Εχεις περάσει δύσκολες «στιγμές» ανάμεσα τους;Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
και τους κανουν οτι θελουν![]()
![]()
εγω ποτε θα γινω επιτελους κυριλε σωστος μοτοσυκλετιστης να με χαιρετανε και οι μπατσοι?![]()
![]()
![]()
![]()
:a47: :a47: :a47:
αν εχω περασει λεει ...... ευτηχως δεν εχω δωσει μια περιουσια στις κλησεις παρα μονο μια φορα για κρανος , αλλα πραγματικα δεν ξερω , στο φαναρι καθομαι και με σταματανεΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχεις περάσει δύσκολες «στιγμές» ανάμεσα τους;![]()
, να πεις πως φατιει το παπι
και με τη μηχανη με σταματουσανε
, σε παρκινγκ καθομαι με ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ 3 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ
σε παρκινγκ με το παπι και τα παλικαρια βγαλανε και οπλα και μας σημαδευανε !!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Το 1200GS, Varadero άντε και κανένα Tiger βοηθούν προς αυτή τη κατεύθυνση...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
εγω ποτε θα γινω επιτελους κυριλε σωστος μοτοσυκλετιστης να με χαιρετανε και οι μπατσοι?![]()
![]()
![]()
![]()
:a47: :a47: :a47:
(απαραίτητα με βάσεις για τριβάλιτσο και τη μπαγκαζιέρα on top)![]()
Παραδέξου το...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
αν εχω περασει λεει ...... ευτηχως δεν εχω δωσει μια περιουσια στις κλησεις παρα μονο μια φορα για κρανος , αλλα πραγματικα δεν ξερω , στο φαναρι καθομαι και με σταματανε, να πεις πως φατιει το παπι
και με τη μηχανη με σταματουσανε
, σε παρκινγκ καθομαι με ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ 3 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ
σε παρκινγκ με το παπι και τα παλικαρια βγαλανε και οπλα και μας σημαδευανε !!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Δε βγαίνεις έξω για βόλτα
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
στο ίδιο ακριβώς σημείο ήταν χθες το βράδυ (σήμερα τα χαράματα δλδ) κατά τις 01:15...... μαζί ήταν κι ένα τηλεοπτικό συνεργείο.....
κι ένα στρουμφ ήταν με το Ταχυ-gun και προσπαθούσε να μετρήσει ταχύτητες...... κι εκείνη την στιγμή περνάνε ένα Κ8 κι ένα Repsol RR με όλα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: προσπαθεί, μάταια, να τους μετρήσει, κάτι πρέπει να έκανε με το Κ8, γύρισε στον επικεφαλής κι εκείνος σήκωσε τους ώμους....![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Συνεργείο είχε και σήμερα το πρωί...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
στο ίδιο ακριβώς σημείο ήταν χθες το βράδυ (σήμερα τα χαράματα δλδ) κατά τις 01:15...... μαζί ήταν κι ένα τηλεοπτικό συνεργείο.....
ΕΡΤ...
"Εντείνονται οι προσπάθειες της Τροχαίας για τη μείωση των ατυχημάτων..." κλπ κλπ
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
κι ένα στρουμφ ήταν με το Ταχυ-gun και προσπαθούσε να μετρήσει ταχύτητες...... κι εκείνη την στιγμή περνάνε ένα Κ8 κι ένα Repsol RR με όλα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: προσπαθεί, μάταια, να τους μετρήσει, κάτι πρέπει να έκανε με το Κ8, γύρισε στον επικεφαλής κι εκείνος σήκωσε τους ώμους....![]()
![]()
Στο Hilton περνάμε τις νύχτες μας αγαπητέ;![]()
συμφωνώ 101%Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Άν όπως λες συμπεριφέρονται έτσι με τον ΚΟΚ τότε θέλουν![]()
και όχι ενημέρωση για να προστατευθούν
![]()
Δεν έχεις προσέξει έναν όμορφο και ευθυτενή νέο με μια εντυπωσιακή στολή με σειρήτια, στην είσοδο;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Στο Hilton περνάμε τις νύχτες μας αγαπητέ;![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για το κουτί σου έχω λύση. Την έχω εφαρμόσει εδώ και 2 χρόνια και με χαιρετάνε κάθε φορά στα μπλόκα. XSARA station πράσινο.Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
σε παρκινγκ καθομαι με ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ 3 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑσε παρκινγκ με το παπι και τα παλικαρια βγαλανε και οπλα και μας σημαδευανε !!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν κάνεις και τα τζάμια φΟυμέ παρκάρεις και όπου θές. Σου κάνω μια καλή τιμή. (θέλω clio sport![]()
![]()
)
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
καλο το εχω σκεφτειΑρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Για το κουτί σου έχω λύση. Την έχω εφαρμόσει εδώ και 2 χρόνια και με χαιρετάνε κάθε φορά στα μπλόκα. XSARA station πράσινο.![]()
![]()
![]()
Αν κάνεις και τα τζάμια φΟυμέ παρκάρεις και όπου θές.αλλα γαλικο αυτοκινητο δεν περνω
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν έχεις προσέξει έναν όμορφο και ευθυτενή νέο με μια εντυπωσιακή στολή με σειρήτια, στην είσοδο;![]()
Ε.. ο δίπλα είμαι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.