Σελίδα 12 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 246

Θέμα: 181,2 αλογα ειναι καλα???

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    [B]

Ποιος ειναι ο κολλημενος αραγε εδω...

ενταξει τωρα αφου ξεσκεπασες την παγκοσμια συνομοσια των δημοσιογραφων κατα των χιλιαριων μπορουμε να κοιμηθουμε ησυχοι.Παγκοσμιως λοιπον οι δημοσιογραφοι τα αρπαζουν συμφωνα με τα αδιασειστα επιχειρηματα σου.

POWER BIKES τευχος 41
    gsxr1000 k6(modified-180ps) 0-400=10.36,0-1000=18.47
    suzuki hayabusa k2(normal) 0-400=10.33,0-1000=18.75
    suzuki hayabusa k5(modified 182ps) 0-400=10.42,0-1000=18.34

να θυμισω εδω οτι πολλα λεγονται περι βαρους το gen1 busa ζυγιζει πληρες υγρων 237κιλα και το κ7 210
    δεν μιλαμε δηλαδη και για καμμια μπαλαρινα οπως λανθασμενα νομιζεται και νομιζετε(για το gixxer αναφερομαι)

οσο για τα γελια να ξερεις μονο οτι το γελιο απο το κλαμα το χωριζουν κατι χιλιοστα

ΥΣ ας κανει καποιος μεταφραση το κειμενο μου.

Χαχαχα εχεις πολυ μεγαλη πλακα

1)στα 0-1000 απο τα λεγομενα σου ειναι μπροστα τα χιλιαρια αρα ερχεσαι στα λογια μου που εχει βγαλει μαλλια η γλωσσα να το λεω τοσο καιρο αρα εως εδω συμφωνουμε οτι τα χιλιαρια ειναι ποιο γρηγορα το λεω αναλυτικα και συνεχεια μπας και τα εμπεδωσεται καποια στιγμη
    2)το μπουσα ειναι 156 αλογα και 237κιλα οπως λες ενω το Κ7 170 αλογα και 210 κιλα αν και δεν νομιζω οτι πρεπει να πω κ αλλα :a13: αλλα κατσε και σκεψου λιγο λοιπον ολα αυτα που λες μιας και απο τα γραφομενα σου φαινεσαι για εξυπνο και μορφωμενο παιδι ζυγιασετα κανε τελος παντων τους υπολογισμους σου και αν σου βγαινουν ολα αυτα που διαβαζεις τοτε παω πασο
    3)δεν θελω σε καμια περιπτωσει ουτε με σενα αλλα ουτε με κανεναν απο εδω μεσα να παρεξηγηθω για τα κ@λ@μηχανακια ολα αυτα που λες φιλε μου τα σεβομαι αλλα μη προσπαθεις να με πεισεις γιατι ολα αυτα που σου λεω τα εχω φαει με το κουταλι και οχι στη θεωρια (καλη η θεωρια αλλα εως ενα σημειο )
    4)μια ακομα συμβουλη θα σου δωσω και αν θες ακουσε την αν λοιπον ποτε ερθει η κακια στιγμη και βρεθει στο δρομο σου κανενα ταπεινο χιλιαρακι και στηθει διπλα σου εσυ απλα κανε το Γερμανο :a13: η τη κοτα γιατι αλλιως το αυτο θα γινει μιας και το χωριζουν κατι χιλιοστα όπως λες κ εσυ

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

ριξτε ενα ματι εδω

www.youtube.com/watch?v=ubxVPL5Rw2M

βλεπετε ορε τι λενε στη Γαλλια?

οσο για καποιους που δεν...δεν...δεν μπορουν να το καταλαβουν
    ε....σιγουρα εχουν μεγαλο προβλημα

εαν ομως λεω εαν.....τους βρη στο δρομο κανενα ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ 1000ρακι
    αιντε τι εχει να γινει....

θα γελασει και το παρδαλο κατσικι

και αλλο μυρικαστικο εδω...
    μπες www.youtube.com/nikjoker και δες...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    και αν αλλαζεις με τον οδηγο της αλλης μηχανης
    και ειναι εκεινος μπρωστα????
    Δηλαδη εσυ του δινεις το 1000 κι εκεινος σου δινει τη haya;

Μαλιστα..............

1. Και ποιος σου ειπε οτι εσυ μπορεις να αποδωσεις το 100/100 της μηχανης;
    2. Κι αν εκεινος μπορει να αποδωσει πολυ καλυτερα οδηγωντας το δικο σου;

Οχι φιλε μου η σωστη μετρηση αφορα τον ιδιο οδηγο, ουτε καλυτερο, ουτε χειροτερο, ουτε βαρυτερο, ουτε ελαφρυτερο, ουτε ψηλοτερο, ουτε πιο κοντο, στον ιδιο παντα δρομο και στις ιδιες παντοτε συνθηκες.

Οποιος απο εδω μεσα πιστευει πως μπορει να αποδωσει το 100/100 της haya, τοτε πασιφανως μπορει και το 1000 και μετα με μαρτυρες ολους εσας, ελατε να τραγουδησουμε ολοι μαζι. Τοσο απλο.

Και το αρχικο μου ποστ ηταν αυτο παρακατω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Δεν εχω παρει θεση και θα παρω τωρα για να σας υπενθυμισω κατι βασικο.

Ολα μα ολα ειναι θεμα οδηγου. Μονο οταν μιλαμε για ανδρεικελο του ιδιου οδηγου η haya ειναι ταχυτερη απο το 1000αρι. Σε καθε αλλη περιπτωση, μπορει ανετα ο οδηγος της haya να μην ειναι πρωτοπειρος με την καθολικη εννοια αλλα να μην κανει σωστες αλλαγες, η σε καποια σημεια να φοβαται κλπ. Εχει τυχει να ξευτυλισω gsxr 750 και τι παει να πει αυτο; Αφου τον εβλεπα οτι τις κουμπωνε αλλα αντι αλλων τις ταχυτητες.

Επομενως γιατι τιθεται θεμα κοντρας; Οι οδηγοι ειναι ανθρωποι και ο καθενας εχει τις δικες του ικανοτητες, ειναι τοσο απλο. Απο εκει και περα αν μιλησουμε για τα αντικειμενα σαν αντικειμενα που θα οδηγηθουν απο τον ιδιο οδηγο στις ιδιες ακριβως συνθηκες δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει το 1000αρι μπροστα απο τη haya. Τελος
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

lalalalala
    τραγουδοντας λοιπον σου λεω οτι
    ναι πιστευω οτι μπορω να παω ενα busa στο 95% του σε μια ευθεια με καλη ασφαλτο
    οπως ακριβος μπορω να παω και το 1000 .................
    εσυ τα εχεις καβαλισει και τα δυο???
    μοιρασου την αποψη σου μαζι μας
    εκτος αν τα γραφεις σαν τον αλλον
    που μου στελνει πμ
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

lalalalala
    τραγουδοντας λοιπον σου λεω οτι
    ναι πιστευω οτι μπορω να παω ενα busa στο 95% του σε μια ευθεια με καλη ασφαλτο
    οπως ακριβος μπορω να παω και το 1000 .................
    εσυ τα εχεις καβαλισει και τα δυο???
    μοιρασου την αποψη σου μαζι μας
    εκτος αν τα γραφεις σαν τον αλλον
    που μου στελνει πμ
    1. Eχεις ωραια φωνη, εισαι επαγγελματιας; :rotflmao:
    2. Στον ιδιο δρομο υπο τις ιδιες συνθηκες πηγαινε τες και τις δυο. Και μοιρασου μαζι μας τ' αποτελεσματα.
    3. Τη Hayabusa ναι. Το 1000 σε μια εκθεση αλλα δε μ' αφησαν να το κανω βολτα γυρω γυρω απο τα αλλα σουζουκι
    4. Δεν ξερω τι εχει συμβει, ουτε ποιος ειναι ο αλλος επομενως σε 'μενα δεν πιανει η μπηχτη σου πρωτον και δευτερον την αποψη μου εκφραζω, αν θες ν' αρχισουμε τις μπηχτες, τοτε δεν υπαρχει λογος ανταλλαγης ποστ.
    5. Εγω δεν εγραψα πουθενα οτι εχω οδηγησει και τις δυο και πολυ περισσοτερο δεν υπονοησα οτι μπορω να τις παω στο 100/100 τους. Εξηγησα μονο υπο ποια εννοια η δοκιμη ειναι εγκυρη.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Χαχαχα εχεις πολυ μεγαλη πλακα

