Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: καραγκιοζη μοτοσυκλετιστη(κ αξια σου εδωσα)...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: καραγκιοζη μοτοσυκλετιστη(κ αξια σου εδωσα)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Ούτε η τήρηση του ορίου είναι αυτονόητη.
    μάλιστα

δηλαδή η τήρηση των νόμων που σε εξυπηρετούν στο να τρέχεις με την ταυτότητα στο στόμα - όπως το "κάνετε στην άκρη για αυτόν που θέλει να προσπεράσει" - είναι αυτονόητη, ενώ η τήρηση του ορίου ταχύτητας δεν είναι

τώρα το κατάλαβα

φαίνεται πως ο ΚΟΚ είναι αυτό που λένε "μενού α λα κάρτ", παίρνεις μια πατάτες, μια τυροκαυτερή, μία κολοκυθοκορφάδες, αλλά δεν παίρνεις ρώσικη και τυροπιτάκια

1)το αμαξι ηθελε να κανει προσπεραση απο αριστερα(νομιμα),απο την στιγμη που δεν κουνιοταν ο μπροστινος αλλαζει λωριδα κ προσπαθει προσπεραση απο τα δεξια. Δεν τον πιεζε ουτε πηγαινε με πολλα. Κ μη μου πειτε οτι σε λεωφορο δεν σας εχει τυχει καποιος που πηγαινει αργα στην αριστερη λωριδα κ σας αναγκαζει να περασετε απο δεξια??
    2)gixxerpap δε θα το σχολιασω περι αιλουροειδους.Το οτι τον κυνηγησα δε σημαινει οτι πηγαινε πιο γρηγορα απο εμενα.Απλα ημουν απο πισω του πατωντας κορνες κ κανοντας χειρονομιες να σταματησει. Φανταζεσαι τι θα γινοτας αν το επεζα γρηγορος κ εμπαινα μπροστα του??Δοξα το θεο εχω το μυαλο μεσα στο κεφαλι μου κ δεν με χαλαει που η 6η εχει κοφτες.
    3)gdevelek στη μαραθωνος που ησουν με το αλφα πηγαινες εντος του επιτρεπτου οριου??Γιατι υποψιαζομαι οτι το πας το θεμα στο γεγονος οτι το αμαξι παρανομουσε λογω μεγαλης ταχυτητας.

Εγω τσατιστικα για το πως αντεδρασε ο τυπος.
    Τελος, το αμαξι ο αδερφος μου το εχει 5 μερες..
    Γιατι να ερ8ει ενα μαλακισμενο κ να του σπασει τον καθρεφτη??
    Ποσες φορες εχουμε σιχτιρισει οταν βλεπουμε τη μηχανη μας,κουνημενη,ξυμενη,καμενη σελα,κλπ??
    Μη το παιζετε αγιοι κ μου μιλατε για νομιμοτητα στο δρομο οταν τα μηχανηματα που καβαλαμε μας επιτρεπουν να ξεφτιλιζουμε τον ΚΟΚ απο καθε αποψη.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: καραγκιοζη μοτοσυκλετιστη(κ αξια σου εδωσα)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    μάλιστα

δηλαδή η τήρηση των νόμων που σε εξυπηρετούν στο να τρέχεις με την ταυτότητα στο στόμα - όπως το "κάνετε στην άκρη για αυτόν που θέλει να προσπεράσει" - είναι αυτονόητη, ενώ η τήρηση του ορίου ταχύτητας δεν είναι

τώρα το κατάλαβα

φαίνεται πως ο ΚΟΚ είναι αυτό που λένε "μενού α λα κάρτ", παίρνεις μια πατάτες, μια τυροκαυτερή, μία κολοκυθοκορφάδες, αλλά δεν παίρνεις ρώσικη και τυροπιτάκια
    1ον Έγώ δεν ειρωνεύτηκα κανένα. Λέω την άποψή μου και περιμένω το ίδιο και από τους άλλους

2ον Η απομόνωση φράσεων είναι εύκολη λύση, όμως οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.
    Η μη τήρηση του ορίου είναι παράνομη ενέργεια.
    Η τήρησή του όμως δεν δίνει άλλοθι για να κάνουμε άλλου είδους παραβάσεις, όπως -εν προκειμένω- να μην αφήνουμε τον πίσω να μας προσπεράσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12

3)gdevelek στη μαραθωνος που ησουν με το αλφα πηγαινες εντος του επιτρεπτου οριου??Γιατι υποψιαζομαι οτι το πας το θεμα στο γεγονος οτι το αμαξι παρανομουσε λογω μεγαλης ταχυτητας.
    έγραψα ήδη πως πήγαινα με 120-140

και σε ρωτώ κι εσένα αφού ο βυρον αποφεύγει τις δύσκολες ερωτήσεις

καλώς μου κολλούσε από πίσω; ναι ή όχι;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    :ZZZ:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	testyphoto.jpg 
Προβολές:	295 
Μέγεθος:	77,1 KB 
ID:	139211
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    δεν εξεταζω αν ο αδερφοσ του φιλου εφταιγε ή οχι

απλα θελω να πω οτι πολυ μηχανοβιοι(αλλα και οδηγοι αμαξιων) την εχουν δει το μακρυ χερι του νομου, οι φωστηρες του ΚΟΚ και τελικα καταληγουν να <<ψαχνονται>> για καβγα και επιβολη του νομου με τροπους οπως σπασιμο καθρεφτη ξυσιμο λαμαρινας, κλωτσιες και αλλα τετοια..

