Και εμένα ρε gmt …..![]()
![]()
![]()
θα βρούμε άκρη wait
Και εμένα ρε gmt …..![]()
![]()
![]()
θα βρούμε άκρη wait
@ Pokerland
Λοιπόν θα φτιάξω κανονική σελίδα…….με τσάντισε η μαλακιααααααα
Το έχουνε μαμηση λέμε……δεν μπορείς να δεις τίποτα αν βλέπει κάποιος άλλος….τι μαμακιες είναι αυτές ρε? Άκυρο παιδάκια….. θα βρούμε άλλη άκρη για τις Φώτος….
@ Pokerland
ανεβασε τις εδω>
http://www.imagehigh.com/
KATΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ..... ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΙΔΑ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Λοιπόν θα φτιάξω κανονική σελίδα…….με τσάντισε η μαλακιααααααα
ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ![]()
Μήπως ενώ τις ΕΒΛΕΠΕΣ τις....ΕΠΕΡΝΕΣ κιόλλας???Αρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
KATΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ..... ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΙΔΑ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
TO 80% TΩΝ ΦΩΤΟ, ΑΠΟ ΟΣΟΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΕΣ.........................Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Μήπως ενώ τις ΕΒΛΕΠΕΣ τις....ΕΠΕΡΝΕΣ κιόλλας???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ, Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΩΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΓΑΜΟ, Η ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΝΟΜΙΖΩ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ
ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΑΝΕΝΑΣ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ![]()
μια χαρα περασαμε υπεροχη διαδρομη τα ονοφ ειχαν την τιμητικης τους καθος και εμεις η μονοκυλιδρη δεν κουραστηκαμε απο την βαρετη εθνικη!!![]()
![]()
πολυ φαι (πρεπει να κανω διαιτα με παχενη ο φακος):rotflmao: :rotflmao:
ρε χρηστο τη το ηθελες το gps αφου οπου εβλεπες παπα ρωταγες προς τα που να παμε!
ρε adam δεν ειδες το πανο οταν σε περναγε απο τη εσωτερικη!![]()
εκεινο το ζητα εψηνε πριζολες στον αερα κακος που δεν πειρα με μαζι μας.
το φιλαρακι με το cb ηταν απο πισω οταν εφτυνε φωτια παλι καλα που δεν τον εκαψε!!
ρε μια φωτο του παπιου δεν βγαλατε!παει παντου και συμφερει 12 ευρο μου στιχισε η βενζινα!!![]()
![]()
![]()
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Καλές οι φωτό αλλά ας πούμε και δύο λόγια…
Δύσκολο και καθυστερημένο ξύπνημα και αρχίζω να ετοιμάζομαι με ταχύτητα ρεκόρ…Ότι και να έκανα όμως, τελικά όταν έβαλα πρώτη στο κιβώτιο η ώρα ήταν 08.24 …Δύσκολα τα πράγματα – ποντάρω στην συνηθισμένη καθυστέρηση – ανοχή.
Μαλλιοκούβαρα στον δρόμο με την τσίμπλα ακόμα στο μάτι μπας και κερδίσω μερικά λεπτά … 08.47 βλέπω τα διόδια …23 λεπτά Ηλιούπολη – διόδια Ελευσίνας και όχι από Αττική Οδό… Καθόλου άσχημα ..
Ευτυχώς το έθιμο της καθυστέρησης τηρήθηκε για ακόμα μια φορά και ο κόσμος δεν είχε αναχωρήσει ακόμα. Τελικά μαζεύτηκαν αρκετοί. Ένα τσιγαράκι για να ηρεμήσω από την πρωινή τρεχάλα και σιγά – σιγά πέφτει το σύνθημα για αναχώρηση.
Μουντός ο καιρός δεν φαίνεται να μας κάνει το χατίρι. Που και που μας απειλεί και με μερικές ψιχάλες…Με ταχύτητα γύρω στα 130-140 περνάμε την Αθηνών-Κορίνθου και παρά τον αρχικό σχεδιασμό για έξοδο από την Εθνική προς τον παλιό, βλέπω τους μπροστινούς μου να συνεχίζουν ευθεία. Κάποια αλλαγή θα έγινε σκέφτομαι. Ανασυγκρότηση στα διόδια και αποφασίζουμε για πρωινό καφέ στην παραλία του Κιάτου.
