Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 76

Θέμα: Σε ποιόν πραγματικά χρειάζετε μια on-off;

Ειναι πολυ λιγα τα χιλιομετρα εθνικης και συγχρονως απειρα τα στενα στροφιλικια και οι χωματοδρομοι για τοσο ζωηρα εργαλεια που προτινεις.
    Περα απο το γουστο λοιπον και την κ@υλα του καθενος, η πιο υγιη αγορα για τη χωρα μας, ειναι ενα μεσοιο, αντε κ ενα μεγαλο ον οφ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ειναι πολυ λιγα τα χιλιομετρα εθνικης και συγχρονως απειρα τα στενα στροφιλικια και οι χωματοδρομοι για τοσο ζωηρα εργαλεια που προτινεις.
    Περα απο το γουστο λοιπον και την κ@υλα του καθενος, η πιο υγιη αγορα για τη χωρα μας, ειναι ενα μεσοιο, αντε κ ενα μεγαλο ον οφ.
    σε μενα το λες?

Παληκάρια μην ξεχνάται και εμάς τους εύσωμους... 130+ κιλά. Αν πέσω σε λακούβα με παπί στην Αθήνα μετά δεν κάθομαι σε καρέκλα για κανά χρόνο.

Για αυτό ακριβώς το λόγο πήρα on-off να μπορώ ο άνθρωπος να κάνω 150 -250 χιλιόμετρα την ημέρα χωρίς να ψάχνω να χρειάζομαι αναδόμηση κάθε βράδυ.

Το Σ/Κ πάω και καμιά βόλτα λίγο παραπέρα χωρίς να με νοιάζει η κίνηση.

Οδήγησα βέβαια μερικά ducati όταν είχαν έρθει στο Ζάππειο, και για να είμαι ειλικρινής, όταν θα μου περισσεύουν τα χρήματα θα πάρω ένα monsteraki για να παίζω. Μου έκανε τρομερή εντύπωση όμως που ενώ οδηγούσα τα ducati είχα τρελλαθεί από τη χαρά μου και έλεγα ότι όλοι πρέπει να έχουν ένα τέτοιο εργαλείο, η απόλαυση που ένοιωσα μόλις καβάλησα το Tiger. Καλές οι σφιχτές αναρτήσεις για να μπαίνεις τέρμα στις στροφές αλλά για πολύωρη οδήγηση δεν συγκρίνεται η άνεση ενός on-off.

Αυτά τα ολίγα από μένα, καλές διαδρομές...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Όχι φίλε,είσαι λάθος,Προυσσό πήγα δικάβαλο το Πάσχα(και μάλιστα από Λαμπίρι,όχι από γέφυρα Κρεμαστών)με το SV και πρόβλημα 0.Κοίτα εδώ
    Ποιός ο λόγος να καβαλάς κάθε μέρα ένα βαρύ και ογκώδες on off το οποίο θα χαρείς πραγματικά(μη μου πείτε για απλό δασικό δρόμο,εκεί ολά πάνε!!!) 1 φορά το χρόνο.

Στο ξαναλέω είναι αναλόγως τί χρήση κάνεις...γι'αυτό το

η πιο υγιη αγορα για τη χωρα μας, ειναι ενα μεσοιο, αντε κ ενα μεγαλο ον οφ.
    δε στέκει,δεν ξέρεις αν ο άλλος θα κάνει χρήση on off ή του αρέσουν έστω εμφανισιακά τα on off.
    Γι'αυτό αν ρωτάει κάποιος "τί μηχανή να πάρω;" τον ρωτάς με τη σειρά σου "τί χρήση θα του κάνεις;"

Οχι ρε διαβολακο, στον παραπανω.

Tolistolare τελικα ειναι οτι βολευει τον καθενα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Οχι ρε διαβολακο, στον παραπανω.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Εγώ παίδες είχα V Strom,κι έχω να πω ότι μετά από ένα μικρό σχετικά ταξιδάκι με το Hayabusa,άλλαξα γνώμη για την άνεση και την ξεκούραστη θέση τών ον οφ.
    Στο Stromμετά από κανά δίωρο με ενοχλούσε η μέση και ο ποφτός μου.
    Στο δίωρο πάνω στο Haya ήθελα άλλο τόσο γιατί δεν μού έφτανε η απόλαυση.Γούστα ίσως.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από katana
    Παληκάρια μην ξεχνάται και εμάς τους εύσωμους... 130+ κιλά. Αν πέσω σε λακούβα με παπί στην Αθήνα μετά δεν κάθομαι σε καρέκλα για κανά χρόνο.

