Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 120

Θέμα: Kill ΑΠΟ ΩΡΑ.......

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ώπα!
    Τώρα το είδα το thread κύριε συνμύωπα

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με μία ιστορία που είχα ακούσει πριν από χρόνια. Σε κάποια Ελληνοαμερικανική άσκηση στην περιοχή της Κορινθίας και ενώ ο Έλληνας έχει τον Αμερικανό στην "ώρα 6", ο Έλληνας χώνεται μέσα στον ισθμό της Κορίνθου, όπου προκειμένου να μην συντριβεί,την διασχίζει εκτελώντας roll 90 μοιρών (άρα δεν έχει "οριακό στρώμα", δεν έχει άντωση). Ο Αμερικανός προφανώς δεν ακολουθεί το boggie, κάνει hard break με την ψυχή στο στόμα και πηγαίνει να πιεί ένα Jack Daniels γιά να συνέλθει

Είναι αλήθεια;
    Αν είναι αλήθεια αυτό(που πάααααααρα πολύ το αμφιβάλλω) τότε ο χειριστής σήμερα το μόνο που πετάει θα είναι κανένα τηλεκατευθυνόμενο.
    Δηλαδή κράτησε το αεροσκάφος ( και να ταν κάνα F4 )σταθερό για πόσα χιλιόμετρα,μόνο με το κάθετο σταθερό??:rotflmao: :rotflmao:
    Μπα σε καλό του αυτού που έβγαλε την ιστορία....πολύ G.I.Joe θα έβλεπε
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Η φήμες έλεγαν οτι ο πιλότος πήρε ταυτόχρονα εύφημο μνεία (για τον ελιγμο) και επίπληξη (για την επικινδυνότητα).
    Παίδες εδώ στο χωριό μου έχουμε έναν (τρελαμμένο) πρώην πιλότο μαχητικών...Γύρω από το προσωπό του υπάρχει ένας μύθος, σύμφωνα με τον οποίο ο τύπος ήταν από τους καλύτερους πιλότους της γενιάς του (σήμερα πρέπει να είναι 55-60 ετών) και τον έδιωξαν από την ΠΑ γιατί σε μια άσκηση-αερομαχία πέρασε κάτω από τον Ισθμό και ταυτόχρονα του έδωσαν και εύφημο μνεία...

Επειδή έχει τύχει και έχουμε κάτσει παρέα τον έχω ρωτήσει αν ο μύθος είναι πραγματικός...η απάντησή του ήταν αρνητική...ωστόσο γενικά όποτε τον ρωτάς για τα μαχητικά, για αερομαχίες κτλ πάντα αλλάζει κουβέντα....τα αρχικά του είναι Χ.Δ.
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Αν είναι αλήθεια αυτό(που πάααααααρα πολύ το αμφιβάλλω)
    Γιατί συνάδερφε;Που το δύσκολο να πετάξεις μέσ'τον ισθμό σε επίπεδο sea skimming;
    Δηλ.δεν έχεις δει ποτέ SV 650 δελταπτέρυγο ίσα ν'ακουμπά την άσφαλτο;;;; :a015:

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Γιατί συνάδερφε;Που το δύσκολο να πετάξεις μέσ'τον ισθμό σε επίπεδο sea skimming;
    Δηλ.δεν έχεις δει ποτέ SV 650 δελταπτέρυγο ίσα ν'ακουμπά την άσφαλτο;;;; :a015:
    Το βγάλανε και σε δέλτα???
    Εγώ το γυμνό έχω...δεν ξέρω απ'αυτά...[τραμπάκουλας]Εγώ ...να ...εδώ τα γίδια έβοσκα....παρακάτ'[/τραμπάκουλας]
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    Παίδες εδώ στο χωριό μου έχουμε έναν (τρελαμμένο) πρώην πιλότο μαχητικών...Γύρω από το προσωπό του υπάρχει ένας μύθος, σύμφωνα με τον οποίο ο τύπος ήταν από τους καλύτερους πιλότους της γενιάς του (σήμερα πρέπει να είναι 55-60 ετών) και τον έδιωξαν από την ΠΑ γιατί σε μια άσκηση-αερομαχία πέρασε κάτω από τον Ισθμό και ταυτόχρονα του έδωσαν και εύφημο μνεία...

Επειδή έχει τύχει και έχουμε κάτσει παρέα τον έχω ρωτήσει αν ο μύθος είναι πραγματικός...η απάντησή του ήταν αρνητική...ωστόσο γενικά όποτε τον ρωτάς για τα μαχητικά, για αερομαχίες κτλ πάντα αλλάζει κουβέντα....τα αρχικά του είναι Χ.Δ.

Αν εννοεις αυτον τον κυριο τοτε εχει κανει πολυ περισσοτερα απο το να περασει κατω απο τον ισθμο.

click

διαβαστε κ αυτο ειναι πολυ καλο.
    ειδικα για ενα πασχαλιατικο πρωινο που ενας συγχωρεμενος πιλοτος πηρε στο κυνηγι τον μπουφο με το μπουτι του αρνιου στο χερι
    ... πολυ γελιο...

link2
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Φίλε b_bong12 αν εννοείς τον Δινόπουλο τότε όχι δεν είναι αυτός ο συγχωριανός μου...

Γενικά τα άρθρα που παρέθεσες με λινκ είναι πολύ ενδιαφέροντα...

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

ναι γραψε ακυρο.
    τον μητσαινα εννουσα
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

για τους πιλοτους της Π.Α το να τους σεβομαστε πιστευω εκτος απο αυτονοητο ειναι κ το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε εμεις οι υπολοιποι θνητοι για αυτους.
    κ ειδικα τους αδικοχαμενους..μαλιστα ενας απο αυτους ηταν κ ο πατερας του κολλητου μου...

προσωπικα ο πατερας μου ειχε ονειρο να γινει ικαρος,τον κοψανε επειδη ο θειος του ηταν επικυρηγμενος αριστερος......τον πειραξε παρα πολυ κ ακομα δεν το εχει ξεπερασει πληρως πιστευω(αγοραζει τα περιοδικα για αεροπλανα πιο συχνα απο οτι εγω αθλητικες εφημεριδες!)ειμαι σιγουρος οτι αν εβλεπε εμενα να ορκιζομαι ικαρος θα πεθαινε απο χαρα αλλα...τεσπα
    αυτο που ηθελα να γραψω ειναι οτι κ για τους πιλοτους της αεροποριας στρατου αξιζει καποια
    αναφορα.
    οταν ημουν φανταρος (139 Α/Κ ΜΜΠ) στο πεδιο βολης του στρατοπεδου πετροχωριου(εξω απο την Ξανθη)διοργανωθηκε μια ασκηση οπου πηραν μερος ολα τα σωματα στρατου την οποια ηρθε να δει ο προεδρος της δημοκρατιας(παπουλιας),υπουργοι,βουλευτες,αρχηγοι,στρ ατηγοι κλπ κλπ.με λιγα λογια ενα πανηγυρακι.ημουν πολυ τυχερος που την ειδα απο το παρατηρητηριο(οδηγος διοικητη χεχε)κ θα ηθελα να σας την περιγραψω
    απο αερα ηρθαν αν δεν κανω λαθος 3 F-16 τα οποια δεν εριξαν πυραυλους αλλα χρησιμοποιησαν το οπλο που εχουν κατω απο το ρυγχος.το πως ακουγονταν δεν φανταζεστε!εκαναν κ κατι ελιγμους κ εφυγαν κυριοι..αλλα την παρασταση την εκλεψαν τα apache.το πως κρυβονταν πισω απο τους λοφους κ βγαινανε απο το πουθενα κ ξεκιναγαν επιθεση κ το ποσο χαμηλα πεταγαν θα μου μεινει πραγματικα αξεχαστο!οι ροδες τους ακουμπουσαν τις ελιες!! αφου εριξαν οτι ειχαν κ δεν ειχαν μετα σειρα πηραν το πυροβολικο,τεθωρακισμενα,πεζικο,μηχανικο ακομα κ μη επανδρωμενο videoσκοπουσε την ολη ''επιθεση''.....γενικα μιλαμε για τριτο παγκοσμιο!επεσε το βουνο!
    ακομα κ εγω που δεν ειμαι στρατοκ@υλος..κ@υλωσα απιστευτα!ειδικα με τους κοκκινοσκουφηδες.:a19:

Υ.Γ την προηγουμενη μερα τα apache οταν τελειωσαν την προβα κ προσγειωθηκαν στο στρατοπεδο τους περιμενε ο στρατηγος για να μιλησει στους πιλοτους κ τους τεχνικους.αφου μου εκατσε ο κληρος να κατεβασω στο σημειο τον διοικητη ταξιαρχο τους ειδα κ την ολη σκηνη.μετα τις απαιτουμενες χαιρετουρες κ τα συγχαρικια χαρακτηριστικα θυμαμαι τον στρατηγο να τους λεει οτι ολλονων τα παντελονια βραχηκαν που τους ειδαν στον αερα κ οτι τα ονοματα τους θα τα στειλει στην αγκυρα!
    despite my rage

i'm still just a rat in a cage

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
    .αλλα την παρασταση την εκλεψαν τα apache.το πως κρυβονταν πισω απο τους λοφους κ βγαινανε απο το πουθενα κ ξεκιναγαν επιθεση κ το ποσο χαμηλα πεταγαν θα μου μεινει πραγματικα αξεχαστο!οι ροδες τους ακουμπουσαν τις ελιες!!
    :a19: και σ΄αυτούς βέβαια.

Και μιας και συζητάμε για ελιές......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	f-4e_gr_16.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	43,5 KB 
ID:	140035
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

13 κ 14 σεπτεμβρη.
    Αν θελετε να δειτε αερομαχια μεταξυ apache και α/φους ελατε ταναγρα

In Thrust We Trust

Turn To Burn

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    :a19: και σ΄αυτούς βέβαια.

Και μιας και συζητάμε για ελιές......

Τί διάολο...
    Ρε μήπως είναι φωτοσόπινγκ;

Τί διάολο...
    Ρε μήπως είναι φωτοσόπινγκ;

Για την ακρίβεια είναι το επόμενο καρέ αυτής....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Για την ακρίβεια είναι το επόμενο καρέ αυτής....
    To επόμενο καρέ το'χεις ή περιλαμβάνει καταστροφή χλωρίδας;

To επόμενο καρέ το'χεις ή περιλαμβάνει καταστροφή χλωρίδας;
    Στo επόμενο καρέ ήταν πάνω απ΄τη θάλασσα

http://www.greektube.org/index.php?o...=2700&Itemid=2

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	f4gam.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	18,0 KB 
ID:	140041
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Δεν αφηνετε τις στρατοκαβλιες λεω καλυτερα,να πατε καμμια βολτιτσα με κανα μηχανακι?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678

Παρόμοια θέματα

1. Kill spils...οδηγίες απο Αγγλική καμπάνια για το όλο θέμα...
    από Gandalf dr685sm στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2013, 22:21
  2. Ωρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ MOTO.GR ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ....
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 108
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2006, 20:39
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 13:42
  4. Τι Ωρα Και Απο Που Φευγουμε Για....
    από BAD BOY στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 10:27
  5. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22

Κανόνες δημοσιεύσεων