Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Απίστευτη παραλία!!!
Ξερόκαμπος.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Απίστευτη παραλία!!!
Ξερόκαμπος.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μιά χαρά είναι όπως πάντα !!!
13-18 θα λείπω όμως ................
![]()
![]()
11 ME 18?
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάθομαι στο μόνο με κόσμο δηλαδή... στο γωνιακό δεξιά όπως ανεβαίνεις απο λιμάνι.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
8.00 καλά είναι ;;; Κάτσε σε αυτό που είναι κολλητά στη στοά ....
![]()
![]()
Γιατί το Μιχαλιό καμιά φορά με τα τηλέφωνα μπερδεύεται !!!
Για το ΣΚ που μας έρχεται μιλάς τώρα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μάκη να σε περιμένουμε Γαϊδουρονήσι???
αστην γυναίκα να τα πει με την Ειρήνη... και κλειστες ραντεβού Κυριακή απόγευμα Θέμα να δω και γω την φίλη μου πάλι μετά απο ένα χρόνο...![]()
Κοίτα τώρα να δεις τι γίνεται με το Γαϊδουρονήσι, έχω μια παρέα που θα πάει αυτό το ΠΣΚ και μ'έχουν καλέσει να πάω όμως υπάρχει άλλη μια καλύτερη () παρέα που έχει σκοπό να με ακολουθήσει στη Σούγια όπως είχα σχεδιάσει στην αρχή μέχρι να μεσολαβήσει η δεύτερη πρόταση.
![]()
Βλέποντας και κάνοντας, το καφεδάκι πάντως παίζει άνετα για το απόγευμα της Κυριακής, ουί γουίλ τελεφόν ιτς άδα (το "άδα" απ'το "άδερ" αλλά το είπα εγγλέζικος)![]()
Μήτσο, πάω στο οικογενειακό ησυχαστήριό (Ξερόκαμπος) μας για αυτές τις μέρες 13 - 18, αλλά 11 - 12 θα βρεθούμε σίγουρα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
11 ME 18?
![]()
ΟΚ κλείσαμε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Κάθομαι στο μόνο με κόσμο δηλαδή... στο γωνιακό δεξιά όπως ανεβαίνεις απο λιμάνι.
Τελικά θα κατέβεις.....?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
11 ME 18?
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για το ΣΚ που μας έρχεται μιλάς τώρα ;![]()
Κοίτα τώρα να δεις τι γίνεται με το Γαϊδουρονήσι, έχω μια παρέα που θα πάει αυτό το ΠΣΚ και μ'έχουν καλέσει να πάω όμως υπάρχει άλλη μια καλύτερη () παρέα που έχει σκοπό να με ακολουθήσει στη Σούγια όπως είχα σχεδιάσει στην αρχή μέχρι να μεσολαβήσει η δεύτερη πρόταση.
![]()
Βλέποντας και κάνοντας, το καφεδάκι πάντως παίζει άνετα για το απόγευμα της Κυριακής, ουί γουίλ τελεφόν ιτς άδα (το "άδα" απ'το "άδερ" αλλά το είπα εγγλέζικος)![]()
ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΤΗΛ Ε!!!!!!!
![]()
Λέγε λέω....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μήτσο, πάω στο οικογενειακό ησυχαστήριό (Ξερόκαμπος) μας για αυτές τις μέρες 13 - 18, αλλά 11 - 12 θα βρεθούμε σίγουρα !!!
Καλα, το 11-12 ειναι σχετικο! ας το κανονισουν οι Ηρακλειωτες....
Κατσε να δουμε κιολας, γιατι στο τελος, αναμεσα Ηρακλειο και Χανια με βλεπω να κοιμαμαι σε κανα παγκακι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τελικά θα κατέβεις.....?![]()
![]()
Οπως καταλαβες!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμένω ημερομηνία! & μη μου είσαι συνέχεια στου φλωροΧανιώτεςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Οπως καταλαβες!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Περιμένω ημερομηνία! & μη μου είσαι συνέχεια στου φλωροΧανιώτες![]()
![]()
![]()
![]()
ειπαμε...
11-18
:smilea:
"φλωροχανιωτης" ο Λεωνιδας?
![]()
![]()
Ήθελε να πει κωλοχανιώτηςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ειπαμε...
11-18
:smilea:
"φλωροχανιωτης" ο Λεωνιδας?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Ε είμαι τελείως malakas τελικά, μέρες τώρα λέω να κάτσω να τα περάσω στο τηλέφωνο αλλά ο περδίκος πάει σύννεφοΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Υπ'όψιν, 17:00 με 20:00 ή 21:00 ή 22:00 κλπ το απόγευμα κατεβάζω ρολλά και κοιμάμαι σαν μουσκάρι, αν πήρες τέτοια ώρα χέσε μέσα (καλά και το πρωί να πήρες σιγά μην το δω στη δουλειά)![]()
Αν τό'χα καταχωρίσει θα σ'έπαιρνα μόλις έβλεπα τις κλήσεις πάντως αλλά είπαμε, βιολοντσέλο :a31:
![]()