Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Αγορά SX-50

Νέο μέλος

Paides Boitheia

HELLO .. graftika gia n m peite tis apopseis sas.. meno 12 xiliometra exo apo ton volo kai pigainoerxomai ekei logo sxoliou kai diaforon asxolion kathe mera 4-5 fores t mera.. etc katelixa st na paro ena 50cc street cross.. eimai pros to aprilia to sx50 alla exo akousei kai gia ta beta.. ti exete n m proteinete se crossakia?? papaki apo tin alli den thelo gt tha zorizete tosi apostasi kathe mera :S

Νέο μέλος

Agora Sx50 Ti Leei???

SKEFTOMAI NA AGORASO CROSSAKI 50ARI GIA NA PIGAINOERXOMAI MAI DIADROMI 12 XILIOMETRON 4-5 FORES T MERA... EIMAI 16 MIN TIN PSAXNETE GIA PARAPANO CC .... TI LEEI NA PARO?? TO APRILIA TRAVAEI??? TO EXEI KANEIS N M PEI?? TI ALLO NA KOITAXO?? valte ena xeraki voitheias :P

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ένα τετράχρονο παπάκι 125cc θα ζορίζεται πιο πολύ απ'αυτά που λες?
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

γράφε ελληνικά
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ένα τετράχρονο παπάκι 125cc θα ζορίζεται πιο πολύ απ'αυτά που λες?
    Το γεγονός ότι το παιδί δεν μπορεί να βγάλει δίπλωμα.. Και τα δύο μηχανάκια είναι άριστα, είναι σχεδόν ίδια, με την αντιπροσώπευση της aprilia να είναι καλύτερη.. Δεν μπορώ να ξανααναλύσω για 100η φορά γιατί υποστηρίζω τόσο πολύ τις μοτοσυκλέτες έστω και 50 κ.εκ έναντι των παπιών οπότε αρκούμαι στο να πω ότι εγώ θα έπαιρνα το aprilia sx50 που έχει λίγο καλύτερη αντιπροσωπεία και καλύτερη μεταπώληση.. Καλωσόρισες και πάντα όρθιος..

Νέο μέλος
    ευχαριστώ ρε σεις... ναι όντος δεν μπορώ να βγάλω διπλωμα....λες ε???αρα καλά προσανατολιζομαι ε??? να μην κοιταξω κατι αλλο ε? εχεις οδηγησει κανενα απο τα δυο??

Νέο μέλος
    ελεος ολο ε? ¨΄

Μανιβελάτο μέλος
    Ανάμεσα στα δύο προτίμησε το aprιlia λόγω καλύτερης αντιπροσωπείας. Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο αλλά λίγο πολύ ξέρω περί τίνος πρόκειται αφού ξεκίνησα με ένα honda mtx 50 endurάκι του 88.. πολύ καλό σχολείο.. τσίλικα μικρά μηχανάκια, θα πας και χώρα, ανεβαίνει και πεζοδρόμια, κόβει το τιμόνι.. άθραυστα αν δεν τα ξεπατώσεις.. λίγο πολύ όλα τα ίδια είναι, θα δεις ότι το 90% φοράνε το AM6 μοτέρ της μιναρέλι και τα περιφερειακά τους είναι σχεδόν ίδια.. Πάντως αυτά που προτείνεις είναι τα καλύτερα με το beta να είναι λίγο πιο φτηνό και το aprilia να έχει καλύτερη μεταπώληση.. όποιο σου αρέσει εν τέλει..

Νέο μέλος
    ¨΄ κοιτα δεν εχω μαθει ακομα με συμπλεκτη.. να λεω την αληθεια..νταξ παπι οδηγω πολυ καλα αλλα... εχεις γενίκα να μ προτείνεις κατι??? να με συμβουλεψεις?

