Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τστστστστσ.... Απαράδεκτο![]()
Μπλέ λάμπες είχες ή κόκκινες;
μωβ......
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τστστστστσ.... Απαράδεκτο![]()
Μπλέ λάμπες είχες ή κόκκινες;
μωβ......
WWW.MOTODEVILS.GR ΤΟ 1ο UNDERGROUND ΣΤΕΚΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
στα "παιδια" που με σταματησαν σημερα το απογευμα.
Μαγκες να ειστε καλα και παντα ορθιοι.
Ειστε η εξαιρεση!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατά την άποψή μου όταν παρανομούμε και μας γράφουν δεν έχουμε "δικαίωμα" να μιλάμε.
ας προσέχαμε...
από το αρχικό όμως ποστ του devil's animal το μόνο που κατάλαβα είναι ότι χαίρεται που την γλίτωσε και πραγματικά ευχαριστεί τους συγκεκριμένους τροχαίους που δεν τον έγγραψαν.
Δεν είδα πουθενά να χαρακτηρίζει τους λοιπούς που θα τον έγγραφαν (και καλά θα του έκαναν) ούτε ως "μπάστους", ούτε ως "μ@λ@κες" ούτε ως κάτι ανάλογο.
Εμένα τουλάχιστον, χωρίς να τον ξέρω προσωπικά, δεν μου δίνει την εντύπωση ότι αν τον έγγραφαν θα άνοιγε ποστ για να τους βρίσει ...
Και για να προλάβω μερικούς, το ότι οι συγκεκριμένοι ήταν "εξαίρεση" είναι απλά γεγονός (οι περισσότεροι θα τον έγγραφαν) και δεν νομίζω ότι γράφτηκε απαξιωτικά...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από souziaris
εδω ο αλλος με εγραψε για τα νεον....
πες μου πως έχεις νεον στην μηχανή....
καθόλου γούστο αυτά τα στρουμφάκια πια :rotflmao:
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Devils animal, χωρις να το καταλαβεις τους εχεις δωσει κανονικα. Την επομενη φορα μπορει να μη στην χαρισουν. Ειναι συγκεκριμενες οι ωρες οι μερες και τα ατομα που δουλευουν στις περιοχες και εσυ εδωσες αρκετα στοιχεια. Ισως εδω μεσα να διαβαζουν περισσοτεροι απο οσους φανταζεσε. Το ευχαριστω ηταν αρκετο, χωρις περιοχη. Η ωρα υπολογιζετε ανετα. Απο εκει και περα οι τυποι μπορει να φανε τουλαχιστον επιπληξη απο τον προισταμενο τους που αφηνουν τους καγκουρες ετσι αδεσποτους και τους προκαλουν και για εξτρα καγκουριλικια. Παντα φιλικα![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από souziaris
μωβ......και σε έγραψαν;
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
+1 παλάμηΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Ήταν ο James περίφημος Αγγλος κυνηγός. Μια μέρα πάει στο Μπουρνάζι για να κυνηγήσει αρκούδες. Βρίσκει μια μικρή αρκούδα. Μπαμ, την σκοτώνει. Πλησιάζει να σιγουρευτεί ότι την σκότωσε και τότε νιώθει ένα χέρι να τον ακουμπά στον ώμο του. Γυρνάει πίσω του και βλέπει μια μεγαλύτερη αρκούδα να του λέει:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
απλα μου ειπαν (για αλλη μια φορα) ποσο ειναι το προστιμο για επικινδυνη οδηγηση και εντυπωσιασμο. μιλαμε απ'εξω το εχω μαθει. μπορω πλεον να τους μιμηθω μεχρι και στο υφος..
- James, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό. Έχεις 2 επιλογές: ή θα σε σκοτώσω ή θα σε γαμήσω!
Έτσι ο James προτιμάει την ζωή από τον θάνατο!
Για μια βδομάδα ήταν στο κρεβάτι από τον πόνο. Μόλις γίνεται καλά παίρνει πάλι τα βουνά ζητώντας εκδίκηση. Βρίσκει την αρκούδα και μπαμ την σκοτώνει. Το ίδιο σκηνικό. Μία ακόμα μεγαλύτερη αρκούδα αυτήν την φορά του κάνει την ίδια πρόταση. Ο James μην έχοντας άλλη επιλογή προτιμά ξανά την ζωή από τον θάνατο! Αυτή την φορά χρειάστηκαν δύο βδομάδες για να αναρρώσει.
Τελοσπάντων, το ίδιο σενάριο συνέβαινε κάθε φορά που ο James, πεισμωμένος, έπαιρνε τα βουνά ζητώντας εκδίκηση. Ώσπου ο James πήγε στο Μπουρναζι ψάχνοντας για την τελευταία και πιο μεγάλη, φυσικά, αρκούδα. Ψάχνει για μέρες, παραφυλάει και τελικά την βρίσκει. Μπαμ, την σκοτώνει! Πλησιάζοντας για να θαυμάσει τον θρίαμβό του. Νιώθει ένα χέρι να τον σκουντάει στον ώμο. Γυρνάει σαστισμένος και βλέπει μία τεράστια, πολική αυτήν τη φορά, αρκούδα η οποία του λέει:
- James, παραδέξου το. Δεν έρχεσαι για κυνήγι στο "Mπουρνάζι" !!!!
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Αρχικά δημιουργήθηκε από island
Ήταν ο James περίφημος Αγγλος κυνηγός. Μια μέρα πάει στο Μπουρνάζι για να κυνηγήσει αρκούδες
.....
- James, παραδέξου το. Δεν έρχεσαι για κυνήγι στο "Mπουρνάζι" !!!!
πολυπολιτισμικό μας έγινε το μπουρνάζι
άγγλοι γάλλοι πορτογάλλοι
μέχρι και πολικές αρκούδες έχει
:rotflmao: :rotflmao:
αλλο ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον μπατσουλη που με σταματησε για ελεγχο εχθες ενω ημουν με την μια ροδα στον αερα και αρκεστηκε στο "την μαγκια σου παντως την εκανες".
οργανωμενο μπλοκο εξω απο την Εθνικη τραπεζα στην Κανιγγος και εγω ο :a31: ξεκινησα χωρις να τους δω απο το απεναντι φαναρι της Χαλκοκονδυλη με σουζα. ειχε μπροστα τους βεβαια την κλασικη μπλε κλουβα
μπατσακο εισαι ξηγημενος!
![]()
![]()
![]()
![]()
Α,και για τους politically correct: ΝΑΙ ΡΕ,ΚΑΝΩ ΣΟΥΖΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και σε οποιον αρεσει.
:a29:
αμα αντέχει η τσέπη σου, καρφί δε μας καίγεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Α,και για τους politically correct: ΝΑΙ ΡΕ,ΚΑΝΩ ΣΟΥΖΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και σε οποιον αρεσει.
:a29:![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
![]()
![]()
Μπραβο ρε Devilako, ετσι κανουμε οι περισοτεροι που τα μηχανακια τα γουσταρουμε περισοτερο απο απλα μεταφορικα μεσα. Αντε γιατι μας εφαγε η κουλτουρα και ο πολιτισμος εδω μεσα.
![]()
![]()
![]()
δηλαδή, ψηλέ, το σηκώνεις και σύ το... στρομάκι?
(και εγώ γουστάρω το δικό μου αλλά δεν σηκώνεται ρε γμτ...μήπως είμαι κουλός, γιατρέ μου?)
εδιτ: εμένα έχουν να με σταματήσουν για έλεγχο χρόνια...να ανησυχώ..?
Μια χαρά σηκώνεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δηλαδή, ψηλέ, το σηκώνεις και σύ το... στρομάκι?
(και εγώ γουστάρω το δικό μου αλλά δεν σηκώνεται ρε γμτ...μήπως είμαι κουλός, γιατρέ μου?)
http://www.youtube.com/watch?v=pPOVa_7DoUk
![]()
(φίλος με 955, στην Παρνηθα)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλα, μην φανταστεις και τιποτα τρελα πραγματα.
Αλλα το γουσταρο το καγκουριλικι, γενικως.![]()
![]()
![]()