Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά...είπαμε...όχι κι έτσι....
![]()
Στα σοβαρά τώρα,επειδή αντιμετώπιζα με δύο κάφρους γείτονες το ίδιο πρόβλημα,τη μια φορά έφερα την αστυνομία,του έκαναν σύσταση και πήραν τα στοιχεία του,λέγοντας πως την επόμενη φορά που θα τους καλέσω για το ίδιο θέμα μπορούσα να προβώ σε μήνυση...Κάθησα και τον κουβέντιασα,του είπα πως η εύκολη λύση θα ήταν να του ρίξω μια φόλα και να τελειώνουμε,του πρότεινα ώρες κοινής ησυχίας να του βάζει ένα φίμωτρο και του το κάνω κι εγώ δώρο...Από τότε ο σκύλος δεν ακούστηκε ξανά...Στη δεύτερη περίπτωση,πήρα ό,τι μηχανάκι υπάρχει σπίτι κι έκανα μια ωραία συναυλία με εξατμίσεις και μάλιστα το βράδυ που ο τύπος είχε μπάρμπεκιου στην αυλή του...Για λίγο συνετίστηκε,μετά τα ίδια,ώσπου τον έπιασα με το καλό μετά από μέρες,του εξήγησα πόσο ενοχλητικό είναι,πάει κι αυτό...Από τότε δεν το αφήνει ποτέ έξω στην αυλή.Ο νόμος πάντως είναι μαζί σου,αλλά πριν φτάσεις εκεί προσπάθησε πολιτισμένα...Αν τώρα πέσεις σε ΤΟΣΟ ζώα...Υπάρχει κι αυτό....Ξενοιάζεις από σκυλί,γείτονες,ανεξέλεγκτη δόμηση κι αν είσαι κι εντουράς μετά το πέρας του θέματος εκεί που έστεκε ο σκύλος κι οι πρώην γείτονες έχεις έτοιμη πίστα για εντούρο....
![]()
Λύνω το πρόβλημα του φίλου και πλαγίως διαφημίζω τα όπλα του ξανθού γένους μια κι απ' ότι κατάλαβα είσαι φάν του Λιακόπουλου![]()
Oλα αυτα για εναν σκυλο που γαυγιζει;
Φαντασου τι θα παιξει αν γαυγισουν τιποτα εχθροι πραγματικοι.![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
......
Η λύση λέγεται ΦΟΛΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
ρε παιδια για πειτε καμμια συμβουλη.
δεν φθανει που ειμαι "κλεισμενος" στην κ@λοπολη μας, (ναι στην Αθηνα)
Αυγουστιατικα, βγαινω στο μπαλκονι να ανασανω, και ειναι ενα σκυλι στην διπλανη
μονοκατοικια που δεν βαζει γλωσσα μεσα.
εχθες το χρονομετρησα![]()
απο τις 7μμ μεχρι την 1μμ, ΔΕΝ σταματησε καθολου λεμεε,και οχι οτι μετα σταματησε, απλως δεν γαυγιζε συνεχεια .
τωρα να μιλησω στους ιδιοκτητες του δεν γινεται, διοτι θα τσακωθω και δεν εχω καθολου
ορεξη. ειναι αλλου οι ανθρωποι. (υποψην οτι το εχουν δεμενο)
η μονη λυση που εχω βρει ειναι να κλεινω τα παντα και να ζω με το air-condition,
αλλα ειναι κριμα να εχει τοση δροσια εδω (βορεια προαστεια) και γω να ειμαι φυλακισμενος![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
H ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΟΛΑ![]()
Αν και δεν φταιει το ζωντανο,για την ολη κατασταση...αν σε ενοχλει τοσο πολυ θα πας απο ενα καταστημα που πουλαει στρατιωτικα ειδη...θα ζητησεις μια συσκευη που απωθει σκυλους με υπερηχους και τελειωνει το θεμα...
Ουτε το ζωντανο θα βλαψεις με αυτον τροπο,ουτε θα τσακωθεις με τον γειτονα...