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από evilan
    ¨΄ κοιτα δεν εχω μαθει ακομα με συμπλεκτη.. να λεω την αληθεια..νταξ παπι οδηγω πολυ καλα αλλα... εχεις γενίκα να μ προτείνεις κατι??? να με συμβουλεψεις?
    Τι να σου πω, εγώ απευθείας σε αυτό εδώ που σου είπα έμαθα σε έναν ανοιχτό χώρο στο λιμάνι.. βέβαια οδηγούσα ήδη 4-5 χρόνια αυτοκίνητο και είχα μαζέψει 100.000 χλμ με αυτό οπότε είχα μία ωριμότητα οδηγική και είχα την αίσθηση του συμπλέκτη παρόλο που ήταν στο χέρι αυτήν την φορά.. Δεν είναι τπτ, θέμα εξάσκησης είναι.. πήγαινε σε μία αλάνα με κάποιον που γνωρίζει και ξεκίνα να εξασκείσαι.. πάντα με το 50ρι βέβαια, και όχι με κάποια μεγάλη μοτοσυκλέτα που δεν συγχωρεί λάθη στον συμπλέκτη.. και μην πιστέψεις ποτέ ότι τώρα το έχεις, ή ότι πλέον είσαι πιλότος.. τότε είναι που έρχονται τα λάθη.. και φρόντισε για εξοπλισμό.. υπολόγιζε ότι για το πρώτο σου κράνος και ένα μπουφάν θα φύγουν σίγουρα 300 ευρώ..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mtx.jpg 
Προβολές:	423 
Μέγεθος:	50,6 KB 
ID:	139165

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Το γεγονός ότι το παιδί δεν μπορεί να βγάλει δίπλωμα.. Και τα δύο μηχανάκια είναι άριστα, είναι σχεδόν ίδια, με την αντιπροσώπευση της aprilia να είναι καλύτερη.. Δεν μπορώ να ξανααναλύσω για 100η φορά γιατί υποστηρίζω τόσο πολύ τις μοτοσυκλέτες έστω και 50 κ.εκ έναντι των παπιών οπότε αρκούμαι στο να πω ότι εγώ θα έπαιρνα το aprilia sx50 που έχει λίγο καλύτερη αντιπροσωπεία και καλύτερη μεταπώληση.. Καλωσόρισες και πάντα όρθιος..
    Το οτι δε μπορεί να βγάλει δίπλωμα δε νομίζω να σημαίνει οτι ένα δίχρονο 50cc θα ζοριστεί λιγότερο απο ένα τετράχρονο 125cc... :hypnotize

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    Το οτι δε μπορεί να βγάλει δίπλωμα δε νομίζω να σημαίνει οτι ένα δίχρονο 50cc θα ζοριστεί λιγότερο απο ένα τετράχρονο 125cc... :hypnotize
    ναι έχεις ένα δίκιο.. το έθεσα λάθος.. απλώς ήθελα εξαρχής να αποκλείσω αυτήν την τροπή της συζήτησης..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Τι να σου πω, εγώ απευθείας σε αυτό εδώ που σου είπα έμαθα σε έναν ανοιχτό χώρο στο λιμάνι.. βέβαια οδηγούσα ήδη 4-5 χρόνια αυτοκίνητο και είχα μαζέψει 100.000 χλμ .....

Αντρέα...... Όχι και 100000 χλμ..... Να'ταν 10000.......

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αντρέα...... Όχι και 100000 χλμ..... Να'ταν 10000.......
    Με το κουτί? 100.. μόνο το δικό μου αυτοκίνητο πλέον έχει 80+ συν 15 με το punto.. + Κάτι άλλα σκόρπια που είχα για μικρά διαστήματα.. (Δεν βάζει ο νους σου πόση βενζίνη έχω πληρώσει.. )

Όταν εγώ ήμουν 16 πάντως, έκανα καθημερινά γύρω στα 25 χλμ (σπίτι-φροντιστήριο-σπίτι) με παπί 50άρι αργά αλλά τουλάχιστον απροβλημάτιστα...
    Βέβαια τότε οι εναλλακτικές λύσεις δεν ήταν τόσες όπως σήμερα...

Πάντως γενικά πιστεύω οτι ένα δίχρονο δεν είναι οτι καλύτερο για καθημερινή και πολύωρη χρήση... Ίσως τα σύγχρονα δίχρονα με διαψεύσουν, αλλα απο δικιά μου εμπειρία δε θα τα προτιμούσα...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα scooter 50 cc.
    από BigJojos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2013, 23:04
  2. aprilia sx 50!!!
    από chaly honda στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2007, 16:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