Για αυτό ακριβώς το λόγο πήρα on-off να μπορώ ο άνθρωπος να κάνω 150 -250 χιλιόμετρα την ημέρα χωρίς να ψάχνω να χρειάζομαι αναδόμηση κάθε βράδυ.
    Σωστό,κάποια μηχανάκια μερικούς δε βολέυουν.Πχ εσένα και να σ'αρέσει το R6 δεν χωράς,δε βολεύεσαι άρα παίρνεις κάτι άλλο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από katana
    Καλές οι σφιχτές αναρτήσεις για να μπαίνεις τέρμα στις στροφές αλλά για πολύωρη οδήγηση δεν συγκρίνεται η άνεση ενός on-off.
    Χμμμ...όχι πάντα.Ανάλογα τις αναλογίες σου και τη φυσική κατάσταση του καθενός.Άμα είσαι 1,79 και 70- κιλά όπως εγώ με μεγάλα χέρια-πόδια για το συγκεκριμένο ύψος περισσότερο βολεύει μηχανάκι με κλιπόν γιατί αλλιώς κάθεσαι όρθιος και πιάνεται η μέση επειδή είναι συνεχώς σε συγκεκριμένη στάση.Είναι αυτό που λέμε ότι το μηχανάκι πρέπει να το καβαλήσεις πρώτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εγώ παίδες είχα V Strom,κι έχω να πω ότι μετά από ένα μικρό σχετικά ταξιδάκι με το Hayabusa,άλλαξα γνώμη για την άνεση και την ξεκούραστη θέση τών ον οφ.
    Στο δίωρο πάνω στο Haya ήθελα άλλο τόσο γιατί δεν μού έφτανε η απόλαυση.Γούστα ίσως.
    Μα η σωτή και ανατομική θέση οδήγησης δεν είναι η όρθια αλλά η ελαφρώς σκυφτή και μάλιστα η σέλα δεν πρέπει να 'ναι μαλακή. Το ελαφρώς σκυφτή επειδή:
    1)Στηρίζεις το βάρος και κατευθύνεις τη μηχανή και με τους προσαγωγούς,άρα κουράζονται λιγότερο τα χέρια σου.
    2)Έμεσα στηρίζεις το σώμα στο ντεπόζιτο με τον κορμό σου
    3)Αν είναι σε όρθια θέση οι σπόνδυλοι πι΄έζονται κατακόρυφα και δεν είναι ό,τι καλύτερο

Τώρα για τη σέλα ισχύει αυτό που παθαίνεις όταν "βουλιάζεις" για ώρα σε πολύ μαλακό καναπέ(πχ ιατρείου):η λεκάνη(δεν εννοώ χέστρα! ) εγκλωβίζεται σε μια συγκεκριμένη θέση με αποτέλεσμα τα αιμοφόρα αγγεία να πιέζονται συνέχεια στο ίδιο σημείο με τον ίδιο τρόπο=κακή κυκλοφορία=μούδιασμα=σπόνδυλοι "τεμπελιάζουν" στην ίδια θέση.Ενώ με σκληρό κάθισμα ασυναίσθητα κάνεις μικρε΄ς κινήσεις και δεν πιάνεσαι.Κοινώς:
    Ακινησία=θάνατος.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    λιγα τα χιλιομετρα εθνικης και απειρα τα στενα στροφιλικια
    Αν υπονοεις οτι το ον οφ θα παει καλυτερα στα στροφιλικια ασφαλτου δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει χωρις μετα να κατεβεις και να αισθανεσαι σαν ''S''. Ενω μια street μηχανη θα το κανει ανετα και μια ss ακομη πιο ανετα, αυτη ειναι η φυση τους. Απο που κι ως που η ορθια θεση οδηγησης να ειναι καταλληλοτερη για στροφιλικια. Δηλαδη εγω που πηγαινα καθε μερα [κι απο Οκτωβρη θα ξανακανω συχνα αυτη τη διαδρομη] απο Αρχαγγελο Γλυκη και απο Ξηρολοφο Παργα θα ημουνα σαν αναποδο γμτ με το varadero για παραδειγμα. Αν δε σε προδιαθετει η μηχανη σε ελαφρυ σκυψιμο δεν αντεχεις ευκολα σε συνεχομενα στροφιλικια. Αποψη μου, παντα φιλικα και χωρις να αναφερομαι ειδικα στο v strom αλλα στην κατηγορια γενικα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ένα απ' τα καλά τών ον οφ είναι ότι σού δίνει καλό μοχλό το τιμόνι τους και στρίβεις πολύ εύκολα,αν βέβαια δεν πάς τού σκοτωμού.
    Το Strom,το Versys και το Tiger για παράδειγμα,στρίβουν υποδειγματικά κατά τη γνώμη μου.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΣ...........

