με ένα m γράφεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το spamm βλέπω καλά κρατεί....![]()
με ένα m γράφεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το spamm βλέπω καλά κρατεί....![]()
Το άλλο είναι για τη ποιητική αδία...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
με ένα m γράφεται![]()
![]()
![]()
![]()
το άλλο Σάββατο να σε ξυπνήσω νωρίς ή να σε πάρω κατα τις 10-11... στο δρόμο για Γαύδο?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το άλλο είναι για τη ποιητική αδία...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη οι "φίλοι" , στο Ηράκλειο δεν είναι....?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
το άλλο Σάββατο να σε ξυπνήσω νωρίς ή να σε πάρω κατα τις 10-11... στο δρόμο για Γαύδο?![]()
![]()
και ο φίλος MikeG ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Συγνώμη η φίλη , στο Ηράκλειο δεν είναι....?![]()
![]()
![]()
αλλά η Γαύδος ,ΓΑΥΔΟΣ!
Πάρε τηλέφωνο ρεμάλιΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
και ο φίλος MikeG ...![]()
![]()
αλλά η Γαύδος ,ΓΑΥΔΟΣ!
![]()
![]()
Κοίτα σκοπός μου είναι να έρθω να δω κάτι φίλους στο Ηράκλειο συμπεριλαμβάνομένου και εσένα το Σάββατο το πρωί και να κατευθυνθώ προς Γαύδο ύστερα απο πολλά χρόνια για μια αναγνωριστική νύχτα εκεί και μετά Κυριακή Χανιά όπου και θα αναχωρήσω για επιστροφή σε αυτήν την σφαίρα Κρητική επίσκεψη...![]()
![]()
![]()
![]()
εμ... αστους να πάνε αλλού μην τα μαρτυράς!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Απίστευτη παραλία!!!
Ξερόκαμπος.....![]()
![]()
Πάω ΚΑΘΕ χρόνο για τουλάχιστον μια εβδομάδα !!! Είναι το ησυχαστήριό μου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Απίστευτη παραλία!!!
Ξερόκαμπος.....
13 του μήνα είμαι εκεί ............
![]()
![]()
![]()
Ελπίζω αυτή τη φορά να τα πούμε ............ θα μιλήσω και με τον Μ. ............ καφεδομπουγατσοκατάσταση ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Κοίτα σκοπός μου είναι να έρθω να δω κάτι φίλους στο Ηράκλειο συμπεριλαμβάνομένου και εσένα το Σάββατο το πρωί και να κατευθυνθώ προς Γαύδο ύστερα απο πολλά χρόνια για μια αναγνωριστική νύχτα εκεί και μετά Κυριακή Χανιά όπου και θα αναχωρήσω για επιστροφή σε αυτήν την σφαίρα Κρητική επίσκεψη...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρών!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
καφεδομπουγατσοκατάσταση ;;;
![]()
κοίτα το πρωί του Σαββατου κλασικά και στο στάνταρ σημείο...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ελπίζω αυτή τη φορά να τα πούμε ............ θα μιλήσω και με τον Μ. ............ καφεδομπουγατσοκατάσταση ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
ο Γιάννης πρέπει να ναι κάτω απο σήμερα!
ααα πες του να μου βρει και να μου στείλει με ενα sms ποια τα δρομολόγια του Σαββατου 9 Αυγ προς Γαύδο και απο που,
και ποια τα δρομολόγιο απο Γαύδο την Κυριακή 10 Αυγ και προς που...![]()
![]()