Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: εξατμισεις και φλογες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600

εξατμισεις και φλογες

καλησπερα σε ολους , με αφορμη ενα βιντεακι που ειδα στο youtube ( kawasaki z750 με εξατμιση απο racetech-ελληνικες-χειροποιητες να φτυνει φλογες και χωρις πολυ σκισιμο ) μου δημιουργηθηκε μια απορια .
    Πως γινεται μια εξατμιση να την κανεις να φτυνει φλογες ? σιγουρα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι η αφαιρεση καταλυτη αλλα απο και περα ?
    ενας φιλος με κ7 600 ενδιαφερεται να αλλαξει εξατμιση (οπως και εγω στο μελλον ) και λεμε για raceguns ή racetech. Εχει βαλει κανεις καμια τετοια και να καταφερε να δει στο αφημα του γκαζιου φλογιδι ?

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Δεν εχει να κανει τοσο με την αφαιρεση του καταλυτη οσο με τη ρυθμιση του μειγματος .
    Συγκεκριμενα συμβαινει σε μηχανες που εχουν πλουσιο μειγμα με αποτελεσμα στο κλεισιμο του γκαζιου ενα μερος του να φευγει ακαφτο προς την εξατμιση και λογω υψηλης θερμοκρασιας εκει να αναφλεγεται .
    - Omnia mea mecum porto -

καλησπερα φιλε μου και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον , δηλαδη αν δεν βγαλεις καταλυτη με μια ρυθμιση μπορεις να το πετυχεις ή ειναι συνδιασμος και των δυο ?

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
    καλησπερα φιλε μου και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον , δηλαδη αν δεν βγαλεις καταλυτη με μια ρυθμιση μπορεις να το πετυχεις ή ειναι συνδιασμος και των δυο ?

Να στο εξηγησω αλλιως .
    Οι φλογες απο την εξατμιση δειχνουν ουσιαστικα δυσλειτουργια του συστηματος τροφοδοσιας αφου αδυνατει να καψει οση βενζινη μπαινει στον θαλαμο καυσης ανα κυκλο.
    Συμβαινει σε πολυ βελτιωμενα μοτερ που αδιαφορωντας για την καταναλωση θελουν πολυ "ζουμι" για τις υψηλες στροφες . Χαμηλα ομως κατα κανονα δε δουλευουν σωστα .

Αν ΔΕΝ βγαλεις τον καταλυτη τοτε σιγουρα θα τον καταστρεψεις με τον παραπανω τροπο .

Υ.Γ. Power commander θελεις οσον αφορα τη ρυθμιση , ελευθερο φιλτρο αερα και παιζεις οπως θες .
    - Omnia mea mecum porto -

thanks !!!

Παρόμοια θέματα

1. Εξατμισεις και αλλα παρελκομενα
    από tifoefs στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2005, 16:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία