Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
επειδη με εχετε μπερδεψει να πω και εγω την αποψη μου και να με διορθωσετε αν κανω λαθος.
5) το μπουσα πιστευω οτι λογο και μεγαλυτερης ροπης και κυβικων θα μαζεψει το 1000αρι στα πολλα χιλιομετρα δεν λεω σε μετρα γιατι δεν γνωριζω απλα πιστευω οτι μετα τα 230-250 θα το μαζεψει το 1000αρι αν δεν του εχει φυγει απο την αρχη κατα πολυ
και τελευταιο δεν ξερω αν μπορουμε να συγκρινουμε τα 2 μηχανακια γιατι πιστευω οτι δεν ανηκουν στην ιδια κατηγορια το καθενα στον τομεα του
SAM αν μιλάς για το προηγούμενο Busa δεν υπάρχει περίπτωση να μαζέψει τα Κ5/Κ7 στα 230-250,στα 230 το Κ5 εχει ακομα 3η και επιταχυνει σαν τρελό...Ακόμα και με τα Κ2 δυσκολεύεται...
Τα συγκρίνουμε γιατί ανήκουν στην κατηγορία επιδόσεων,άσχετα απ'το χαρακτήρα τους...
Επίσης αφού μιλάμε για τέρμα γκάζι η ροπή δεν παίζει καθόλου ρόλο...Επίσης μιας και πρόσφατα άνοιξα με ενα Κ8 Busa έχω να πω πως δεν έχει καμία σχέση με το παλιό σε επιτάχυνση,είναι εμφανέστατη η διαφορά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Παραπανω σου απαντησα οτι τη Haya την ξερω οδηγικα, αλλα μαλλον δεν το ειδες![]()
Το 1000 φυσικα και δεν το εχω οδηγησει, αυτο ειπα. Αλλα δεν απαντας στην ουσια. Οταν τελειωσει η αναμετρηση η haya θα ειναι μπροστα. Ποιος νοιαστηκε τι γινεται ενδιαμεσα;
Είστε χειρότεροι και απ'αυτους που επιμένουν ακόμα ότι τα V-Max έχουν 145 άλογα...![]()
![]()
![]()