Από προστατευτικό εξοπλισμό δεν το συζητάμε έτσι... Είμαι και ο πρώτος: Μαγιό, κοντομάνικη, αθλητικό παπουτσάκι... Πάνω σε ένα τέρας που λίγο αν σου φύγει το πόδι απ το πατάκι στο έχει κόψει χωρίς δεύτερη σκέψη... Μπρρρ...![]()
![]()
Είναι τέλειο στην οδήγηση πολύ εύκολο αλλά και συνάμα πολύ βαρύ.. Θέλει πολύ προσοχή στον τρόπο στριψίματος και σε όλη τη στάση του σώματος... Γιατί αν στίψεις σωματάκι στρίβει και το τέρας... ποτέ δεν το στρίβεις μόνο με το τιμόνι γιατί δεν στρίβει... Πάντα βάζεις και το σώμα... Α και στην τρίτη αν δεν προσέξεις σηκώνει πολύ εύκολο σουζίτσα... Εγώ πρόσεχα... Αλλά όταν μάθεις-συνηθίσεις να το στρίβεις δεν υπάρχει καλύτερο... άσε που είναι και η αίσθηση "Φάτε τη σκόνη μου"
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...
GIB MIR BENZIN
Δικό σου είναι Μιχάλη?? Σε ποια παραλία είσαι??![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
τυχερε με το θηριο!![]()
τολμησες να ανοιξεις τη γκαζιερα στο stop??
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Την άνοιξα λίγο τη γκαζιέρα αλλά επειδή ακριβώς δεν ήταν δικό μου αλλά ενός φίλου δεν την ξεπάτωσα... Η παραλία Γιαννισκάρι.
GIB MIR BENZIN
Eλα ρε... Γιανισκάρι? Πατρινός εισαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
Την άνοιξα λίγο τη γκαζιέρα αλλά επειδή ακριβώς δεν ήταν δικό μου αλλά ενός φίλου δεν την ξεπάτωσα... Η παραλία Γιαννισκάρι.
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Πάτρα μένω γιατί σπουδάζω και ξέμεινα εδώ καλοκαίρι... Αλλά 14-15 την κάνω για Κρήτη μέχρι το τέλος του μήνα... Πάντως το μηχανάκι τα σπάει... απλώς... τα σπάει...
GIB MIR BENZIN
You BETA believe...