Άπό τήν πολλή τή γκαύ.........σου γιά hayabusa τά βλέπεις όλα ρόδινα...:rotflmao:

Τώρα γιά νά μή λέτε ότι θέλετε........

Μετά άπό πολλά χρόνια στό κουπί...........

Αύτά πού λέμε on-off...........

Καί τά όποία............άκόμα ύπάρχουν,..........άπόδειξη....??

Πόσα νέα μοντέλλα παρουσιάστηκαν φέτος....

Stelvio...?? Yamaha...??.......Transalp...??........Bmw 650 800.....???
    τό varadero..........πέρσι καί πουλάει άβέρτα.....!!!!
    τό v-strom 650 πού άλλάζει χρώματα έδώ καί 3 χρόνια.....
    καί έφτασε τά παπάκια στίς πωλήσεις......

.................

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ....!!!!!!!

ΜΗ ΛΕΤΕ...............ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

Δέ βάζω Tdm,.........Versys,..........Tiger.........πού είναι μπασταρδεμένα street......!!!!!

Έχοντας περάσει...........άπό πολλά μηχανάκια,όχι όμως άπλά άλλάζοντας τα,άλλά
    λιώνοντας πολλά άπό αύτά, μετά άπό 30βάλε χρόνια κατέληξα.......

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ..............ON-OFF..........H OΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.............

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.........

Γιά τό σύνολο τού όδικού μας δικτύου,γιά αύτούς πού ταξιδεύουν,γιά αύτούς
    πού άγαπούν τή βόλτα,τήν έκδρομή.......

Καί μήν άρχίσετε τίς θεωρίες γιά τό πώς πρέπει νά είναι ή μέση μας,ό σβέρκος μας κ.λ.π....
    Είναι μηχανές πού ταξιδεύουν άνθρώπινα.........
    Πολύ άτυχές τό παράδειγμα τού φίλου μας Τόλη..........μέ τό hayabusa....
    Mετά άπό 4,5 χρόνια μέ haya φίλε ξέρεις πού κατέληξα.....??
    Ότι δέν πιάνει μπάζα μπρός στό varadero πού ταξιδεύει μέ 200 καί πίνεις καφέ....
    Άπό τά 18 μου είχα πρόβλημα δισκοπάθειας 4ο-5ο όσφυικό...
    Ποτέ ....ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ VARADERO....!!!!!!
    Άντίθετα στό hayabusa μετά άπό 1 ώρα ή μέση μου γαμιώτανε....!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ..............πρέπει νά τόχετε ζήσει....!!!!!

Άνάρτηση...??
    Έλληνικοί δρόμοι..??

Συνοδηγός..??

'Επί 1,5 χρόνο είχα blackbird........τό super turing....!!!
    Έγερνα πολύ.........μπροστά καί όταν φρενάριζα άν είχα δεύτερο τόν έτρωγα στή μάπα...!!!
    Άνέβηκα σέ....FJR..............έτοιμος νά τό πάρω..........
    Καί όμως είναι μόνο γιά τήν Έθνική....!!!
    Άνέβα βουνό ,στροφιλίκι.........2α,3η...........ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΑ ON-OFF.....!!!

Ότι καί νά λέτε.............όσο καί νά σάς άρέσουν τά μηχανάκια σας..........
    τά ίδανικώτερα μηχανάκια..........πάσσης χρήσεως γιά τούς Έλληνικούς δρόμους
    ΕΙΝΑΙ............ΤΑ ON-OFF......!!!!!!

Ίδανικώτερο όλων καί έξυπνη καί κορυφαία άγορά γιά τά λεφτά του θεωρώ........

ΤΟ..............V-STROM 650..........!!!!!!!

Όποιος θέλει τό κάτι παραπάνω πάει σέ ...............VARADERO...........!!!!!!!

Kαί όποιος άντέχει...............ύπάρχουν καί οί Εύρω-πέη.....:rotflmao:

Όποιος άντέχει άκόμα παραπάνω ,..............ύπάρχουν καί τά μονοκύλινδρα.......

