χαιρετω σε!Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
και εγω νωμηζω πωσ το χαλαει καπωσ η νυχτερινη φοτο,,,, δεν μπορω να εκφραστο φενεται λιγο αγριο αλλα vstom αερογραφια? σηγουρα το εκανεσ γιατι ηστε τοσοι και δεν 8α το χασεισ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
παντωσ εμενα μου αρεσε η αερογραφια αλλα προσεχε πετρεσ κτλ γιατι εκανα και εγω ενα κρανοσ και δεν εχει τησ ιδιεσ αντοχεσ!
ΕΠΙΣΗΣ θελω να μου πειτε πωσ σασ φενεται το παρακατω σχεδιο μου για το africa mou!!!!
βαζω και καποιες ημερησιες φωτο!!
![]()
....ολα ειναι, Δρομος!!
φιλε,ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Αν θες πεστου όποιου σου έκανε το δώρο να σου ξανακάνει άλλο ένα επι πληρωμή δικία μου. Έχω γενέθλια 23 Αυγούστου και θέλω να μου κάνω ενα δώρο...![]()
![]()
αλλα δεν μπορει να γινει αυτο![]()
....ολα ειναι, Δρομος!!
Ρε μαγκα!!! Πολυ φοβερο με το φως της μερας. Συγχαρητηρια! Οι πρωτες φωτογραφιες το αδικουν.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr.Strom
φιλε,ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ![]()
αλλα δεν μπορει να γινει αυτο![]()
OK ευχαριστώ πάντως.Αν έχει τίποτα διακριτικά πάνω,μάρκα μοντέλο κτλ στείλε μου ένα πμ αν θες ώστε να το ψαξω...![]()
φιλε μου δεν γραφει τιποτα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
OK ευχαριστώ πάντως.Αν έχει τίποτα διακριτικά πάνω,μάρκα μοντέλο κτλ στείλε μου ένα πμ αν θες ώστε να το ψαξω...![]()
αλλα μπορεις να πας το κρανος σου,σε εναν που κανει αερογραφιες,και να διαλεξεις,χρωμα και σχεδιο!
καληνυχτα,παω μια νυχτερινη βολτα,,φυσαει,και εχει ζορικη φεγγαρια!!![]()
....ολα ειναι, Δρομος!!
πολυ ωραιο ειναι και μαγκικο ,,,,αλλα και πολυ καλη δουλεια!!!!!
το αδικουσε η φοτο πριν........
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
ΤΣΣ!-ΤΣΣ!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Δεν έχω καμία σχέση με την ινγκλαντερα
Αν εννοείς αν είμαι κακιασμενη αδελφή… για το κακιασμένη το συζητάμε …![]()
Το θέμα όμως είναι το σημαίνον και το σημαινόμενο
Τι είναι αυτό που κάνει τον φίλο μας, να πιστεύει, ότι μια πάπια Πεκίνου μεταμφιεσμένη σε δράκο, τον κάνει πιο σέξι και πιο ροκ?
Νεκροκεφαλές, δράκοι και παρόμοια σημειολογία, ταιριάζει στο δήθεν στυλ, των δήθεν μηχανών… τύπου τσοπερ
Λοιπον,εισαι ο ΚΑΝΕΝΑΣ
που απο το- κακιασμενη αδελφή-σε ενοχλησε το...κακιασμενη!!!
που βλεπεις την Δρακαινα,για παπια Πεκινου!! (πες μας-τι πινεις!!!)
και λες τις τσοπερ και το στυλ τους-δηθεν- που οι αναβατες τους τις φτιαχνουν μονοι τους,και ειναι τροπος ζωης για αυτους!!
τι να σου πω λοιπον, για ROCK και για SEXY!!!
...ισως οταν γινεις -ΚΑΠΟΙΟΣ-
....ολα ειναι, Δρομος!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πόσο καιρό έχει να σε χαιρετήσει άνθρωπος στο δρόμο;![]()
Αν σε δεί νύχτα κανείς, μιλάμε για χεζμεντέν τρελλό.......μάλλον αναφέρεσαι στο κρανος-νεκροκεφαλη-
δεν το εχω βαλει στο δρομο,δεν μου βγαινει ρε γαμωτο,αλλα θα το δοκιμασω καποια στιγμη,να δω τις αντιδρασεις!!![]()
ειναι φοβισιμο παν τος-λεμε οτι κανεις ληστεία,χωρις οπλο!!...χμμ!![]()
astalavista
....ολα ειναι, Δρομος!!