Τα μαγαζιά ακόμα δεν είχαν ανοίξει καλά-καλά. Με το ζόρι βρίσκουμε σερβιτόρα πρόθυμη να ετοιμάσει καφεδάκια, και μετά από λίγο καταφθάνουν και κάτι τυρόπιτες. Ότι έπρεπε…
Η παρέα όλο και μεγαλώνει και κάποια στιγμή εδέησε ο Κύριος να αναχωρήσουμε.
Ανεβαίνουμε προς Στυμφαλία, στρίβουμε στο Σούλι και αρχίζουμε να περνάμε από διάφορα χωριά. Στενή άσφαλτος χωρίς περιθώριο για πολλά-πολλά και ο ρυθμός χαλαρός. Σταματάμε σε διασταυρώσεις για να βεβαιωθούμε ότι πάμε καλά, ξέρετε τώρα το γνωστό…«ρωτώντας πας στην Πόλη» . Και μετά σου λέει χάρτες και GPS… Μπούρδες, τσοπάνηδες και πάλι τσοπάνηδες…
Λίγα μέτρα πριν το μοναστήρι έχουμε και την πρώτη επαφή με το χώμα. Μην τρομάζετε, τίποτα το ιδιαίτερο – βατό χωματάκι ήταν, αλλά οι στρητάδες της παρέας είναι κακομαθημένοι και δεν ανέχονται ούτε χαλικάκι.
Στάση έξω από το μοναστήρι. Όμορφο μέρος με πράσινο και δεκάδες χωματόδρομους να διακρίνονται ολόγυρα…Ο παράδεισος για τους χωμάτινους ! Κάτι τέτοιες στιγμές μετανιώνω που δεν έχω ένα καθαρό να εξαφανιστώ… Ο Χρήστος ανακαλύπτει 100 μέτρα πιο πέρα ένα ξέφωτο με ξύλινους πάγκους ιδανικό για άραγμα και τσιγάρο. Μετακομίζουμε προς τα εκεί με γκρίνια πάλι από τους ασφάλτινους…
Τσιγάρο, φωτογραφίες και τα γνωστά. Ψησταριά αν είχαμε θα είχαμε μείνει εκεί.… Δυστυχώς κανείς δεν κουβαλούσε μαζί του και μέχρι εκείνη την ώρα το Ζ δούλευε ρολόι…. Ο ουρανός βαραίνει και αρχίζουν κάτι σεβαστές ψιχάλες. Σκατά, καλύτερα βροχή παρά αυτό. Ο δρόμος έγινε γλίτσα και κατεβαίνουμε με ρυθμό χελώνας. Όσο κατεβαίνουμε τόσο όμως στεγνώνει και κάποια στιγμή έγινε πάλι όπως πριν - με ήλιο μάλιστα αυτή την φορά.
Αρχίζουμε να διασχίζουμε κάτι χωριά. Ο Χρήστος μπροστά το πήρε πατριωτικά και δεν καταδέχθηκε τους γνωστούς τσοπάνηδες με αποτέλεσμα να χαθούμε κανα-δυό φορές αλλά τέσπα...Τελικά το κονβόι εντοπίζει στο Κεφαλάρι την πολυπόθητη ταβέρνα και στρωνόμαστε στην μάσα. Ποιος σηκώνεται μετά να οδηγήσει… Ευτυχώς ο Κων/νος άρχισε κάτι φιλολογικά περί καταγωγής λέξεων- εννοιών και αποφασίσαμε ότι προτιμούμε να οδηγήσουμε !
Έξω από την ταβέρνα το Ζ αρνείται να πάρει μπρος και όταν τελικά το αποφασίζει δείχνει την δυσαρέσκειά του με αρρυθμίες, διακοπές κλπ, ενώ ταυτόχρονα γεμίζει όλο τον κόσμο με την μυρουδιά της άκαυστης βενζίνης…Ανεφοδιασμός και το γκρούπ σπάει . Κάποια ακολουθούν άλλο δρόμο για το Κιάτο και οι περισσότεροι αρχίζουν την κατηφόρα της κλασσικής διαδρομής.
Κατηφορίζοντας με τον ήλιο χαμηλά βλέπω μπροστά μου κάτι λάμψεις…Μπά λέω δεν μπορεί, θα με πείραξε το φαΐ…Νάτες όμως πάλι - και διαρκείας αυτή την φορά !
Κοιτάζοντας καλύτερα πίσω από τις φλόγες βλέπω ένα Ζ που ο οδηγός του δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα και κατηφορίζει απτόητος… Μπαίνοντας πια στο Κιάτο σταματάμε να δούμε τι γίνεται. Μιλάμε ότι η εξάτμιση του Ζ έχει ροδοκοκκινίσει εσωτερικά και εξωτερικά ζήλεψε το χρώμα των εξατμίσεων του 1000…Φωτιά και λαύρα…
Στάση στην παραλία του Κιάτου για παγωτό και ταυτόχρονα για να βρεθεί τρόπος να φτάσει το Ζ στην Αθήνα γιατί αν συνέχιζε λίγο ακόμα θα είχε γίνει πυροτέχνημα. Κάποιο κακεντρεχείς λέγανε και για κάποια σερβιτόρα βόρεια καταγωγής. Βγάζανε και φωτό μάλιστα μαζί της. Τι να πώ τώρα ….Εγώ δεν είδα τίποτα – δεν ξέρω τίποτα….(το τηλ είπαμε… διαθέσιμο με πμ κατόπιν αμοιβής βεβαίως-βεβαίως).
Αφού τελικά αποφασίστηκε το Ζ να γυρίσει οδικώς, ξεκινάμε την κλασσική Εθνική φροντίζοντας για καλό και για κακό να κρατάω απόσταση ασφαλείας από τον Αδαμάντιο…Ζ έχει-ποτέ δεν ξέρεις…
Τελευταία επαφή στα διόδια της Κορίνθου και μετά χαθήκαμε μέσα στην κίνηση.
Σπίτι κατά τις 6.30 και ευτυχώς μαθαίνω ότι όλοι γυρίσανε καλά.
Να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και όλη την παρέα. Άντε παλικάρια, σχεδιάστε την επόμενη !!!
![]()
gedemeneon alevizopoulosΑρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Τελικά θα μάθει κανένας πως λέγεται αυτό το σκαθάρι?????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Γιάννο το άλλο Σ/Κ θα φάμε το χοιρινό της Κατερίνας![]()
![]()
![]()
Δέχομαι και άλλες παραγγελίες!!! Αρκεί να το ξέρω μέχρι Πέμπτη....
Α, και μιας και την Κυριακή είναι της Αγ. Φαγάνας, μπορούμε να κανονίσουμε καμιά βολτούλα για Σάββατο που έχω λυσσάξει από τη ζήλια μου με αυτά που βλέπω ????
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
gedemeneon alevizopoulos
Έχεις και το κινητό του;
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Έτσι έτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ, Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΩΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΓΑΜΟ, Η ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΝΟΜΙΖΩ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ
ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΑΝΕΝΑΣ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ![]()
Προέρχεται από το πρώην USSR και είναι δεσμευμένη
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Αλγεινές εντυπώσεις
ο χώρος δίπλα στο μοναστήρι ήταν ακάθαρτος και με σκουπίδια
Η παρακείμενη βρύση δεν έβγαζε νερό ούτε με τρομπάρισμα
Και όλα αυτά οφείλονται σε συνομωσία των καλογριών για να πηγαίνουν οι χριστιανοί και οι κουρασμένοι καβαλάρηδες μέσα στο μοναστήρι για να αφήνουν τον οβολό τους
Το εστιατόριο του μάγκα στο κεφαλάρι
Απαράδεκτος ο τύπος
Ήθελε να κουβαλήσουμε εμείς τα τραπέζια στην σκιά
Και τα ψητά του σκληρά
Πρώτη φορά βλέπω σε τραπέζι εκδρομέων- επιδρομέων- καταδρομέων του μότο .γρ, να μένουν αφάγωτα μπριζόλες και κοψίδια
Τέλος το ροζέ κρασί που παραγγείλαμε είχε χρώμα ΒΑΘΥ ΡΟΖΕ kai ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ταυτόχρονα και ο ταβερνιάρης αχρωματοψία
Επίσης θέλω να καταγγείλω την σφίγγα ασπροκαμπου που με τσίμπησε και τους συμφουριτες
Που με το που άρχισα λίγο να μιλάω ο καημένος, ζήτησαν όλοι τον λογαριασμό ταυτόχρονα και προσφέρθηκαν και να μου δώσουν και τα ρέστα πριν προλάβω να πω κουβέντα
![]()
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση