Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: shell koronios

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Απο Ισπανια (μπιπι) απο Ολλανδια (σελ) τις κατοσταρες τους.

Σορρυ ρε παιδιά, αλλά όταν η 95αρα στην BP κάνει 1,28 και στο απέναντι πεζοδρόμιο η AVIN το έχει 1.19, να τα χ...σω τα πρόσθετα!!! Τόση διαφορά έχουν τα λεγόμενα πρόσθετα όταν είναι από ελληνικά διυλιστήρια; Μην σας πιάνουν κορόιδα

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
    Σορρυ ρε παιδιά, αλλά όταν η 95αρα στην BP κάνει 1,28 και στο απέναντι πεζοδρόμιο η AVIN το έχει 1.19, να τα χ...σω τα πρόσθετα!!! Τόση διαφορά έχουν τα λεγόμενα πρόσθετα όταν είναι από ελληνικά διυλιστήρια; Μην σας πιάνουν κορόιδα
    Τα προσθετα ΔΕΝ ειναι απο διυλιστηρια.

Τα φτιαχνει η καθε εταιρια μονη της και η "συνταγη" ειναι 7σφραγιστο μυστικο

Βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
    +1

Επισης, μας τα τρωνε που μας τα τρωνε, ας τα φανε τουλαχιστον Ελληνικες εταιριες.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

xxxmmm

pantws eiste shgouroi pws sthn ellada me 40 ba8mous kai mesa sthn polu h 100 h v power kanei kalo ston khnitira??? egw pisteuw pws den xreiazetai h mhxani 100 ra....kai nwmhzw pws 8a zestainetai kai pio polu to mhxanaki!!!!

gnwmh mou !
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος

Re: απο οτι εχω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Τέλος, το χειρότερο είαν ιότι σε όλο τον πλανήτη η βενζίνη έχει πέσει κατά πολύ (Μέχρι και 20 λεπτά/ευρώ) και εδώ δεν έχει κανένας μείωση.
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=924797

Παντως ρε παιδια αυτο το θεμα με την Shell εχει παραγινει!

Καθε μα καθε φορα που αναγκαζομαι να παω σε οποιαδηποτε Shell, ο βενζινας πιανει ΑΜΕΣΩΣ την 95αρα την αντλια (η και 100αρα). Του λεω να βαλει απλη αμολυβδη και με κοιταει στραβωμενος λες και του εβρισα τη μανα!
    Και μιλαμε αυτο συμβαινει επι μονιμου βασεως!

Αλλα το τραγικο το ειδα τις προαλλες σε μια κωλοShell στην Κατεχακη. Ειμαι με την 999 και γυριζω σπιτι και λεω ας βαλω λιγο βενζινη μιας που περναω. Σταματαω μπροστα στην αντλια κ ερχεται ο κλασσικος πιτσιρικας.
    Πιανει την 100αρα. Κοιταζω τιμη: 1,583 !!!!
    Του λεω, απλη αμολυβδη!
    Μου λεει στραβωμενος: απλη αμολυβδη;;; Δεν θα βαλεις 100αρα;
    Λεω, ρε μεγαλε με 1,58;;; Πλακα κανεις;

Και μου λεει με υφος "Καλα! Με τετοια μηχανη και της βαζεις απλη αμολυβδη; Δεν τη λυπασαι; "
    Του λεω, ρε ανθρωπε με τετοιες τιμες και θα το συζηταμε κιολας;
    Στην τελικη βαζω 100αρα αλλα απο ΑΛΛΟΥ! Οταν εχεις τετοιες τιμες σιγα μην βαλω! Λιγο παρακατω ειναι ενα σωρο πρατηρια που εχουν την 100αρα με 1,25-1,30.
    Εκει αρχισε να μου μιλαει με υφος περιφρονητικο και να λεει τουλαχιστον βαλε Vpower. Εχει μονο 20 λεπτα διαφορα με την απλη!!!
    Λεω, θα μας τρελλανεις; Μονο 20 λεπτα; Ειναι ιδια με την απλη! Με βλεπεις για κοροιδο;

Καπου εκει αρχισε να λεει οτι η vpower καθαριζει τον κινητηρα, καλυτερη καυση, οικονομια κ αλλες τετοιες μ@λ@κιες οποτε στο τελος μου λεει και το κορυφαιο: "Εγω, και στο Swift και στο ΧΤ και στο Κ μου βαζω 100αρα! Λιγο παρακατω ειναι η Βουλιαγμενης και η Βουτα. Ελα να δεις πως ανοιγω με την 100αρα και αμα γουσταρεις βαζουμε και χρηματα!"

Ε καπου εκει σηκωθηκα και εφυγα και δεν ξαναπατησα!
    Στο διαολο τα μ@λ@κισμενα!
    Νίκος
    Open Horizons

ταξιδευτησ????

8α μασ τρελανεισ,,,,,, εγω 8α τον εφερνα την μανικα στο κεφαλι....! και 8α τον γεμηζα το κολ@ρ@κι του 100 να δουμε πωσ 8α παει πιο κατω στην βουλιαγμενη! χεχεχεχεχεχε

ΝΤΡΟΠΗ

ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΣ,,,,,,,,

ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΒΟΙΚΟΤΑΖ THN SHELL!

εμενα μου στελνουν καποια email και καθε μηνα κανουμε κατι ,,,,,, ασ πουμε το γαλα το αγνο εχει 0.90 λεπτα το λιτρο....... γιατι να παρω απο τα αλλα! ασ ξθπνησουμε και ασ τρωμε τα φραγκα μασ εκει που πρεπει !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Του λεω, απλη αμολυβδη!
    ..............
    Και μου λεει με υφος "Καλα! Με τετοια μηχανη και της βαζεις απλη αμολυβδη; Δεν τη λυπασαι; "
    ..............
    Εκει αρχισε να μου μιλαει με υφος περιφρονητικο και να λεει τουλαχιστον βαλε Vpower. Εχει μονο 20 λεπτα διαφορα με την απλη!!!
    ..............
    Καπου εκει αρχισε να λεει οτι η vpower καθαριζει τον κινητηρα, καλυτερη καυση, οικονομια κ αλλες τετοιες μ@λ@κιες

Πλάκα πλάκα και μόνο αυτά να δει κανείς αρχίζει βρωμίζει η δουλειά, σε κάθε βενζινάδικο τα ίδια λένε ! Τι σταδιάλα σεμινάριο τα κάνουνε ;

Όπου νά'ναι θά'χουνε όλοι Swift XT και GSXR !! :rotflmao:

Όπου νά'ναι θά'χουνε όλοι Swift XT και GSXR !! :rotflmao: [/B][/QUOTE]

χεχεχεχεχεχεεχεχ σωστοσ!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Παντως ρε παιδια αυτο το θεμα με την Shell εχει παραγινει!

Καθε μα καθε φορα που αναγκαζομαι να παω σε οποιαδηποτε Shell, ο βενζινας πιανει ΑΜΕΣΩΣ την 95αρα την αντλια (η και 100αρα). Του λεω να βαλει απλη αμολυβδη και με κοιταει στραβωμενος λες και του εβρισα τη μανα!
    Και μιλαμε αυτο συμβαινει επι μονιμου βασεως!

Αλλα το τραγικο το ειδα τις προαλλες σε μια κωλοShell στην Κατεχακη. Ειμαι με την 999 και γυριζω σπιτι και λεω ας βαλω λιγο βενζινη μιας που περναω. Σταματαω μπροστα στην αντλια κ ερχεται ο κλασσικος πιτσιρικας.
    Του λεω, απλη αμολυβδη!
    Λεω, ρε μεγαλε με 1,58;;; Πλακα κανεις;

Του λεω, ρε ανθρωπε με τετοιες τιμες και θα το συζηταμε κιολας;
    Στην τελικη βαζω 100αρα αλλα απο ΑΛΛΟΥ! Οταν εχεις τετοιες τιμες σιγα μην βαλω! Λιγο παρακατω ειναι ενα σωρο πρατηρια που εχουν την 100αρα με 1,25-1,30.
    Λεω, θα μας τρελλανεις; Μονο 20 λεπτα; Ειναι ιδια με την απλη! Με βλεπεις για κοροιδο;

Καπου εκει αρχισε να λεει οτι η vpower καθαριζει τον κινητηρα, καλυτερη καυση, οικονομια κ αλλες τετοιες μ@λ@κιες οποτε στο τελος μου λεει και το κορυφαιο: "Εγω, και στο Swift και στο ΧΤ και στο Κ μου βαζω 100αρα! Λιγο παρακατω ειναι η Βουλιαγμενης και η Βουτα. Ελα να δεις πως ανοιγω με την 100αρα και αμα γουσταρεις βαζουμε και χρηματα!"

Ε καπου εκει σηκωθηκα και εφυγα και δεν ξαναπατησα!
    Στο διαολο τα μ@λ@κισμενα!

Κατεχάκη και Κηφησίας? (σχεδόν)
    Αν είναι αυτό τότε είναι της μαμα εταιρείας και όχι ιδιώτη

Αστα να πάνε...Τα ίδια κάνουν και σε εμένα που είναι εκεί δίπλα η δουλειά μου, αλλά δεν ψαρώνω. Βάζω κατοστάρα καμιά φορά έτσι για το γαμώτο.

boikotazzzzzz.....

boikotaz sthn shell,,,,,,, alla kai bp ktl......ama den katalaboume monh mas oti prepei na psaxtoume kai sthn bentzhnh na bazoume thn pio fthnh.....tote na mhn griniazoume gia akribies ktl!!!!

exoume katanthsei na zoume me times san tous pio plousios sthn eurwph kai hmaste oi pio ftoxoi!!!

boikotaz sta akriba prathria !!!!!

mporei shmera kapion na mhn ton niazei alla kapoia stigmh 8a ton peiraxei!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    100άρα δεν έχω βάλει ποτέ,ούτε στη μηχανή ούτε σε αμάξι...
    ΑΛΛΑ
    με τη V-Power Racing έχω δει αισθητή διαφορα σε απόκριση και στροφάρισμα σε αμάξι ,στη μοτό δε την έχω δοκιμάσει.
    Αυτό το'χουν παρατηρήσει και φίλοι μου.

Παιδια, εγω αποφευγω να βαζω σε BP και Shell -ειδικα τα τελευταια ηταν και η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι!

Εχω βρει οτι η ΕΛΙΝ γενικα εχει πολυ καλη βενζινη και αν καποιος θελει μπορει να βαλει 100αρα με την τιμη που σε αλλα πρατηρια εχουν την απλη αμολυβδη.
    Νίκος
    Open Horizons

"Εγω, και στο Swift και στο ΧΤ και στο Κ μου βαζω 100αρα! Λιγο παρακατω ειναι η Βουλιαγμενης και η Βουτα. Ελα να δεις πως ανοιγω με την 100αρα και αμα γουσταρεις βαζουμε και χρηματα!"
    και κότεψες να πας κοντρα με swift ρε κουλέ;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βενζιναδικα Shell.
    από mako στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2009, 13:44
  2. Αποχωρεί η Shell από την Ελλάδα;
    από toyota στο forum Off topic