ΣΟΥΠΕΡ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Νεα μετρηση καταναλωσης εχοντας κανει πλεον 1500 χλμ, βαζοντας και δευτερο ατομο και δουλευοντας το μοτερ μεχρι 4800 στροφες μεικτα Αθηνα και εθνικη 4,2 λιτρα/100 χλμ![]()
![]()
ΣΟΥΠΕΡ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Νεα μετρηση καταναλωσης εχοντας κανει πλεον 1500 χλμ, βαζοντας και δευτερο ατομο και δουλευοντας το μοτερ μεχρι 4800 στροφες μεικτα Αθηνα και εθνικη 4,2 λιτρα/100 χλμ![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Στις 4800 σε τι χιλιόμετρα είσαι?
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Οχι...Αμολυβδη..:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αφου εσυ δεν εχεις στροφομετρο τι σε νοιαζει???Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Στις 4800 σε τι χιλιόμετρα είσαι?![]()
![]()
![]()
Τελος παντων ετσι πληροφοριακα περιπου 115-117...![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Παιδιά μιας και σας βρήκα και μιας και "μου τη λένε" αρκετοί επειδή από δικύλινδρο πάω σε μονοκύλινδρο, για πείτε μου, το μηχανάκι στην εθνική για ένα ταξίδι πχ μέχρι την Χαλκίδα τί λέει?
Το ΤΑ650που έχω ήταν αρκέτα άνετο.Έχοντας κάνει κάποια χλμ στο νησί βρίσκω αρκετά καλό και το ΤΕΝΕΡΕ κι ας το δούλευα μια ταχύτητα πάνω από το ΤΑ.Τί λέτε?![]()
Αν εννοεις απο Αθηνα μεχρι Χαλκιδα την εχω κανει την αποσταση και με παπι.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Παιδιά μιας και σας βρήκα και μιας και "μου τη λένε" αρκετοί επειδή από δικύλινδρο πάω σε μονοκύλινδρο, για πείτε μου, το μηχανάκι στην εθνική για ένα ταξίδι πχ μέχρι την Χαλκίδα τί λέει?
Το ΤΑ650που έχω ήταν αρκέτα άνετο.Έχοντας κάνει κάποια χλμ στο νησί βρίσκω αρκετά καλό και το ΤΕΝΕΡΕ κι ας το δούλευα μια ταχύτητα πάνω από το ΤΑ.Τί λέτε?![]()
Τωρα με το τενερε ειναι αστειο να το σηζηταμε για μια αποσταση που θα κανεις περιπου 45 λεπτα.![]()
Εγώ εκανα Ιωάννινα Αθήνα..
Μεχρι να το συνηθίσω κουράστηκα λίγο..
Αλλά μετά με ταχύτητες μέχρι 120 (λόγω στρωσίματος)
είναι πολύ καλο....
Και στο τέλος της εβδομάδας θα ξανακατέβω!
Δεν αντιλέγω, αλλά κάνω συγκρίσεις μέσα στο μυαλό μου μιας και είναι κάποια σημάντική αλλαγή από δικύλινδρο σε μονοκύλινδρο κι όσο να 'ναι παρόλο που το έχω παραγγείλει (δεν έχω δώσει λεφτά) διστάζω λίγο...Βέβαια έχω ήδη παραγγείλει και αξεσουάρ...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αν εννοεις απο Αθηνα μεχρι Χαλκιδα την εχω κανει την αποσταση και με παπι.
Τωρα με το τενερε ειναι αστειο να το σηζηταμε για μια αποσταση που θα κανεις περιπου 45 λεπτα.![]()
![]()
Φίλε μου, αν εννοείς λόγω κραδασμών, θα σε τιμήσουν ιδιαιτέρως δια της απουσίας τους.
Τα μονοκύλινδρα (αρκετά από αυτά), δεν είναι πια όπως ήταν κάποτε, που έφτανες στον προορισμό σου με πάρκινσον.
Έχοντας πάει μέχρι Κομοτηνή με την XTR, δεν είχα κανένα πρόβλημα να ταξιδεύω με 130-140.
Συζητάς εσύ με τη σελάρα της Τενερέ?![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Τι χρονο παραδοσης σου εχει πει ο αντιπροσωπος??Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Δεν αντιλέγω, αλλά κάνω συγκρίσεις μέσα στο μυαλό μου μιας και είναι κάποια σημάντική αλλαγή από δικύλινδρο σε μονοκύλινδρο κι όσο να 'ναι παρόλο που το έχω παραγγείλει (δεν έχω δώσει λεφτά) διστάζω λίγο...Βέβαια έχω ήδη παραγγείλει και αξεσουάρ...![]()
Λαθος 4.800 στροφες 120 χλμ/ωραΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αφου εσυ δεν εχεις στροφομετρο τι σε νοιαζει???![]()
![]()
![]()
Τελος παντων ετσι πληροφοριακα περιπου 115-117...![]()
Άρχισες και την ανοίγεις πια?![]()
Στα πόσα χλμ είσαι?
Βρε παλαβιάρη, ρωτάω ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί δεν έχω στροφόμετρο.![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Γιατι εχεις δεικτη βενζινης???Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Άρχισες και την ανοίγεις πια?![]()
Στα πόσα χλμ είσαι?
Βρε παλαβιάρη, ρωτάω ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί δεν έχω στροφόμετρο.![]()
![]()
![]()
Μπου χαχαχαχαχα..:a5: :a028:
XR
XTR
XJR
Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Εγώ εκανα Ιωάννινα Αθήνα..
Μεχρι να το συνηθίσω κουράστηκα λίγο..
Αλλά μετά με ταχύτητες μέχρι 120 (λόγω στρωσίματος)
είναι πολύ καλο....
Και στο τέλος της εβδομάδας θα ξανακατέβω!
Μήπως είναι το άσπρο κόκκινο που ήταν παρκαρισμένο χθές έξω από το νέο πάρκινγκ ? Είμαι αυτός με το 990 που το κοίταζε και μάλλον μιλήσαμε παρέα![]()
Καλοτάξιδο
![]()