Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: Nikko Racing. Για DL 1000

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Απ' ότι φαίνεται Nikko και Smart TRE, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Τα έχουμε και τα 2 (εγώ Nikko και ο Respect Smart Tre).

Το Smart TRE δείχνει να μη δουλεύει σωστά από τα μοντέλα 2004 και μετά και δη Ευρωπαϊκά.

Του Respect του έκανε διάφορα κόλπα στα ψηλά και το εγκατέλειψε.

Τώρα, η διαφορά που παρουσιάζουν δύο ίδια μηχανάκια (κυβικά - χρονολογία - ακόμα και χρώμα :rotflmao: ), είπαμε που αποδίδεται.

Στο ότι το Nikko Over 3 μοντέλο αλλάζει την απόκριση της μοτοσυκλέτας στο γκάζι, βγάζοντας τα ιπποδύναμη απευθείας στο δρόμο (μάλλον ανοίγουν απότομα οι πεταλούδες και όχι σταδιακά ...)

+

αυτό που κάνει το Smart TRE (περί 5ης κι 6ης). Άλλο να έχεις στην 5η κι 6η ένα μηχανάκι με 98 άλογα και άλλο να σου το κάνει 85 !!!!! Τρελή ξεφτύλα.

Αν θέλεις να έχεις μόνο ότι κάνει το Smart Tre, τότε παίρνεις το απλό μοντέλο Nikko Racing, που είναι φθηνότερο κι ελεγμένο για τα Ευρωπαϊκά και όχι το Over 3 Nikko, με τα έχτρα χαρακτηριστικά στα χαμηλά.

Μάλλιστα θα δείτε στην ιστοσελίδα τους, πως όλα τα μοντέλα Nikko για το 1000, είναι από 04 και μετά, ακριβώς επειδή τα παλαιότερα μοντέλα δουλεύουν εντελώς διαφορετικά.

Η μόνη παρενέργεια είναι πως έπαψε να υπάρχει το O/D στο κοντέρ. Ούτε τσαφ τσουφ, μπαμ μπουμ κλπ θορύβους. Στα χαμηλά η κατανάλωση παραμένει ως έχει. Στα ψηλά δεν ξέρω, γιατί δεν τρέχω ποτέ. Εξαίρεση αποτελεί η δοκιμή που έκανα στην αρχή (μεγάλη ανηφόρα περιμετρικής πατρών, από Οβρυά έως Γλαύκο), είδα 230 χαλαρότατα. Τώρα θα δώσω λιγάκι παραπάνω καύσιμο στις υψηλές στροφές γιατί πλέον εκεί το μηχανάκι στεγνώνει.

Για το 650, δεν υπάρχει αντίστοιχο Over 3 από Nikko. Μόνο ένα μοντέλο De-Restrictor (και όχι αντικόφτης όπως λέγεται από πολλούς. Οι κόφτες είναι πάντα εκεί, αποτρέποντάς μας να φτάσουμε στο επικίνδυνο φάσμα των υψηλών στροφών), το οποίο δεν γνωρίζω τι ακριβώς κάνει στο μικρό Strom.

Κάποιος από το Moto.gr είχε πάρει για το 650. Για ρωτήστε τον αν είδε διαφορά.

Γι' αυτούς που έχουν 1000άρι, από 04 και μετά, ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ χωρίς φόβο και πάθος. Θα έχουν άλλο μηχανάκι, μόλις με 200 ευρώ.

SOS: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΑΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α Μ Ε Σ Α , ΑΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ.
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Απ' ότι φαίνεται Nikko και Smart TRE, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Τα έχουμε και τα 2 (εγώ Nikko και ο Respect Smart Tre).

Το Smart TRE δείχνει να μη δουλεύει σωστά από τα μοντέλα 2004 και μετά και δη Ευρωπαϊκά.

Του Respect του έκανε διάφορα κόλπα στα ψηλά και το εγκατέλειψε.

Και χαμηλά δεν έχει καμία σχέση στο δούλεμα με το Nikko.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Θα με ενδιέφερε και εμενα να δω αυτό το μηχανηματάκι μιας και είμαι και εγώ από Πάτρα. Στο δικό μου έχω Yoshimura και θα ήταν ένα καλο συγκριτικό, τι λέτε;

Από μέρα σε μέρα θα παραλάβω και εγώ το δικό μου . Οπότε στην επόμενη συνάντηση αν είναι βρισκόμαστε όλοι μαζί.

Στείλε ένα πμ με τηλέφωνο.

[/B]
    done!

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Από μέρα σε μέρα θα παραλάβω και εγώ το δικό μου . Οπότε στην επόμενη συνάντηση αν είναι βρισκόμαστε όλοι μαζί.

Σωστός. Όλοι μαζί για τσεκαρίσματα ...
    I had a dream ...

Παιδες μην τρελαινεστε! Ολα τα "νεα" μοτερια ειναι κομμενα απο το εργοστασια σε χιλια δυο σημεια του στροφομετρου για μετρησεις ρυπων καταναλωσεις και ισως για να μην τσακιστει κανα κουλαδι που πρωτοκαβαλαει(γι αυτο μου λενε κατι παλιοι οτι τα μηχανακια 80's τους φευγαν απ τα χερια)!!! Οταν εβαλα G-PACK στο Κ4 εχασα κι εγω τη μπαλα με τη διαφορα στην αποκριση παντου!!! Μαλιστα πηρα χαμπαρι οτι εβγαινε και για το πρωην μοτο μου DR-Z ενω πιστευα οτι αυτα τα κολπα ειναι μονο για ψεκαστα μοτερ!!! Εβαλα λοιπον 200 ευρουλακια στη τσεπουλα της ΝΙΚΚΟ και το GSX-Rακι μου εγινε λιγο πιο πυραυλος. Παραγγελνω κι ενα ακομα για ενα Hayabusa ενος φιλου τον Απριλιο κι ακομα ερχεται... Και περιμενω να δω ποτε σκοπευουν να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω. Αφου ειχα δει και αποδει περιμενοντας αρχισα να ψαχνω για κατι αντιστοιχο για το BUSA σε αλλη αγορα και εταιρια. Για μπειτε στο E-BAY και ψαξτε για Τiming Retard Eliminator(TRE) και δειτε τι τιμες παιζουν σε καποια μερη του πλανητη που ο ανταγωνισμος λειτουργει προς οφελος του αγοραστη. Κι αποτελεσματα? Τα ιδια... γιατι το G-PACK δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα TRE σε μεγαλη συσκευασια.
    I warned you then and I'm warning you now
    If you mess with me you're playing with fire...

Αν λες αυτό εδώ, δεν αξίζει μια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pic_4164.jpg 
Προβολές:	445 
Μέγεθος:	87,6 KB 
ID:	139061

Αυτο παντως δουλευει καλα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tre.jpg 
Προβολές:	422 
Μέγεθος:	4,0 KB 
ID:	139098

Αρχικά δημιουργήθηκε από motorpsycko
    Αυτο παντως δουλευει καλα.
    Ποιας εταιρείας είναι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Ποιας εταιρείας είναι;

Δεν ξέρω ποιανής είναι αυτο,αλλά τα καλύτερα είναι τα JSD και τα Ivan's..

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Δεν ξέρω ποιανής είναι αυτο,αλλά τα καλύτερα είναι τα JSD και τα Ivan's..
    Το δικό μου Ivan's είναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Το δικό μου Ivan's είναι.
    Τι να σου πω δεν ξέρω,Nikko Racing δεν έχω δοκιμάσει γιατί η διαφορά τιμής είναι τεράστια,μπορείς να βρεις ας πουμε S-TRE με 50 ? ίσως και λιγότερο...

Βασικά εγώ να βγάλω τον κόφτη τελικής ήθελα,αλλά υπάρχει διαφορά και στις υπόλοιπες ταχύτητες,ανοίγιε η μηχανή πιο απότομα...Αυτός που έιχα πάνω ήταν Chequeredflagmotorsports...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Chequeredflagmotorsports...

Μην αφηνετε τους εμπορους να παιζουν μπιλιαρδο στις πλατες μας!!! Υπαρχουν σχεδια για TRE στο διαδικτυο και για οποιον το κατεχει και λιγο το κοστος ειναι μικροσκοπικο. Το δυσκολο ισως ειναι να βρεθουν οι φυσσες που εχει το καθε μηχανακι αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο πανακριβες που να δικαιολογει τετοιες τιμες. Η μαρκα γι αυτο που εβαλα φωτογραφια ειναι τελειως ξεκαρφωτη Α&S racing η κατι τετοιο, απο ιντερνετ εκανα αγορα το εβαλα στο BUSA ενος φιλου και παιζει μια χαρα.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. hotbodies racing για cbr 1000 05
    από riddle στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2010, 18:10
  2. Ψαχνω εξατμισεις για Dl 1000
    από sotos DL 1000 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2009, 00:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα