Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Εδω δε σου λενε τιποτα οι σιδηροκατασκευες των 8600 ευρω , αυτα θα καταλαβαινες ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
αυτα που γράφεται δεν μου λένε τίποτα....
Στο ένα πληρώνεις άλογα ενώ στο άλλο χρόνο ζωής :oΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao:
τα χαρίζουν πλέον;
kast, το tiger που έχω (και ειναι και το παλιο) βγαζει (ονομαστικά) 105 άλογα... Δε βρίσκω λόγο να παω στα 50κατι, πληρώνοντας κιόλας 8.5 χιλιάρικα![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
γιατι ρε παιδια τσακωνεστε???
Honda"The power of dreams"![]()
![]()
:rotflmao: παλια,μακαρι να χει μελλον η υποθεση βεβαια.
εγω εχω να πω οτι οι 4 τελευταιες μηχανές μου ηταν HONDA και η ποιότητα κατασκευής εχει πεσει απελπιστικα πολύ στις ευρειας κατανάλωσης μηχανές διότι εχει πέσει και η τιμή τους γενικώς το ΤΑ 600 το είχα πάρει νομίζω 2.400.000 ? και την ίδια τιμή σχεδόν έχει το καινούριο 700 ε μην περιμένουμε και την ίδια ποιότητα και για να μην τα πολυ μπερδευουμε δεν βλεπω και καμμια τρελη διαφορά στην ποιότητα ΤΑ -V STRΟΜ που να δικαιολογεί το παραπάνω χιλιάρικο απλάη ΧΟΝΤΑ εκμεταλευεται ακόμη μια φορά το ονομά της και πλασάρει την ίδια μηχανή χωρίς ουσιώδη διαφορά εδω και 15 χρόνια ΄΄αλλαξε του τροχους και τα πλαστικά διότι πολύ απλά δεν έιχε να παρουσιάσει τίποτα αλλο
εν αντιθέση με το CBF που πουλάει εξω που το ανανέωσε ριζικά.
Να κι ενας λογικος ανθρωπος....Αρχικά δημιουργήθηκε από σουλης
εγω εχω να πω οτι οι 4 τελευταιες μηχανές μου ηταν HONDA και η ποιότητα κατασκευής εχει πεσει απελπιστικα πολύ στις ευρειας κατανάλωσης μηχανές διότι εχει πέσει και η τιμή τους γενικώς το ΤΑ 600 το είχα πάρει νομίζω 2.400.000 ? και την ίδια τιμή σχεδόν έχει το καινούριο 700 ε μην περιμένουμε και την ίδια ποιότητα και για να μην τα πολυ μπερδευουμε δεν βλεπω και καμμια τρελη διαφορά στην ποιότητα ΤΑ -V STRΟΜ που να δικαιολογεί το παραπάνω χιλιάρικο απλάη ΧΟΝΤΑ εκμεταλευεται ακόμη μια φορά το ονομά της και πλασάρει την ίδια μηχανή χωρίς ουσιώδη διαφορά εδω και 15 χρόνια ΄΄αλλαξε του τροχους και τα πλαστικά διότι πολύ απλά δεν έιχε να παρουσιάσει τίποτα αλλο
εν αντιθέση με το CBF που πουλάει εξω που το ανανέωσε ριζικά.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
δηλαδή φίλε trap,όλα αυτα τα έχει η Honda???μάλιστα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πρώτα-πρώτα, καστπαν και μερικοί άλλοι το νικ είναι Tpap και ΌΧΙ Trap...
Επειδή αδυνατείς να εντοπίσεις τις επισημάνσεις που ανέφερα --και όχι για κανένα άλλο λόγο παρά γιατί σου λείπει το μέτρο σύγκρισης-- δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γελάς...
μάλλον θα κλαίς -τα λεφτάκια σου- όταν συναντηθούμε και στα δείξω από κοντά βήμα πρός βήμα...
επίσης θα σου δείξω και ένα μηχανάκι με πλαστικά-βίδες-φινίρισμα-βαφή-ποιότητα περιφεριακών που θα σου τρέχουν τα σάλια.
Και αν είσαι και λίγο παλιός θα θυμηθείς πως ακριβώς έτσι, έφτιαχνε η Χόντα κάποτε τα μηχανάκια της.
Και πιό μετά κερνάω καφεδάκι στο ''αίθριον'' στην Σκαφιδιά για να σου πάνε τα φαρμάκια κάτω.
τέλος να θυμάσαι: α.δεν τεκμηριώνεις απόψεις λέγοντας πως ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕΣ εργοστάσιο.
β.ΕΣΥ πλήρωσες την χόντα, εκείνη θα έπρεπε να κάνει διαφήμηση σε σένα...και ΌΧΙ το ανάποδο.
![]()
Για να το λές εσυ αυτό (Tpap) πρέπει να έχεις δίκιο...ναι πιστεύω οτι έχεις εντοπίσει τα κύρια προβλήματα που παρουσιάζει η transalp...Πιστεύω οτι το επόμενο βημα είναι τα στείλεις και στην Honda... δεν το ξέρω το μαγαζί που λές...και η Honda δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση...και επειδή πολυ μπλα μπλα για το τίποτα,δεν προκειται να ασχοληθώ άλλο με το θέμα...
