Δες εδώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Πέμπτη απόγευμα τέλος!
Κάτι άκουσα για το πανυγήρι στη Νεάπολη αλλα αυτά τα παιδία...μα τι πίνουν; red bull με τσικουδιά; :rotflmao:
Δεν τους προλαβαίνω έτσι οπως τα κανονίζουν και τα μιλάνε!![]()
![]()
Δες εδώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Πέμπτη απόγευμα τέλος!
Κάτι άκουσα για το πανυγήρι στη Νεάπολη αλλα αυτά τα παιδία...μα τι πίνουν; red bull με τσικουδιά; :rotflmao:
Δεν τους προλαβαίνω έτσι οπως τα κανονίζουν και τα μιλάνε!![]()
![]()
Μισό... :oΑρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
Aστο αδερφε...δεν εχει φαϊ Η μυτη εχει φτασει στο θεο και ακομα παραπερα...
Τρόπος του λέγειν ρεεεε... Σιγά μην περιμένω να γα@@@@@@σω στην Κρήτη... ούτως ή άλλως σε κατασκήνωση πάω... 13.30 αποχώρηση από Πάτρα για Αθήνα (κι ο θεός βοηθός όπως πάντα). Αν υπάρχει κανείς που γουστάρει να πάμε παρέα ας στείλει π.μ
Εμείς δε λέμε για γ@@@ απαραίτητα.
Αλλα αμα δε θέλουν ουτε καν να σου μιλήσουνε ή να σε κοιτάξουνε, έτσι για να μιλήσετε σαν άνθρωποι ρε αδελφέ στο φιλικό, τότε τι ψάχνεις;
Όλες του Madam figaro και του cosmopolitan έχουν γίνει στα Χανιά.![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ναι αλλα πολύ στο φλού ολα και δεν ξέρω ακόμα το timetable για το που, πότε, πως.
Μετά εχω να σκεφτώ και το θέμα της βενζίνης μέρες που είναι (θα βρίσκω ανοιχτά βενζινάδικα ή @@) οπως και τη διαμονή σε σκηνή μιας και δε θέλω να γίνω βάρος κανένα.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Για τη διαμονή χρειάζεσαι μόνο ένα τσουβαλάκι ύπνου & αυτό δε ξέρουμε αν χρειαστεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ναι αλλα πολύ στο φλού ολα και δεν ξέρω ακόμα το timetable για το που, πότε, πως.
Μετά εχω να σκεφτώ και το θέμα της βενζίνης μέρες που είναι (θα βρίσκω ανοιχτά βενζινάδικα ή @@) οπως και τη διαμονή σε σκηνή μιας και δε θέλω να γίνω βάρος κανένα.
Βάρος δε γίνεσαι σε κανένα.![]()
:smilea:
Καλημερούδια σε όλους
![]()
![]()
![]()
Κοντεύουμεεεεε!!![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Πω πω τι σουπερ-ντουπερ μαμιστερό αγωνιστικό καθισματάκι είν' αυτό; :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
![]()
![]()
![]()
![]()
Respect junior![]()
Πανέμορφος ο μικρός σου!
![]()
![]()
Και στις μεγάλες του χαρές με το καλό!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Έτσι έτσι, γερά παιδιά από recaro κι από sabelt λέμε !Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
![]()
![]()
![]()
![]()
Respect junior![]()
:a19:![]()
:a19:
δεν βλέπω πμ για Αθήνα... Πάλι easy rider all alone θα το παίξω... ΚΙ αμα με σταμτήσουν σε κανένα μπλόκο με to Virago έτσι όπως θα μαι φορτωμένος σα θηρίο...![]()
![]()
θα κλάψουνε μανούλες...
![]()
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...
GIB MIR BENZIN
Σε ευχαριστώ να είσαι καλά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Πω πω τι σουπερ-ντουπερ μαμιστερό αγωνιστικό καθισματάκι είν' αυτό; :wacko:![]()
Πανέμορφος ο μικρός σου!
![]()
![]()
Και στις μεγάλες του χαρές με το καλό!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α! ρε γάτε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έτσι έτσι, γερά παιδιά από recaro κι από sabelt λέμε !![]()
:a19:![]()
:a19:
![]()
![]()
![]()