Φωτογραφικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την "Rock" καριέρα του φίλτατου συμφορουμίτη DimTravolta ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ψάχνω να βρω στο αρχείο και φωτό από το τσόπερ με στρας που καβάλαγε τότες !!!
Φωτογραφικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την "Rock" καριέρα του φίλτατου συμφορουμίτη DimTravolta ...
Ψάχνω να βρω στο αρχείο και φωτό από το τσόπερ με στρας που καβάλαγε τότες !!!
Γι αυτο εξαφανιζεσαι προς τις ερημικες παραλιες απο Δευτερα ε?
Εμαθες οτι ερχομαι!!!!!
:a37: :a45:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
που τη θυμηθηκες? στο αρχειο μου τη βρηκες?
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου ρε Κώστα!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
![]()
![]()
![]()
Πολύ καλό Κώστα!!!
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
αν ομως ολοι εσεις που με πειραζετε,δειτε τις τελευταιες φωτο μου με γνωστη θυληκη παρουσια σε "ελευθερη διασκευη" να δω ποιος θα γελαει μετα!
για κατι Μακηδες κλπ ηταν αυτο!
του Βαγγελη και του Κωστα δε τους δινω πολυ σημασια, ειναι και μεγαλοι ανθρωποι!
:a36:
με τραβεστι?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αν ομως ολοι εσεις που με πειραζετε,δειτε τις τελευταιες φωτο μου με γνωστη? θυληκη παρουσια σε "ελευθερη διασκευη" να δω ποιος θα γελαει μετα!:a36:
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
με τραβεστι?
αυτο καταλαβες εσυ με το "ελευθερη διασκεή"?
![]()
την κατασταση μεταξυ μας εννοω με αυτη τη φραση!
![]()
Απ γιόρς ρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
του Βαγγελη και του Κωστα δε τους δινω πολυ σημασια, ειναι και μεγαλοι ανθρωποι!
:a36:![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Όχι ρε Σωτήρη,ελεύθερη διασκευή είπε ο άνθρωπος.Που θα πει,ξεκινάς από τη λα μινόρε και άμα κάνεις ΤΡΑΝΣπόρτο,βρίσκεσαι όπου γουστάρεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
με τραβεστι?
Έεεετσι Τζιμάκο;![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όχι ρε Σωτήρη,ελεύθερη διασκευή είπε ο άνθρωπος.Που θα πει,ξεκινάς από τη λα μινόρε και άμα κάνεις ΤΡΑΝΣπόρτο,βρίσκεσαι όπου γουστάρεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έεεετσι Τζιμάκο;![]()
![]()
![]()
![]()
δε πας να κανεις καμμια βουτια λεω εγω?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι υπόλοιποι 205 ακούνε ; Για σας τα λέει !Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
για κατι Μακηδες κλπ ηταν αυτο!![]()
![]()
![]()
Ποστάρισέ την εσύ την φωτό ώστε να περιέλθει στα χέρια μου .............. και θα γελάει το Πανελλήνιο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αν ομως ολοι εσεις που με πειραζετε,δειτε τις τελευταιες φωτο μου με γνωστη θυληκη παρουσια σε "ελευθερη διασκευη" να δω ποιος θα γελαει μετα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε έχει ποτέΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
........του Βαγγελη και του Κωστα δε τους δινω πολυ σημασια, ειναι και μεγαλοι ανθρωποι!
:a36:γέρος,
να μην μπορείς να πας στο μέρος ;;;
![]()
![]()
![]()
Και ρίμες κάνουμε κύριοι !!!