Αύτή είναι ή πραγματικότητα............καί όχι ή προτίμηση μας,ή ή έπιλογή μας....!!!!!!
    Άν έχω έγώ τή μούρλια νά πάω Άθήνα-Θεσσαλονίκη μέ ένα χιλιάρι ,μονοκοπανιά
    αύτό............
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟ......!!!!!

Όσοι μπορείτε ,πάρτε ένα παπάκι γιά τήν πόλη,μεταχειρισμένο άχρηστο ίσα νά προσπερνάει
    τά λεωφορεία.........
    'αλλιώς δοκιμάστε μέ ένα v-strom 650.........έν άνάγκει varadero..........καί όταν βγείτε
    βόλτα άπολαύστε το.........
    Κάποια μηχανάκια,όπως sv,cbf.........κ.λ.π.....έπιασαν τό σφυγμό.........ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ.....
    ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ON-OFF.....!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Πολύ άτυχές τό παράδειγμα τού φίλου μας Τόλη..........μέ τό hayabusa....
    Mετά άπό 4,5 χρόνια μέ haya φίλε ξέρεις πού κατέληξα.....??
    Ότι δέν πιάνει μπάζα μπρός στό varadero πού ταξιδεύει μέ 200 καί πίνεις καφέ....
    Ρε συ terens κοίτα τί έγραψα παραπάνω στον katana:
    Σωματομετρικά εσένα μπορεί να μη βολευει το Busa για τη χρήση που κάνεις και τον τρόπο που κάθεσαι.
    Επί 3 βδομάδες στη Ρόδο οδηγούσα TDM 850(πριν το αγοράσει φίλος μου).Πολύ πιο ευέλικτο στην πόλη λόγω τιμονιού και καλύτερου συμπλέκτη.ΑΛΛΑ...
    μηχανάκι με τιμόνι και θέση οδήγησης Κολοκοτρώνη εμένα δε βολεύουν λόγω αναλογιών.Με το TDM μετά από λίγη ώρα αισθανόμουν λίγο πιασμένος,με το SV έκανα Αθήνα-Αγρίνιο με 1 στάση για βενζίνη και να κάνω 1 τηλέφωνο και δεν κατάλαβα τίποτα!
    Τώρα αν εσένα δε βολεύει η Busa καλά έκανες και πήρες Varadero. Aυτά που λένε για τό πώς πρέπει νά είναι ή μέση μας,ό σβέρκος μας κ.λ.π....δεν είναι θεωρίες,λέγεται εργονομία και ισχύει 1000%.Τώρα αν κάποιος θέλει να κάθεται σε στυλ πχ cruiser το οποίο στην αρχή είναι ανακουφιστικό και μετά λες "πιάστηκα" ή μετά κάποιους μήνες/χρόνια η μέση βγάζει πρόβλημα πρόβλημά του(αναφέρομαι γενικά).

Πάντως μηχανάκια σαν τη Busa,Blackbird,ZZR(με το τελευταίο πήγαν οι του moto 2 κάβαλοι σε 2 μέρες Αθήνα-Άγκυρα-Αθήνα) είναι κατεξοχήν για μεγάλα ταξίδια,το ότι μπορεί να μη βόλεψε εσένα(απ'τις λίγες εξαιρέσεις)δε λέει κάτι,όπως και το ότι εγώ κυκλοφορούσα στη Ρόδο με κλιπονάτο SV πάλι δε λέει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Ίδανικώτερο όλων καί έξυπνη καί κορυφαία άγορά γιά τά λεφτά του θεωρώ........

ΤΟ..............V-STROM 650..........!!!!!!!
    Δεν υπάρχει "ιδανικότερο μηχανάκι" ούτε για τα λ7 του ούτε γενικά γιατί η ιδανική χρήση για τον καθένα διαφέρει.Αν θέλω ιδανική χρήση για να πηγαίνω καφετέρια παίρνω ένα καρακουκλί γυμνό,αν θέλω χώμα παίρνω KTM.

TA ΗΑΥΑBUSA ΚΑΙ VARADERO ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ......

Καί τό haya,πουλήθηκε γιά νά άλλαχτεί μέ τό καινούργιο.....

Τό πρόβλημα στή μέση μου ,ύπάρχει έδώ καί 35 χρόνια,όπότε νομίζω
    πώς τό πόσο θά μέ ένοχλήσει μέ τό κάθε μηχανάκι άποτελεί,ένα άς πούμε
    είδος κριτηρίου.....!!!!