1)στα 0-1000 απο τα λεγομενα σου ειναι μπροστα τα χιλιαρια αρα ερχεσαι στα λογια μου που εχει βγαλει μαλλια η γλωσσα να το λεω τοσο καιρο αρα εως εδω συμφωνουμε οτι τα χιλιαρια ειναι ποιο γρηγορα το λεω αναλυτικα και συνεχεια μπας και τα εμπεδωσεται καποια στιγμη
    2)το μπουσα ειναι 156 αλογα και 237κιλα οπως λες ενω το Κ7 170 αλογα και 210 κιλα αν και δεν νομιζω οτι πρεπει να πω κ αλλα :a13: αλλα κατσε και σκεψου λιγο λοιπον ολα αυτα που λες μιας και απο τα γραφομενα σου φαινεσαι για εξυπνο και μορφωμενο παιδι ζυγιασετα κανε τελος παντων τους υπολογισμους σου και αν σου βγαινουν ολα αυτα που διαβαζεις τοτε παω πασο
    3)δεν θελω σε καμια περιπτωσει ουτε με σενα αλλα ουτε με κανεναν απο εδω μεσα να παρεξηγηθω για τα κ@λ@μηχανακια ολα αυτα που λες φιλε μου τα σεβομαι αλλα μη προσπαθεις να με πεισεις γιατι ολα αυτα που σου λεω τα εχω φαει με το κουταλι και οχι στη θεωρια (καλη η θεωρια αλλα εως ενα σημειο )
    4)μια ακομα συμβουλη θα σου δωσω και αν θες ακουσε την αν λοιπον ποτε ερθει η κακια στιγμη και βρεθει στο δρομο σου κανενα ταπεινο χιλιαρακι και στηθει διπλα σου εσυ απλα κανε το Γερμανο :a13: η τη κοτα γιατι αλλιως το αυτο θα γινει μιας και το χωριζουν κατι χιλιοστα όπως λες κ εσυ

μηπως χρειαζεσαι γυαλια διαβασε προσεκτικα σε παρακαλω και μετα απαντησε
    ελεος δηλαδη κουραστικα
    170 αλογα στη ροδα το κ7 θα δει σε καποια αλλη ζωη
    αντε γεια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    POWER BIKES τευχος 41
    gsxr1000 k6(modified-180ps) 0-400=10.36,0-1000=18.47
    suzuki hayabusa k2(normal) 0-400=10.33,0-1000=18.75
    suzuki hayabusa k5(modified 182ps) 0-400=10.42,0-1000=18.34

οι λεξεις normal και modified χρειαζονται μεταφραση?

οποιος κανει τον κοπο και απαντησει ας διαβασει πρωτα προσεκτικα

ευχαριστω(εσκασα)

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    μηπως χρειαζεσαι γυαλια διαβασε προσεκτικα σε παρακαλω και μετα απαντησε
    ελεος δηλαδη κουραστικα
    170 αλογα στη ροδα το κ7 θα δει σε καποια αλλη ζωη
    αντε γεια

Σε αλλη ζωη εεε για δες εδω μια με το Κ7 μου νορμαλ και με εξατμιση

και παμε παρακατω εγω δηλαδη που κανω στα 0-400 με το Κ7 μου που εχει μονο εξατμιση και φιλτρο ελεyθερο χρονο 9.222 φαινεται οτι ειμαι απο αλλο πλανητη εεε για αυτο φιλε μου δεν σου εχουν πει καλυτερα να μασας παρα να μιλας
    αλλα μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις με τιποτα μια δοκιμη ομως θα σε πεισει μονο μη μαζεψεις κοσμο γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	save0064.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	62,1 KB 
ID:	138767
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

δεν εχω τιποτε αλλο να πω ο jimκ7 τα εχει καλιψει ολα
    μερικοι ακομα και λευτα να χασουν δεν καταλαβαινουν αρα
    αυτο που ειπα για τα πμ ισχει ακομα..............

οσο για σενα Road67 δεν θελω να σου την μπω αλλα
    μαλλον η αποψη σου δεν εχει βασεις αλλα στιριζεται μονο στην αμφυσβιτιση.
    KAFROS

δεν εχω τιποτε αλλο να πω ο jimκ7 τα εχει καλιψει ολα
    μερικοι ακομα και λευτα να χασουν δεν καταλαβαινουν αρα
    αυτο που ειπα για τα πμ ισχει ακομα..............

οσο για σενα Road67 δεν θελω να σου την μπω αλλα
    μαλλον η αποψη σου δεν εχει βασεις αλλα στιριζεται μονο στην αμφυσβιτιση.
    Νομιζεις;
    Και μονο που στο πρωτο ποστ γραφω την αποψη μου και τη λεξη τελος και στην απαντηση σου γραφεις ''τελος 2ο'' διαφαινεται ξεκαθαρα ποιος βασιζεται στην αμφισβητηση. Δε σε νοιαζει ο ορισμος της σωστης συγκρισης αλλα μονο να υποστηριξεις οτι αυτο που δε φτανει η αλεπου το κανει κρεμασταρι.

Δεν εχω παρει θεση και θα παρω τωρα για να σας υπενθυμισω κατι βασικο.

Ολα μα ολα ειναι θεμα οδηγου. Μονο οταν μιλαμε για ανδρεικελο του ιδιου οδηγου η haya ειναι ταχυτερη απο το 1000αρι. Σε καθε αλλη περιπτωση, μπορει ανετα ο οδηγος της haya να μην ειναι πρωτοπειρος με την καθολικη εννοια αλλα να μην κανει σωστες αλλαγες, η σε καποια σημεια να φοβαται κλπ. Εχει τυχει να ξευτυλισω gsxr 750 και τι παει να πει αυτο; Αφου τον εβλεπα οτι τις κουμπωνε αλλα αντι αλλων τις ταχυτητες.

Επομενως γιατι τιθεται θεμα κοντρας; Οι οδηγοι ειναι ανθρωποι και ο καθενας εχει τις δικες του ικανοτητες, ειναι τοσο απλο. Απο εκει και περα αν μιλησουμε για τα αντικειμενα σαν αντικειμενα που θα οδηγηθουν απο τον ιδιο οδηγο στις ιδιες ακριβως συνθηκες δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει το 1000αρι μπροστα απο τη haya. Τελος

ma ayto to post sou eksigeis tin theoria sou oti den mporoun na sygrithoun pote 2 motosykletes.........symfonoume
    h pio kontini periptwsi einai h periptosi pou eksigi o jimk7 alla den sou aresei
    parolayta ftaneis sto symperasma pou se volevei..........
    δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει το 1000αρι μπροστα απο τη haya. Τελος
    kai kolas kai to telos pou se peirakse toso pou to antegrapsa...............

h diki mou amfisvitisi einai pio ousiastiki afou egw den exw tin dikaiologia pou parousiazeis esy otan se patane ta 1000ria (kakos odigos klp) emena otan me perasei mpousa tha to paradexto kai teleiwse..............(opws ekeino to mple pou omws apoteli ekseresi apo ta alla.........) elpizw h epomeni apantisi sou na einai ousiastiki kai oxi san aytes tou styl - tha pw egw thn teleytaia kouventa..............an thes pes tin den tha sou to ksanaxalasw
    KAFROS

GEORGE NO BRAKES Το avatar του/της SAM46
    επειδη με εχετε μπερδεψει να πω και εγω την αποψη μου και να με διορθωσετε αν κανω λαθος.

1)το 1000αρι ειναι ενα SS και το Hayabusa sporturing.(μαμα παντα)

2) to 1000 οντος πιο ελαφρυ και με αρκετα αλογα στον τροχο σε μια κοντρα απο σταση θα φυγει απο το μπουσα,πιστευω οτι ειναι δεδομενο, λογο λιγοτερων κιλων αρα μικροτερης αδρανειας

3) το μπουσα απο την μερια του λογο περοσοτερων κιλων αρα και μεγαλυτερης αδρανειας θα αργησει να ξεκινησει

4) το μπουσα πιστευω οτι λογο και μεγαλυτερης ροπης και κυβικων θα μαζεψει το 1000αρι στα πολλα χιλιομετρα δεν λεω σε μετρα γιατι δεν γνωριζω απλα πιστευω οτι μετα τα 230-250 θα το μαζεψει το 1000αρι αν δεν του εχει φυγει απο την αρχη κατα πολυ

και τελευταιο δεν ξερω αν μπορουμε να συγκρινουμε τα 2 μηχανακια γιατι πιστευω οτι δεν ανηκουν στην ιδια κατηγορια το καθενα στον τομεα του
    George no brakes

h diki mou amfisvitisi einai pio ousiastiki afou egw den exw tin dikaiologia pou parousiazeis esy otan se patane ta 1000ria
    Εγω δεν λεω δικαιολογιες οταν με πατανε τα χιλιαρια για τον απλουστατο λογο οτι η μηχανη μου ειναι 600 κυβικα και σιγουρα δεν ειναι ss. Α και κατι ακομα εγω δεν κανω τον καμποσο στις ευθειες γιατι δε μπορω, απλα τα πραγματα. Αν σου βασταει μιλα μαζι μου για κοντρες και δικαιολογιες σε στροφες. Για μενα οι ευθειες ειναι τελειως ασημαντες. Αλλα ετσι που ειναι αυτη η χωρα με τους ηλιθιους κονσερβακηδες αν παμε σε στροφες με το κουταλακι θα μας μαζευουνε απ' ολους τους ηλιθιους που κυκλοφορουν και το παιζουν οδηγοι. Και δεν εννοω να παμε οι δυο μας να κανουμε κοντρες στις στροφες, αλλα για μενα προσωπικα [και δεν ειναι νωμη που τη μοιραζομαι με αλλους] η ουσια ειναι ο συνδυασμος ευθειας με στροφη. Τελος παντων βγηκα εκτος θεματος.

Δεν εχω προβλημα να παραδεχτω αν με περασει οχι μονο ενα 1000 αλλα και μικροτερο ss δεν ειναι η κατηγορια μου, ουτε τα κυβικα μου. Εθεσα μονο το ποια ειναι η σωστη συγκριση.
    Και αυτη η φραση την αξιολογησες οπως νομιζες
    δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει το 1000αρι μπροστα απο τη haya.
    Δεν εγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι θα κανει η δε θα κανει αρχικο ΜΠΑΜ το 1000αρι, δε μ' ενδιαφερει αυτο. Η ουσια ειναι στο ποιος βγαινει μπροστα στο τελος και οχι ενδιαμεσα. Οι μετρησεις δε βασιζονται σε τετραγωνη λογικη. Το τελος μετραει. Και στην τελικη η haya θα αφησει το 100αρι πισω. Το αν στην πορεια στο 3 δευτερολεπτο θα ειναι μπροστα το 100αρι η στο 20 δευτερολεπτο θα ειναι στα ισα δεν εχει καμια σημασια.

σου την χαλαω και παλυ αλλα................δεν μπορω να αντισταθω
    mpusa den exeis kai den ksereis pws paei
    1000 ta idia
    milas diladi kai esy apo tis genikes sou gnoseis apo ta periodika kai tin parea
    kai oxi apo kati pou ksereis o idios (kai pithanotata pou tha mporeis na stirikseis)
    μαλλον εκει βασιζεσαι και σε αυτο
    Αν σου βασταει μιλα μαζι μου για κοντρες και δικαιολογιες σε στροφες. Για μενα οι ευθειες ειναι τελειως ασημαντες.
    αφου δεν ξερεις και με πιον μιλας (θα μπορουσα να ειμαι ο καθενας υπεργρυγοριδης συγουρα δεν το εψαξες καθολου-ευκολο ειναι)
    KAFROS

Παραπανω σου απαντησα οτι τη Haya την ξερω οδηγικα, αλλα μαλλον δεν το ειδες

3. Τη Hayabusa ναι. Το 1000 σε μια εκθεση αλλα δε μ' αφησαν να το κανω βολτα γυρω γυρω απο τα αλλα σουζουκι
    Το 1000 φυσικα και δεν το εχω οδηγησει, αυτο ειπα. Αλλα δεν απαντας στην ουσια. Οταν τελειωσει η αναμετρηση η haya θα ειναι μπροστα. Ποιος νοιαστηκε τι γινεται ενδιαμεσα;

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα ειναι καλα τα Linux?
    από stavrogin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 14:32
  2. Ο Stako ειναι καλα?
    από MOZART στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 19:05
  3. σύντομα...μερικά είναι καλά....