Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 117

Θέμα: Νεο Μοτορι..

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Είναι της οικογένειας αυτό, όλοι το έχουμε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    κόψε και για μένα λίγο μπάρμπα'μ..........δεν βγαίνω μάνα'μ δε βγαίνω.................. :rotflmao:
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF

ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΘΕΜΑ

Ο ΑΡ-ΕΣ-ΠΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΧΟΝΔΑ, ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΟΗΧΗΡΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ, ΤΟ ΠΟΔΙ. ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ.

ΑΡ-ΕΣ-ΠΙ, ΠΑΡΕ ΠΑ-ΠΙ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	__2moped.gif 
Προβολές:	103 
Μέγεθος:	42,4 KB 
ID:	14005
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Λοιπον για αρχη ευχαριστω ολουσ για τα καλα σας λογια..!!! εσυ κερδιζεις λογικα βολτα.!

Αυτό θα το θυμάμαι

ANGEL-M ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η βόλτα που κερδίζεις είναι από τη Δεξαμενή στο Κολωνάκι, μέχρι την πλατεία Κολωνακίου για καφέ. ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΕΙ! Μάλιστα θα σε βάλει να έρθεις μετα πόδια στο σπίτι του, για να ξεκινήσετε από εκεί (τα ...400m της διαδρομής)! ANGEL-M ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ R-S-P!
    ---

Ενας Σα(ρα)Μαριτης Το avatar του/της SaraMaritis

Καλα...παιχνιδια...

...rsp-μαν !!!
    "Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Καλημερα......

Μετα την δημοσια κατακραυγη του ονοματος μου ειναι καιρος να βαλω τα πραγματα στη θεση τους..!!

Ο κ.ΣΦ γκρινιαζει και λεει κακιες γιατι δεν του εκανα την τιμη να παραβρεθω στη σημερινη βολτα και προτιμησα να βγω να διασκεδασω σα νεο, ελευθερο παιδι..!!

Τι να κανουμε Κωστακη εμεις που ειμαστε για πολλα γουστα βγαινουμε λιγο παραπανω...Και μην χεσω βγαζετε τα μηχανακια μια Κυριακη ή ενα Σαββατο βολτα κ.ΣΦ και μεσα στη εβδομαδα δεν θελετε να τσαλακωθει το παντελονακι σας...

Ουστ ρε...Μιας εβδομαδας τα χιλιομετρα μου ειναι αυτα που κανεις ολο το μηνα...!

:rotflmao:
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΒΟΛΤΑ???? ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΣ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΙ ΒΟΛΤΕΣ ΡΕ.....ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΗΓΑΤΕ ΡΕ???

ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΙΓΗ ΒΕΝΖΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ..!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

Solex

Σταματώ να σου απαντώ με λόγια. Θα μιλάω μόνο με εικόνες. Το Solex ήταν το πρώτο μηχανοκίνητο δίτροχο που οδήγησα στη ζωή μου, σε ηλικία κάπου 10-11 ετών νομίζω. Πάρε ένα τέτοιο για να αρχίσεις την μοτοσυκλετιστική σου καριέρα από την αρχή. ΕΧΕΙΣ ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΕΙ! Παιδιά, μην απαντάτε στα μηνύματα του ΑΡ-ΕΣ-ΠΙ. Χρησιμοποιεί τις μοτοσυκλέτες για να πηγαίνει σε καφετέριες μόνο. Ο ΑΡ-ΕΣ-ΠΙ ειναι κακή επιρροή. Μην αφήνετε τα παιδιά σας κοντά του. Μην τον αφήνετε να σας ακουπάει τα μηχανάκια: θα χαλάσουν. Μην πίνετε καφέ μαζί του. Μην διαβάζετε τα post του -θα μιλάνε μόνο για καφέ. Βάλτε τον σε ό,τι ignore list έχετε. Rsp is bad. Στο Δέλεαρ, να τον βάζετε σε μακρινό τραπέζι, μόνο του. Μη του μιλάτε. Να πείτε στον σερβιτόρο να μη του μιλάει επίσης. Ο rsp είναι ο 666 του μοτοσυκλετισμού. Αν δείτε (στο κέντρο) κανένα μπλε ΧΧ, προσοχή: Με το ένα χέρι θα κρατάει τον ΦΡΕΝΤΟ του και ίσως σας παρασύρει/τρακάρει. Μη δανείζετε τα μηχανάκια σας στον rsp: ίσως (από συνήθεια) τους βάλει ΚΑΦΕ αντί για βενζίνη. Τον πίνει και ΤΙΓΚΑ ΓΛΥΚΟ, οπότε θα κολλήσει το μοτέρ. Αν σας στέλνει ΠΜ, να τα σβήνετε αμέσως: θα κολλήσετε ιό. Αν δείτε κανέναν μοδεράτωρ, πείτε του να σβήσει τον rsp. ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όνομα:	_solex.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	86,8 KB 
ID:	14024
    ---

Cogito ergo sum... Το avatar του/της Spike
    Kapetanio ??? Ti ematha ????? Edoses tin trata kai pires kris kraft ???????
    Malista ..... katalaba...... auto exei kai karina apo oti eida........

Ante loipon kalorizikos prodoti ton ON-OFF (oxi pos i trata sou itan ON-OFF, alla etsi se afiname na pisteueis....)

KALA XILIOMETRA KAI PANTA ORTHIOS FILE !!!!!!!!!!
    Riders on the storm......

If the facts don't fit the theory..... change the facts....

Για αρχη Κωστα πλεον δεν θα σου μιλαω, θα σου απαντησω σε βολτα οπως πρεπει....

Τι να κανω ρε Σπικε ειναι επειδη τα BMW ειναι τοσο γρηγορα(οταν παιρνουν μπροστα) που πηρα κατι μηπως σας φτανω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!

ΣΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΗΦΙΣΙΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΑΡ-ΕΣ-ΠΙ...

To XX ίσως να πιάσει και τα 40-45χαω. Θα τρίξουν τα πλαστικά από τις τρομερές ταχύτητες. Το βεντιλατέρ θα δουλέψει βέβαια extra-time. Έμαθα ότι η TOURATEC έχει ενισχυμένα βεντιλατέρ για Χόνδα. Θα σου πάρουμε, δαπάνη moto.gr.

Είναι ωραία να είσαι με το ΧΧ ανάμεσα στα Cayenne και τα X5, κάπου στη Β. Σοφίας... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Aν απόψε δείτε μπλε ΧΧ, προσοχή μη σας πατήσει: με το ένα χέρι θα κρατάει το κινητό και με το άλλο ...το άλλο κινητό. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΡΗ!

:rotflmao: :rotflmao:
    ---

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s

Κωστάκη τι πίνεις σαββατιάτικα ???!!!

:rotflmao:

Γιατί δεν έρχεσαι αύριο βόλτα ?

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Dark Fairy Το avatar του/της angel-m
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    ANGEL-M ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η βόλτα που κερδίζεις είναι από τη Δεξαμενή στο Κολωνάκι, μέχρι την πλατεία Κολωνακίου για καφέ. ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΕΙ! Μάλιστα θα σε βάλει να έρθεις μετα πόδια στο σπίτι του, για να ξεκινήσετε από εκεί (τα ...400m της διαδρομής)! ANGEL-M ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ R-S-P!

Πάλι καλά που έχουμε και τον Κώστα να μας ενημερώνει

Ευχαριστώ Κωστάκη
    Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!

Να'σαι καλά!

Και υπόσχομαι αυτό το θρέντ να ξεπεράσει το περίφημο "hello" σε απαντήσεις.

Οφείλω να προστατεύσω όλους τους εν τροχώ αδελφούς και αδελφές από τη μάστιγα ΑΡ-ΕΣ-ΠΙ!!!

Όνομα:	_rsp.gif 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	6,7 KB 
ID:	14294
    ---

Σκεφτομουν αν θα ερθω Δελεαρ ή οχι αλλα μου φενεται πρεπει να τιμωρησω καποιους αυθαδης καφεδακιδες....

Ασε Κωστακη κοιτα να βγαλεις τους πόλους απο τη μπαταρια του Χαγια γιατι τη βλεπω να κλαταρει...Ξερεις εσυ μια φορα το μηνα-το τριμηνο βαζε το μπροστα για να μη κολλησει...

Ρε κεφαλα ακομα και μετα την χτεσινη βολτα ο RSP πηγε και το βραδυ βολτουλα...Οπως και μετα τη βολτα της Ευβειας ο RSP πηγε και μετα βολτα...Θα μας πει ο ΣΦ με τα 2000 χιλιαδες χιλιομετρα το τριμηνο αν κανουμε βολτες...Ρε ουστ....

Οσο για σενα angel επιφυλασομαι για την τιμωρια...Μαλλον θα παω πολυ νωρις και θα σου παρω τη θεση στο καναπε..

Dark Fairy Το avatar του/της angel-m
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp

Οσο για σενα angel επιφυλασομαι για την τιμωρια...Μαλλον θα παω πολυ νωρις και θα σου παρω τη θεση στο καναπε..

Να πας….να πας γιατί σήμερα δεν έχει καναπεδάκια……θα κάτσουμε έξω (και το όνομα μου είναι Μαρία )ευχαριστώ
    Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέο μοτόρι
    από Nrgman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2008, 14:55
  2. Το νεο μου μοτορι
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2006, 13:43
  3. Το νέο μου μοτόρι
    από kalant στο forum Off topic