Perimenei to neo V4 tis HONDA.....
Πάλι το ίδιο παραμυθάκι, πάλι το ίδιο τροπάριο...
Τρανσάλπ vs στρωματέξ
Δέν το καταλαβαίνω ρε παιδιά...γιατί τέτοιο μένος,λές και σας έθιξαν τον ανδρισμό οι μέν,λές και σας έβρισαν την οικογένεια οι δέ.Γιατί τέτοια ταύτιση ?Ειδικά απο αυτούς με τα στρωματέξ...
Όποιο και να σας αρέσει αγοράστε το, αρκεί να αρέσει σε εσάς.Εγώ προσωπικα δε δίνω δεκάρα τσακιστή για το αν αρέσει σε ορισμένους ή όχι το μηχανάκι που καβαλάω.Άν αρέσει σε εμένα ΤΕΛΟΣ....
'' το στρώμα έχει αλουμίνια,το ΤΑ είναι σαν τρένο απο παλιοσίδερα,το ΤΑ είναι honda και είναι το καλύτερο...'' ρεεεεε basta!Καβαλήστε τα και χαρείτε τα ρεεεεεεε κι αφήστε τις κοκορομαχίες...
(σας το λέει ένας καμμένος που έπεσε κατηγορία - απο on-off 600 έπεσα σε σκούτερ 200άρι- ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ)![]()
Γειά σας παιδιά.![]()
On-off δεν είχα ποτέ, αλλά έχω μπει στη διαδικασία να αποκτήσω κάποιο. Πιο πολύ μού «μιλάει» η νέα TA 700.
Έχω διαβάσει συζητήσεις επί συζητήσεων και εδώ και αλλού, περί συγκρίσεων με V-strom ή με το προηγούμενο το ΤΑ 650.
Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι πιο πολύ στις τόσες διαμάχες που έχω συναντήσει, είναι πόσοι αυθεντικοί μηχανόβιοι υπάρχουν τελικά. Πρέπει να είναι τελικά πολύ μικρό το ποσοστό των αυθεντικών.
Αυτό διότι ο αυθεντικός μηχανόβιος δεν ανεβαίνει πάνω για να κάνει επίδειξη, όπως πολύ συχνά έχουμε συνηθίσει στη χώρα μας να βλέπουμε με όλα τα οχήματα, αλλά γιατί νιώθει όμορφα με τη «κούκλα» που έχει ανάμεσα στα πόδια του.
Αν εσύ νιώθεις την έλξη με μια «γκόμενα» δεν σε απασχολεί η άποψη τρίτων ούτε «την λες» στους άλλους για τη δική τους «γκόμενα».
Απλα καβαλάς και πας ...
![]()
Aφου μας εμαθες πιος ειναι ο καλος μηχανοβιος και τωρα ξερουμε κ εμεις, συνεχισε την συζητηση με το καινουριο τρανς αλπ, μια και σου μιλαη και πες μας τι σου ειπε και τι του απαντησες. Α ρωτατο και απο μενα κατι μια και συνενοηστε. Πως δικαιολογει η μαμα του η χοντα τοσο ακριβη τιμη;![]()
![]()
![]()
vestroma kalos irthes apo tis diakopes sou!!!pisteyw na perases kala.....mipws allakses gnwmh????!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Perimenei to neo V4 tis HONDA.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Aφου μας εμαθες πιος ειναι ο καλος μηχανοβιος και τωρα ξερουμε κ εμεις, συνεχισε την συζητηση με το καινουριο τρανς αλπ, μια και σου μιλαη και πες μας τι σου ειπε και τι του απαντησες. Α ρωτατο και απο μενα κατι μια και συνενοηστε. Πως δικαιολογει η μαμα του η χοντα τοσο ακριβη τιμη;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε μπράβο...επιτέλους γυρίσατε ....να ζωντανέψει λίγο το θρεντ ........![]()
Για βάλτε και το Tenere(08) μέσα στη κουβέντα να γουστάρουμε......
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Καλως σας βρηκα ολους. Σε ολες τις διακοπες μου φετος ενα καινουριο τρανσαλπ ειδα και αυτο στη Τζια, εξω απο μια ταβερνα στο λιμανι. Ηταν μουσταρδοχρυσαφι και ο τυπος το χρησιμοποιουσε τα απογευματα στον πεζοδρομο για να συνοδευει τον 3 χρονο γιο του που ποδηλατουσε με βοηθητικες στο λιμανι.
Οι διακοπες μου ηταν στην Τζια για 6 μερες την οποια την γυρισα για τα καλα απο δρομο και χωμα και στην Δυτικη Πελοπονησο, Ζαχαρω, Αρχαια Ολυμπια, Ανδριτσαινα κλπ.
Τρανσαλπ καινουριο μονο 1. Vestromia παντου. Βαρεθηκα να χαιρεταω. Ισως να πηγαν ολα στις αλπεις ακολουθωντας τις συντεταγμενες που μοστραρησε η χοντα στα πλαστικα.![]()
![]()
![]()