Για κανα χτεσινό με πέρασες?? Το έχω τσεκάρει ήδη κ έχω γραψει τηλεφωνα κ διευθύνσεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
:rotflmao:
![]()
Είσαι πολύ χιουμορίστας:rotflmao:
καλού κακού κοίτα που έχει εξουσιοδοτημένα στη Κρήτη
![]()
![]()
Για κανα χτεσινό με πέρασες?? Το έχω τσεκάρει ήδη κ έχω γραψει τηλεφωνα κ διευθύνσεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
![]()
Είσαι πολύ χιουμορίστας:rotflmao:
καλού κακού κοίτα που έχει εξουσιοδοτημένα στη Κρήτη
![]()
![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Nικολα, καλα που εχεις καβατζα το Honda, γιατι συντομα θα σου ζηταη λαγους με πετραχιλια το καυλιαρικο μηχανακι, και τοτε θα θυμηθεις απο που καταγοταν ο Χιτλερ και θα βριζεις Αυστριακους και Γερμανους μαζι.![]()
![]()
![]()
Ευτυχως, εχεις μια ευκολια να ξεφορτωνεσε τα χρεπια, οταν σε απογοητευουν και να γυρνας στην αγκαλια της μαμας Honda για συμπαρασταση.![]()
![]()
Εδώ είμαι έξω από το τσαρδί του Αδόλφου στο Lienz της Αυστρίας με το παλιό μου μπαβαρέζικο μασίνι![]()
Ειπαμε το Honda πάντα θα υπάρχει στο γκαράζ
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Αμαν τι βρήκα ο τρισκατάρατος στο αρχειο των φωτογραφιών μου...
![]()
Αυτό δεν πάει χώμα όμως!
!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Φαντάσου εικόνα στο χωριό...πρωί,ελληνικός γλυκός,Winston εικοσάρι σκληρό κόκκινο το βουνό απέναντι και το Κατέμι στην αυλή...![]()
Σε πάω γιατί είσαι μερακλής ρε φίλε!![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ...
Γ@ΜΙΕΣΑΙ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για βαλτε κι εμενα στο club,πηρα κι εγω![]()
Με γειές, με γειές Bavarian και Taksidioti να το χαίρεστε και είθε το ειδύλιο να κρατήσει για πολλά χρόνια απο τώρα, welcome to the club.
![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Αλοιώς αυτός οκουλάδι όπως λές θα σου μαύριζε το μάτι...
Κοίτα να δεις που κάποτε είχα πάει και εγώ Τρίπολη με 990 S με 15.000χλμ και όλως τυχαίως έλειπα και διακοπές μέχρι προχθές και τελείως μα τελείως τυχαία μαυρίζω μάτια σε όσους με λένε κουλάδι :rotflmao: :rotflmao:
FAMOUS LAST WORDS:
καλοταξιδο,καλοστριφτο,καλοσουζαριστο και ολα τα καλα ρε Νικολα!
![]()
![]()
![]()
τωρα το ειδα το thread.
πολυ κουκλι ειναι!
![]()
![]()
Αλλά και εγώ έχω καινούργιο σκελετό καινούργια ελατήρια και ρυθμισμένα καρμπυρατέρ και βαλβίδες και το μηχάνημα ξυρίζει... σε πάω μία κόντρα κατά Τρίπολη μεριά... τελείως τυχαία...Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Κοίτα να δεις που κάποτε είχα πάει και εγώ Τρίπολη με 990 S με 15.000χλμ και όλως τυχαίως έλειπα και διακοπές μέχρι προχθές και τελείως μα τελείως τυχαία μαυρίζω μάτια σε όσους με λένε κουλάδι :rotflmao: :rotflmao:
Μεγάλε έχω 16αρι γρανάζι, φιλτράκι DNA και απενεργοποιημένο epc.. you don't stand a chanceΑρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Αλλά και εγώ έχω καινούργιο σκελετό καινούργια ελατήρια και ρυθμισμένα καρμπυρατέρ και βαλβίδες και το μηχάνημα ξυρίζει... σε πάω μία κόντρα κατά Τρίπολη μεριά... τελείως τυχαία...![]()
![]()
Τότε στην Τρίπολη απολάμβανα το τοπίο![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS: