Α, μαλιστα..............Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ο Λάμπρος είναι κάπως καλύτερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η...νοσοκόμα?
:rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Περαστικά και πάλι σιδερένιος με υγεία. Μόνον τέτοια ψιλά να συμβαίνουν και όλα τα άλλα φτιάχνονται.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
![]()
Περαστικά Λάμπρο!!
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
η νοσοκόμα δε θέλει δημοσιότητα :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Α, μαλιστα..............
Η...νοσοκόμα?
:rotflmao: :rotflmao:
και όμως! έκανε ότι πιο κλασικό που κάνει ο κάθε Ελληνας!Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo
Ρε πως είναι δυνατών στις χώρες τους να οδηγούν σαν κότες και εδώ γίνονται «Έλληνες» οδηγοί με την μια ?
πηγμένα αμάξια πάνω σε Εθνική Οδό (ο θεός να την κάνει...) ξεκίνησε απο Στοπ να περάσει κάθετα διπλή γραμμή Ε.Ο. επειδή είδε το άλλο ρεύμα ανοιχτό, έφυγε σφαίρα χωρίς να ελένξει απο την αλλη...και ΜΠΑΜ! μετά για 4 λεπτά με κοίταζε χωρίς να μπορεί να κουνηθεί μέχρι που κουράστηκα να του μιλάω στα αγγλικά να βγει απο το αμάξι να βοηθήσει με το παπί που χε καρφωθεί και να το κάνουμε στην άκρη, ζαλίστικα και έκατσα μέχρι που ήρθε το ΕΚΑΒ και δρόμο...
ρεεεεε δεν τα λέμε αυτά!!! αχ το Ελενάκι! ήταν και Χανιωτάκι! Μιχαλιόοοοοο το τηλ τζι!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Να συμπληρώσω ότι μια καρακουκλάρα![]()
![]()
νοσοκόμα του πάτησε πριν φύγουμε ένα κοκτεϊλάκι τριών ενέσεων ............. στον πωπό !!!
![]()
κοίτα αυτή τον πισινό μου τον είδε... μένει εγω να δω τον δικό της!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Tελικά έμεινε μέσα δηλαδή, Λεώ μιλάμε μέχρι το μεσημέρι.![]()
Λάμπρο κράτα τεφτέρι με ταπου σου κάνει η νοσοκόμα, αυτά είναι δανεικά κι επιστρέφονται με τόκο να της πεις !
![]()
![]()
ήμουν καλύτερα... τα θέλω πάλι μου λείψανε... stavroginnnnnnn!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ο Λάμπρος είναι κάπως καλύτερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έβγαλα εισητήριο να φύγω Δευτέρα 14.00 απο εδω γιατί οι αποστάσεις είναι τρελές χωριό Χανιά και πίσω 50 χλμ... χ2 =100 και ασύμφωρες... και δεν υπάρχει και όρεξη απο οικογενειακο περιβαλλον...
aman![]()
perastika & agyrista Labro !!!
an k pou nomizo oti oi epafes 3ou typou de se xalasan toso
![]()
![]()
![]()
με χάλασε δυστυχώς απλά κοιτώ να βρίσκω καλούς φίλους και όμορφες παρέες να ξεχνιέμαι...
Δεν είσαι ο μόνος λέμεε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
με χάλασε δυστυχώς απλά κοιτώ να βρίσκω καλούς φίλους και όμορφες παρέες να ξεχνιέμαι...
Δε μπα να'χεις 324 Σκλεναρίκοβες,αν δεν έχεις την υγειά σου γάματα...
Περαστικά μας !!![]()
ΥΓ:Ρε το ίδιο πόδι χτυπήσαμε...
περαστικα ρε Λαμπρο...![]()
Κοιτα .............. Αν ................... λέω αν ................. για να αυτοπραγματωθεί ο νοσοκομειακός της ρόλος και να ολοκληρωθει η ενδεδειγμένη θεραπεία, πρέπει οποσδήποτε να δείξει το πωπουδάκι της .... τότε ρε παιδιά ......... αφού και εσύ φεύγεις Λάμπρο ................. ας το υποστώ εγώ το μαρτύριο αυτό !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
...
κοίτα αυτή τον πισινό μου τον είδε... μένει εγω να δω τον δικό της!
![]()
![]()
Είμαι και φιλάνθρωπας νταμώτη μου !!!
![]()
![]()
![]()
κοίτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Κοιτα .............. Αν ................... λέω αν ................. για να αυτοπραγματωθεί ο νοσοκομειακός της ρόλος και να ολοκληρωθει η ενδεδειγμένη θεραπεία, πρέπει οποσδήποτε να δείξει το πωπουδάκι της .... τότε ρε παιδιά ......... αφού και εσύ φεύγεις Λάμπρο ................. ας το υποστώ εγώ το μαρτύριο αυτό !!!![]()
![]()
Είμαι και φιλάνθρωπας νταμώτη μου !!!
![]()
![]()
![]()
αμα μου καταφέρεις τα λοιπά Χανιώτικα στοιχεία της μαζί με το νουμεράκι τότε.... εγω θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό....![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα ........ το θέμα είναι καθαρά ιατρικό και ΟΠΤΙΚΟ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
κοίτα...
αμα μου καταφέρεις τα λοιπά Χανιώτικα στοιχεία της μαζί με το νουμεράκι τότε.... εγω θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οπότε, αφού δε 'γγίζω ............ no problemo !!!![]()
![]()
![]()