τα συνορα δικιου με αδικου ειναι λεπτα και οσοι ενεργειτε ετσι σκεφτητε το λιγο καλητερα πριν το ξανακανετε
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ΚΑΚΩΣ σου κολλούσε από πίσω
    ομώς και εσύ
    ΚΑΚΩΣ δεν τον άφηνες να περάσει

να σου απαντησω για να δουμε ποιος ηταν περισσοτερο παρανομος??
    Εσυ τι εκανες??Τον αφησες να περασει?? η εδωσες μια γκαζια κ τον αφησες πισω??η εκανες δεξια να περασει ο μλκς??

Καπως ετσι δεν επεσε κ ο στονερ??Τον κυνηγουσε κατι της ιταλικο...

οχι δεν επρεπε να σου κολλαει.
    Εσυ ομως τι εκανες τελικα??

εδιτ-συμφωνω με sergiosm
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

έγραψα ήδη πως πήγαινα με 120-140

και σε ρωτώ κι εσένα αφού ο βυρον αποφεύγει τις δύσκολες ερωτήσεις

να σου απαντησω εγω μια και λατρευω τις δυσκολες ερωτησεις...

εφ οσον καποιος ειναι πιο γρηγορος απο σενα ,υποχρεουσαι να κανεις δεξια και να τον αφησεις να σε περασει...ακομη κι αν πηγαινεις με 300...το σκεπτικο του "αφου εγω παω με 140, αισθητα πανω απο το οριο,δεν κανω δεξια" το μονο που δειχνει ειναι κακοηθη εγωισμο...και αυτο ειναι που προκαλει τις περισσοτερες φορες ατυχηματα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    Κοίτα φιλαράκι......
    Μόνο ad hoc μπορεί να υπάρξει απάντηση. Αν κυκλοφορείς με το παρακάτω, φταίει ο άλλος αν σου κολλήσει από πίσω ;;;.....:wacko:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hondarespect2jwt.jpg 
Προβολές:	292 
Μέγεθος:	56,6 KB 
ID:	139212
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ρακόμελος Το avatar του/της bZrOo
    Το να είσαι στην αριστερή λωρίδα μέσα στα όρια ταχύτητας ή και παραπάνω είσαι παράνομος έτσι και αλλιώς από την στιγμή που είναι κάποιος από πίσω σου και ενώ έχεις χώρο στα δεξιά σου δεν έχεις ΑΝΑΨΕΙ ΦΛΑΣ και δεν έχεις στρίψει στην δεξιά για να αφήσεις να περάσει ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ από θέμα ταχύτητας αλλά καθ όλα νόμιμος σε τοποθέτηση για προσπέραση.

Όσο για το θέμα κουτάκιδες και μοτοσικλετιστές μπορώ να υποθέσω πως πολλοί εδώ μέσα δεν έχουν οδηγήσει αυτοκίνητο ώστε να δουν πόσο κάφροι και καραγκιόζηδες φαίνονται και ΕΙΝΑΙ πολλοί από τους μοτοσικλετιστές που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Όπως είχε προτείνει κάποιος από εδώ μέσα αυτοί που οδηγούν αυτοκίνητα θα έπρεπε να έχουν και δίπλωμα για μηχανή ώστε να ξέρουν τα βασικά για το πώς είναι να οδηγείς μηχανή , ε το ίδιο ισχύει και για τους μοτοσικλετιστές …

+1 reinmeister για τον χαρακτηρισμό κακοήθη εγωισμό.
    I make good milkshake !!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

...
    ωχ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

εγω ρε μαγκες δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι η μονη νομημη πραξη που κανουμε ολοι πρεπει να ειναι το προσπερασμα ???? αφου ειτε ετσι ειτε αλλιος ειμαστε παρανομοι μονο και μονο που δηγουμε σε ευτους τους κολοδρομους ........
    ο καθενας ητε πιασει τιμονι μηχανεις ητε αμαξιου αμεσσος γυνετε ροσσι και σουμαχερ και δεν δεχετε να τον περνουν απο πουθενα....
    και πειτε μου ποσοι απο εμας δεν μας εχουν περασει και δεν εχουμε λυσαξει για να το ξαναπερασουμε το καθικι??????

παντος εγω επιδει κανω πολυ συχνα το δρομολογειο σερρες - κρητη
    το ποιο ασφαλες ταξιδι γυνετε απο την δεξια λοριδα με οσα και αν πιγενω και ο λογος ειναι οτι ειναι παντα μα παντα ΑΔΕΙΑ..........

ΕΔΩ ΜΗΛΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΗΣΤΕΡΗ ΛΟΡΙΔΑ ΓΥΝΕΤΕ Ο ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ ......... και ο λογος ειναι οτι εχουμε γυνει ολοι ΓΡΥΓΟΡΟΙ.......
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Μανιβελάτο μέλος
    Βασικά από το λίγο που διάβασα, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.. μία ερώτηση να κάνω??

(δεν φωνάζω αλλά για να την δουν)

ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ?

και εγώ έχω αναγκαστεί να το κάνω, αλλά επιλέγω να περάσω από δεξιά, αφού έχει εξαντληθεί η υπομονή μου, κορνάροντας πρώτα σε συνδιασμό με φώτα και αν επιμένει αριστερά.. και δεν εννοώ αριστερά με 100-140, αλλά κάτι γέρους με αγροτικά που κάθονται αριστερά με 70-80..

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ?

Πιστεύω ότι εαν του πάταγε κόρνα, εκτός από τον καθρέφτη, θα του βούλιαζε και το καπό...

Λες να είναι ο ίδιος που έσκασε μια μπουνιά σε ένα παλικάρι με σκούτερ εν κινήσει στον Κηφισό πριν κανα μήνα... επειδή τόλμησε να τον περάσει από δεξιά???
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 13:50
  2. Κώστα (SSmprini) Να σου ζήσει η κόρη!!!
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 14:27
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 14:35
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27
  5. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας