Μια χαρά μηχανάκια είναι όλα.
fazer, gsr, hornet, z, triple είναι όλα πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο από άποψη οδηγικής συμπεριφόράς και επιδόσεων.
Το να κερνάει κάποιος τσάι σε άλλον με ένα από αυτά τα μηχανάκια είναι κυρίως θέμα οδηγού.![]()
Μια χαρά μηχανάκια είναι όλα.
fazer, gsr, hornet, z, triple είναι όλα πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο από άποψη οδηγικής συμπεριφόράς και επιδόσεων.
Το να κερνάει κάποιος τσάι σε άλλον με ένα από αυτά τα μηχανάκια είναι κυρίως θέμα οδηγού.![]()
Προφανως δεν προσεξες τι εγραψα σωστα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Ουτε στο Χολυγουντ δε παιζει τετοια αχαλινωτη φαντασια. Το Ζ ειναι σαφως γρηγοροτερο.Τα φαζερ τα περναω χαλαρα,τοσο χαλαρα που ειναι ανεφ νοηματος πλεον η κοντριτσα.Κατι που δεν ισχυει για το γυμνο 675 .Ακομα κλαιω για το τσαι που με κερασε.Δεν ειπα το περναω, ειπα δε μου φευγει που ως εκ των πραγματων σημαινει με περναει αλλα δε φευγει μπροστα
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
ρε μλκ πινεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Προφανως δεν προσεξες τι εγραψα σωστα ;Δεν ειπα το περναω, ειπα δε μου φευγει που ως εκ των πραγματων σημαινει με περναει αλλα δε φευγει μπροστα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις δικιο. εγω ποτε δε καταφερα να κανω κατι γιαυτο τα τελευταια χρονια.Αρχικά δημιουργήθηκε από X VaGGoS LiV
Distyxws to Z edw kai kati xronia.. oloi to katakrinoun gia tin odiki sumperifora toy..
(για αυτους που το κατακρινουν οχι για την οδικη συμπεριφορα αυτη ειναι μια χαρα)
![]()
![]()
![]()
νταξ γνωστη καταληξη σε ποστ του κωλου....
"η honda ειναι η καλυτερη", "παρτε Honda", "το Ζ πουλαει γιατι ειναι 750", "ο περιπτερας στη γειτονιά μου και ο σουβλατζης μου ειπαν οτι δε στρίβει" κτλ κτλ....
νταξ προσπάθησα να ειμαι ευγενικός αλλα δεν παλευεστε και κακως απανταω βασικα αλλα το κανω γιατι εχετε πλακα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καποιος παραπανω ειπε οτι ειναι θεμα οδηγου. Ε τι να κανουμε ειμαι καλυτερος κι απο ροσσι και ολο τυρια συνανταω.Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
ρε μλκ πινεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαμπο παμε για κανα ρακομελο :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
Καλησπερα φιλε,και εγω δουκα ειχα πριν,παρε το street triple γιατι με τα αλλα θα ξενερωσεις τη ζωη
σου δουλευουν στο θεο και ειναι πολυ βαρια,καλες αγορες![]()
![]()
ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!
Ρε σβήσε κανα pM....Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
what?![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
φιλε ο κοσμος δεν εχει γεμισει Ζ μιλωντας για ελλαδαΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
@evi : το ότι ο τόπος έχει γεμίσει Ζ δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο μηχανάκι.... δεν βλέπω να κυκλοφορούν πολλές φεράρι, δεν είναι καλά αμάξια μάλλον ε? ....![]()
οι πωλήσεις του Ζ οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο παράγοντα κυβικά. Τα έχει πιο πολλά, είναι το μοναδικό γυμνό τζαπάν με 750... και ο κόσμος ψωνίζει big, θέλει μάτσο, θέλει το μεγαλύτερο πως να το κάνουμε...
δεν σου λέω οτι το Ζ δεν είναι καλό μηχανάκι, το έγραψα και σε προηγούμενο μου ποστ... μια χαρά είναι...
τρανσαλπ βεστρομ τιντιεμ και τζιξερ εχει γεμισει α ναι και μπεβερλυ και τα καλυψαμε ολα(αληθεια ολα αυτα τα ΧΤ τα μπλε που πηγαν?ανακυκλωση?)
@καποιος ειπε παροχημενη την εμφανιση του Ζ διπλα στο φειζερ
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ε Λ Ε Ο Σ το γυμνο το φειζερ ειναι η αηδια η ιδια οσο για το ντυμενο ειναι σαφως καλυτερο απο το γυμνο αλλα οχι και παροχημενο το Ζs που εχει μια κ@Λ@ρ@ χωρις προηγουμενο
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εγω το ειπα κακως δεν το διευκρινησα, αναφερομουνα αποκλειστικα και μονο στη μουρη και γραφοντας fazer ειναι προφανες που αναφερομουνα, αν ηταν για το γυμνο θα εγραφα fz6. Εμενα ειναι του 06 [ουτε καν το καινουργιο] κι αν τα βαλεις διπλα διπλα οχι πες μου εσυ ποιο φαινεται παλιοτερο σχεδιαστικα στο μπροστινο τμημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
καποιος ειπε παροχημενη την εμφανιση του Ζ διπλα στο φειζερ
Ε Λ Ε Ο Σ το γυμνο το φειζερ ειναι η αηδια η ιδια οσο για το ντυμενο ειναι σαφως καλυτερο απο το γυμνο αλλα οχι και παροχημενο το Ζs που εχει μια κ@Λ@ρ@ χωρις προηγουμενο![]()
το ντυμένο Ζ είναι όντως παρωχημένο σχετικά με το φζ, το ντυμένο φζ φαίνεται πολύ "φρέσκο" κυρίως λόγω πλαισίου αλλά και φέρινγκ, το ντυμένο Ζ αντιστοιχεί στο FZS600 που "φωνάζει" πόσο παλιό είναι
και το γυμνό φζ μου αρέσει πολύ περισσότερο από το Ζ, είναι θέμα ΓΟΥΣΤΟΥ και όχι ελέους![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
.... .... το Ζs που εχει μια κ@Λ@ρ@ χωρις προηγουμενο![]()
Είχα την εντύπωση ότι ο IDIς έχει το 1000....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
o idi εχει το 1000 αλλα που κολλαει αυτο?αλλη ουρα το γυμνο με το ντυμενο στα ΖΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είχα την εντύπωση ότι ο IDIς έχει το 1000....![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
o idi εχει το 1000 αλλα που κολλαει αυτο?αλλη ουρα το γυμνο με το ντυμενο στα Ζ![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()