Τό μηχανάκι σου είναι σέ μιά μέση κατηγορία.........ούτε όρθιο ούτε
    haya στήν όδήγηση.....
    Θά έλεγα πολύ λειτουργική καί άνατομική θέση......
    Μέ τό varadero μπορείς νά έπιλέξεις άνάλογα πώς θά στήσεις τό κορμί σου
    νά όδηγήσεις όπως στό δικό σου ή καί πολύ πιό άνετα....!!!
    Οί άναρτήσεις μας όμως ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.....!!!!!
    Έκεί είναι καί ή μεγάλη μας διαφορά ώς πρός τή λέξη.....ΑΝΕΣΗ....
    Σύν τή σέλλα,+ τό δεύτερο άτομο....!!!!!

Πήγα πολλές φορές διαδρομές μέ haya καί varadero........
    Στό ένα γουστάρησα,στό άλλο κατέβηκα άτσαλάκωτος....!!!!
    Πόση ώρα μπορείς νά πηγαίνεις μέ 200-220 μέ τό haya....??
    Mία..??
    Δύο..??
    Μέ τό varadero μπορείς γιά πολλές-πολλές ώρες.....!!!!
    Όταν θά κατεβείς μόνο ένα μούδιασμα θά έχεις στά χέρια άπό τούς
    2 κυλίνδρους....!!!!!

Τώρα..........ίδανικότερο......?? μέ τή μορφή πού τό θέτεις,είναι προφανές
    ότι δέν ύπάρχει...
    Άλλά καί νά άνατρέψουμε τή φυσική πάλι δέ γίνεται....
    Άλλο άμβλεία γωνία τού σώματος στή σέλλα καί άλλο varadero......
    Δέχομαι ότι ή όξεία γωνία τού σώματος στό haya καί στό μηχανάκι σου είναι
    πιό έτοιμοπόλεμη,πιό έπιθετική,πιό γρήγορης άντίδρασης στό άπρόοπτο.
    Άλλά τήν ίδια γωνία μπορείς νά δώσεις στό σώμα σου,ώς πρός τόν κάθετο
    άξονα τής λεκάνης έννοώ καί στό όποιοδήποτε on-off.........άπό τόν
    όδηγό έξαρτάται άν λυγίσει λίγο άγκώνες καί γείρει.........
    Έσύ όμως μπορείς τό άντίθετο...??
    Μάλλον δέ φτάνουν τά χέρια σου.....
    Τά on-off φίλε μου δέν είναι τσοπεριές.....
    Έχω ρίξει πολλά ταξίδια Άθήνα - Θεσσαλονίκη σερί καί μέ μονοκύλινδρα....!!
    Τυραννία τό γκάζι καί ό κραδασμός ,άλλά ή θέση όδήγησης ποτέ δέ μέ
    προβλημάτισε..........
    Ή διαφορά σου άπό ένα v-strom 650...??
    Θά τή νοιώσεις στό ταξίδι,στή βόλτα.......καί μέ τό ένα θά πάς καί μέ τό άλλο.......
    άλλά πώς....??
    Άέρας....??
    Κάλυψη..??
    Άνεση..??
    Άνάρτηση...??
    Συνοδηγός..??
    Στό στροφιλίκι δέν είσαι καλύτερος πολύ........ίδια πράμματα γιά τό μέσο όδηγό.
    Άν θές νά παίξεις κυνηγητό είσαι γιά πίστα.........
    Στή βόλτα..?? καλύτερο..!!
    Νομίζω πώς έχουν καί τό ίδιο μοτέρ........είσαι βέβαια πιό πουσαρισμένος μέ ότι αύτό
    συνεπάγεται....!!!!
    Φίλε μου μή νομίζεις ότι έπειδή τά γράφω αύτά είμαι καί όρθολογιστής .....!!!
    Καί έγώ τήν τρέλλα μου κάνω........δέν έπιλέγω πάντα αύτό πού πρέπει.......
    Ίσως μάς βάλαν πολλά πρέπει στή ζωή μας,καί έτσι αύτά πού πρέπει πραγματικά νά
    κάνουμε τά άγνοούμε άπό άντίδραση......!!!!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Από on-off σε ss...
    από PGM στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2010, 02:13
  2. Περί ελαστικών σε on-off
    από Costas KLE στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 17:14
  3. κράνος σε on-off
    από spy327 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2006, 12:27
  4. Πιέσεις σε on-off ελαστικά
    από nikonian στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks