πασχάλη πες μου με π.μ. πού βρήκες τη μάσκα και πόσο! Για ένα φιλαρακι μου
υπάρχει και σε μαύρο? και το αυτοκολλητο honda μόνος σου το έβαλες ή το είχε?
ναι φιλε johnpan βγαινει και σε μαυρο τα αυτοκολλητα εγω τα εβαλα.
καλησπέρα φίλε Πασχάλη!Για καλή μου τυχη ενημερώθκα από το μοτο forum ότι κάποιος έστειλε φωτο και είχα την ευκαιρία να δω το cbf κάπως διαφορετικά!Η επιλογή σου ήταν τέλεια!να σου πω έχεις κάποιο τηλ. από το μαγαζί που το αγόρασες?Επειδή μένω Αθήνα μήπως θα μπορουσα να το δω σε κάποιο site και να προβω στην αγορά του!αν μπορεις στείλε μου τι ακριβώς πρέπει να ζητήσω!Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!Καλές βόλτες!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από maikon
καλησπέρα φίλε Πασχάλη!Για καλή μου τυχη ενημερώθκα από το μοτο forum ότι κάποιος έστειλε φωτο και είχα την ευκαιρία να δω το cbf κάπως διαφορετικά!Η επιλογή σου ήταν τέλεια!να σου πω έχεις κάποιο τηλ. από το μαγαζί που το αγόρασες?Επειδή μένω Αθήνα μήπως θα μπορουσα να το δω σε κάποιο site και να προβω στην αγορά του!αν μπορεις στείλε μου τι ακριβώς πρέπει να ζητήσω!Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!Καλές βόλτες!!
Μπορείς να το παραγγείλεις απ' ευθείας από την Biondi στην Ιταλία.Υπ' όψιν ότι δεν βγαίνει ακριβώς για το CBF 250 αλλά είναι universal και ταιριάζει και σε άλλες μοτοσυκλέτες
http://www.biondiaccessori.eu/biondi...io.asp?ID=1554
φιλε maikon ειναι ακριβως οπως τα λεει ο bavarian
Για δειτε κ αυτες....
If you gonna die...
... die with your boots on
Ειναι και μμια αλλη που δεν μπορω να την ανεβασω διοτι ειναι τεραστια.εχει παντου μαυρα ματ φαιρινγκ
If you gonna die...
... die with your boots on
ευχαριστώ παιδιά πουμου απαντησατε αν και τωρα πια το cbfακι ειναι σε αλλα χερια !!τωρα ειμαι κατοχος του hornet 600 του 2008 !!αλλη μηχανη αλλα ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη μου αγάπη!!!!!καλές βόλτες και πάντα ορθιοι!!!!!