Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 212

Θέμα: Γιατι Γουσταρετε Την Μοτοσυκλετα Σασ???

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    ΘΕΛΩ Τ Ω Ρ Α ΜΗΧΑΝΗ!!!!!!

Γιατί βαρέθηκα να πηγαίνω με 80....

Γιατι δεν εχω μια (μηχανη)
    Γιατι δεν εχω μια(χρημα = 0 , λογω των μηχανων)
    Γιατι δεν εχω μια (γυναικα και μηχανη)
    Γιατι ειναι μοναδικες

Ολες τους.....

Για την αδρεναλίνη που σου προσφέρει ….
    Γιατί κάθε φορά που ανεβαίνεις επάνω της(ακόμη και για την πιο μικρή διαδρομή) πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για την πιο επικίνδυνη περιπέτεια που μπορείς να ζήσεις …

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Για την αδρεναλίνη που σου προσφέρει ….
    Γιατί κάθε φορά που ανεβαίνεις επάνω της(ακόμη και για την πιο μικρή διαδρομή) πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για την πιο επικίνδυνη περιπέτεια που μπορείς να ζήσεις …

Γιατί με γ@μ@τε έτσι??????

ΜΕΛΟΣ: WITHUS ORAGAINSTUS Το avatar του/της MIXALHS 400SF R
    Τη δική μου τη γουστάρω γιατί όταν την μετακινείς με τα χέρια είναι σαν Scania του 80 και όταν την οδηγείς είναι σαν το 50άρακι που είχα στα 16 μου... Γιατί μου παραδόθηκε αργά και αισθησιακά καλύτερα από την κάθε γυναίκα ή κοπέλα που είχα... Γιατί δεν με πρόδωσε ποτέ... Γιατί ακόμη και όταν ήμουν αρχάριος πάνω της δεν με κορόιδεψε ούτε με πρόδωσε... Γιατί όταν κρατάω το τιμόνι της, χαιδεύω το γκάζι της και τον συμπλέκτη της ο κόσμος μου ανήκει και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο τη διαδρομή και την ευχαρίστηση που θα μου χαρίσει. Επίσης γιατί είναι η μόνη γριά που η φωνή της δεν μου τη σπάει...
    και λίγη πλάκα-αστεία-σοβαρά : Γιατί είμαι ο μόνος που στην Καρδίτσα έκανα στα 18 μου προσπέραση εφτά αμάξια και ένα φορτηγό 20 μέτρων τρέχοντας με 170/180χλμ στην Τρικάλων πριν το φανάρι της Αστυνομικής Ακαδημίας (για όσους ξέρουν) και σταμάτησα στο κόκκινο....!!!!

Αλλά εδώ που τα λέμε... όλες τις μηχανές τις αγαπάω και θέλω και μπορώ να τις κάνω δικές μου γιατί είμαι ερωτευμένος με τις 2 ρόδες τους και την δόση ελευθερίας που σου προσφέρουν...
    και στο κάτω κάτω εγώ δεν θέλω μεροκάματο θέλω 1000 μηχανή και θάνατο... (η 400αρα μου μ αρέσει τα 100 με φοβίζουν ακόμη λίγο και δεν είναι για <ελλάδα κακά τα ψέματα)... θέλω βία, κι αγωνία και σε φτύνω κοινωνία....
    ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...

GIB MIR BENZIN

Παλαιό μέλος Το avatar του/της snow
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
    Τη δική μου τη γουστάρω γιατί όταν την μετακινείς με τα χέρια είναι σαν Scania του 80 και όταν την οδηγείς είναι σαν το 50άρακι που είχα στα 16 μου... Γιατί μου παραδόθηκε αργά και αισθησιακά καλύτερα από την κάθε γυναίκα ή κοπέλα που είχα... Γιατί δεν με πρόδωσε ποτέ... Γιατί ακόμη και όταν ήμουν αρχάριος πάνω της δεν με κορόιδεψε ούτε με πρόδωσε... Γιατί όταν κρατάω το τιμόνι της, χαιδεύω το γκάζι της και τον συμπλέκτη της ο κόσμος μου ανήκει και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο τη διαδρομή και την ευχαρίστηση που θα μου χαρίσει. Επίσης γιατί είναι η μόνη γριά που η φωνή της δεν μου τη σπάει...
    και λίγη πλάκα-αστεία-σοβαρά : Γιατί είμαι ο μόνος που στην Καρδίτσα έκανα στα 18 μου προσπέραση εφτά αμάξια και ένα φορτηγό 20 μέτρων τρέχοντας με 170/180χλμ στην Τρικάλων πριν το φανάρι της Αστυνομικής Ακαδημίας (για όσους ξέρουν) και σταμάτησα στο κόκκινο....!!!!

Αλλά εδώ που τα λέμε... όλες τις μηχανές τις αγαπάω και θέλω και μπορώ να τις κάνω δικές μου γιατί είμαι ερωτευμένος με τις 2 ρόδες τους και την δόση ελευθερίας που σου προσφέρουν...
    και στο κάτω κάτω εγώ δεν θέλω μεροκάματο θέλω 1000 μηχανή και θάνατο... (η 400αρα μου μ αρέσει τα 100 με φοβίζουν ακόμη λίγο και δεν είναι για <ελλάδα κακά τα ψέματα)... θέλω βία, κι αγωνία και σε φτύνω κοινωνία....

ti perneis re file??!!
    kai emeis agapame alla den kanoume etsi!

....3es kana xouliara niko??karditsa kai autos..

Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
    kai emeis agapame alla den kanoume etsi!
    Κάνουμε και χειρότερα
    Σήμερα λέγαμε με ένα φιλαράκι ότι δεν περνάει παραπάνω από ένα 4ωρο που δεν ρίχνουμε μια ματιά στην παρκαρισμένη μηχανή μας,έτσι για να γουστάρουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
    Σήμερα λέγαμε με ένα φιλαράκι ότι δεν περνάει παραπάνω από ένα 4ωρο που δεν ρίχνουμε μια ματιά στην παρκαρισμένη μηχανή μας,έτσι για να γουστάρουμε [/B]
    Πλάκα πλάκα...

GIB MIR BENZIN

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Σήμερα λέγαμε με ένα φιλαράκι ότι δεν περνάει παραπάνω από ένα 4ωρο που δεν ρίχνουμε μια ματιά στην παρκαρισμένη μηχανή μας,έτσι για να γουστάρουμε
    Πλακα πλακα ολο ψαχνομαι μηπως χρειαζεται κατι ν' αγορασω, η να παω καπου για να ξαναβγω εξω. Τωρα που θα τις δωσω και θα μεινω αμηχανος για ποσο καιρο δεν ξερω, να δω τι θα κανω
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της snow
    Κάνουμε και χειρότερα

nai ....auto to kano kai oxi se 4oro
    xaxaxa

Τώρα που θα φτιάξω το Steed θα κουβαλάει την ψυχή της παλιάς γριάς (κινητήρα) και θα είναι 2 σε ένα (look από Steed και κινητήρα του CB 400) θα γίνει τρελό show... 2 σε ένα λέμε... Ελπίζω το project να πάει καλά... Αραγε πως να το ονομάσω (το project εννοω)??? Για πείτε ονοματάκια...

GIB MIR BENZIN

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
    Τώρα που θα φτιάξω το Steed θα κουβαλάει την ψυχή της παλιάς γριάς (κινητήρα) και θα είναι 2 σε ένα (look από Steed και κινητήρα του CB 400) θα γίνει τρελό show... 2 σε ένα λέμε... Ελπίζω το project να πάει καλά... Αραγε πως να το ονομάσω (το project εννοω)??? Για πείτε ονοματάκια...
    1. επιχείρηση Frankenstein

2. Transformert - more than meets the eye

καλή τύχη φίλε... μην ξεχάσεις αναλυτικό φοτο-ρεπορτάζ!

Project Apokalipsis???? Καλό?? να το βάλω και στα πλαϊνά της μηχανής??? Πείτε ονόματα πείτε ονόματα.... ΤΟ project ξεκινάει μεθαύριο μάλλον και την επόμενη θα είναι έτοιμο... Πείτε ονόματα και αυτός που θα κερδίσει θα μπει αυτοκόλητο στα πλαινά της μηχανής (διακριτικό πάντα ε...)

GIB MIR BENZIN

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Πες το magna 400 κανε και μια αερογραφια να ψαρωνουν ολοι :rotflmao: :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Πες το magna 400 κανε και μια αερογραφια να ψαρωνουν ολοι :rotflmao: :rotflmao:
    Steed είναι η μηχανή ρε... Αντί για Magna να το πω ΜAGA

GIB MIR BENZIN

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    από live_2_ride στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 07:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας