Ειμαι γομαρι για cbf εγω. Την πορτοκαλαδα που πηρες ψιλοζηλευω, αλλα μην το λες εδω μεσα, γιατι ειμαι χαρακτηρισμενος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ειμαι γομαρι για cbf εγω. Την πορτοκαλαδα που πηρες ψιλοζηλευω, αλλα μην το λες εδω μεσα, γιατι ειμαι χαρακτηρισμενος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
καλημερα σε ολους ρε μαγκες τελικα εχει πολυ γελιο ποιο κοντερ και μαλακιες τι ειναι τα χιλιομετρα στραγαλια εγω με το Ζ μεσα στην αττικη οδο ποτε δεν εχω δει να κοβει αυτοσ ο γαμημενος ο αερας![]()
![]()
ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ζ-750
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ειναι δαιμονισμενο το μηχανακι αδελφε. Εγω πριν το παρω τοσα ψεματα και τοσες μ@λακιες, ποτε δεν ελεγα ουτε εγραφα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Se paw me 1000 trelle...
Συμβολικό το νούμερο ; Όσο η τελική του Στρώματος δηλαδίς ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Se paw me 1000 trelle...:rotflmao:
Τελικα εισαι και μαμω τα παλικαρια ρε αδερφε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ειναι δαιμονισμενο το μηχανακι αδελφε. Εγω πριν το παρω τοσα ψεματα και τοσες μ@λακιες, ποτε δεν ελεγα ουτε εγραφα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που ηταν αυτο το threadακι και δεν το ειχα δει να παιξω και γω;;; :rotflmao:
Τα καλυτερα χανω ρε πστ μου!!!Σταματησε να γραφει και ο Nikos2435325281,53 και εχασε το νοημα το θεμα ρε παιδι μου....
![]()
Νίκος
Open Horizons
Προφανως ψαχνει μερος να προσγειωθει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Σταματησε να γραφει και ο Nikos2435325281,53 και εχασε το νοημα το θεμα ρε παιδι μου....![]()
![]()
![]()
με ζητησε κανεισ?????
ουπςςςςς....Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
με ζητησε κανεισ?????![]()
Εδω ειναι αλλα κανει τον ψοφιο...
οταν ερ8ει η ωρα 8α μιλησω με βιντεο απλα δεν αγορασα καμερα ακομα
Εχω βρει το κουμπι σου γλυκο αγορι..Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Αχ αγάπη μου...κάτι τέτοια γράφεις και με εξιτάρεις![]()
Φιλαρακο δεν ξερεις απο βιστρομ...γιαυτο μη μιλας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Μαλακίες σου πουλήσανε.Κάτσε να έρθουν αυτοί που έχω παραγγείλει στη γιάφκα του Ματσαμούρα Χαμούρα από το Γκουνταλκιβίρ και θα δείς τι θα πάθεις![]()
Με σουπερ αμολυβδη παιρνει 15 ιππους!!!
Ανταλλασεται ΚΤΜ 950 '06 με 27000 χλμ σε αριστη κατασταση με Vstrom οποιασδηποτε χρονολογιας και καταστασης αρκει να ειναι απο τη παρτιδα κατασκευης με τη τελικη ταχ/τα των +220 χλμ...
Δινονται και χρηματα για τη διαφορα...
Ε
...cause the place seems still alive...
Εχω κι ενα αυτοκινητο...το δινω κι αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ανταλλασεται ΚΤΜ 950 '06 με 27000 χλμ σε αριστη κατασταση με Vstrom οποιασδηποτε χρονολογιας και καταστασης αρκει να ειναι απο τη παρτιδα κατασκευης με τη τελικη ταχ/τα των +220 χλμ...
Ε
μαμα γραναζωμα κοντερατα ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ε
ποτε να περάσω?![]()
bandit 1250 λεμε
Eννοειται μαμα γραναζωμα...μα μιλαμε μονο για 220 τελικη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από deusXT
μαμα γραναζωμα κοντερατα ετσι?
ποτε να περάσω?![]()
αν αλλαξουμε γραναζια εξατμιση φιλτρο μετα ανετα θα κυνηγαμε τα busa...τα Evo κλπ
Αυτοι με τα 1000αρια...μαλλον :a31: θα ναι...