Να διηγηθώ τι μου συνέβη σήμερα: Λοιπόν πρωί πρώι στην παλιά Εθνική Αθηνών-Κορίνθου, επιστρέφοντας προς Αθηνα και στο ύψος της Κινέτας τράκαρα με ένα Όπελ μιας γιαγιάς η οποία έκοψε στο ρεύμα μου για να μπει σε κάθετο, χωρις να με δει ή καν να ακούσει κόρνα. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑ γι'αυτήν!(στην ερώτησή μου 'καλά, δε με είδες, την κόρνα που σου βαράω από 200 μέτρα δεν την άκουσες;' "εεε, είχα και κλειστά τα παράθυρα..."Ευτυχώς είχα λίγα χλμ αλλιώς θα έψαχνα χερια πόδια τώρα.
Ειδοποιήθηκε 166 και τροχαία και στο τέταρτο πάνω ήρθαν και οι 2 μαζί!Ο τροχαίος το μόνο που ήθελε να μάθει απο μένα είναι για την κατεύθυνση που είχα. Ούτε είδε τη μηχανή, ούτε έδωσα καμιά κατάθεση. Καπάκι έφυγα με το ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο Κορίνθου για εξετάσεις οι οποίες ευτυχώς βγήκαν καθαρές.Με το που βγαίνω απτο Νοσοσκομείο, όπως μου είχε πει και ο τροχαίος, πήρα αμέσως τον Αξ.υπηρεσίας στο Τμήμα Μεγάρων να του πω ότι είμαι οκ και αυτός το μόνο που μου είπε είναι να περάσω αύριο απο εκεί να πάρω την αναφορά ζημιών ή κάτι τέτοιο και ότι μετά θα τα βρουν οι ασφαλιστικές.
Και ρωτάω εγώ μιας και είναι η πρώτη φορά που εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο: το ότι παρουσία μου δεν έγινε καμιά αποτίμηση της ζημιάς, δεν με ρώτησε καν ο τροχαίος κάτι(από μονος μου άρχισα να του λέω τι σύνέβη και μου, λέει:οκ, εγώ στην αναφορα μονο την κατεύθυνσή σου θα γράψω) μήπως είναι μειον μου; Μήπως θα βγω και κερατάς και δαρμένος; Αύριο τι να πρέπει να κάνω στο Τμήμα; Από κει και πέρα θα συννενοηθώ με την ασφαλιστική μου ή με της γιαγιάς;
Έχω πελαγώσει ρε παιδιά, Please help!!