Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: delivery boy

Banned Το avatar του/της gozntari

delivery boy

λοιπόν αν δείτε το ομορφόπαιδο που ποζάρει παρακάνω να κάνει μαγκουριές πίσω σας ,όχι δεν θέλει να ρίξει το μηχανάκι πάνω στην γκόμενα που είδε στο απέναντι πεζοδρόμιο και να περάσουν τον υπόλοιπο μηνά μαζί στο νοσοκόμειο ,αλλά θέλει να πάει γρήγορα την πίτα και τα κοτόπουλα και τα αναψυκτικά στην κάθε πεινασμένη κοιλία .για αυτό λυπούν κάντε του χορό να περάσει και να σας προσπεράσει .(δεν φέρω ευθηνές για τους ,καθρέπτες ,παράθυρα, πόρτες ,κουφώματα ,ντιβανοκασέλες που θα ξηλώσω στο διάβα μου, 3μήνες τώρα ξεχναω ότι έχω και ένα κουτί πίσω .καλά στερεωμένο περιμένω ωμός να μου αποδιώξει το αντίθετο και να βρεθεί σε και κανένα καπό, και να σου τα κοτόπουλα στον πίσω οδηγό… )

εδω ειμαι..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα049.jpg 
Προβολές:	1215 
Μέγεθος:	71,3 KB 
ID:	139203

ρε ντελιβεραδες πείτε καμία ιστορία να γουστάρουμε ή όποιος αλός έχει εμπορίες σχετικές με τα delivery. εγώ δεν έχω πολλές ιστορίες μονό κάτι παραξενιές που μου ζητάνε κάτι πελότες έχω πάει από τσιγάρα μέρει και σαπούνι μαζί με παραγγελία ,όταν πήρα το σαπούνι νόμισα ότι θα με έβαζε να τον πλύνω κιόλας τον τύπο που το ζήτησε, έχω και ένα πιο πικάντικο για μετά τις 12

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
    ρε ντελιβεραδες πείτε καμία ιστορία να γουστάρουμε
    Oι ντελιβεραδες μονο λυπητερες ιστοριες εχουν να διηγηθουν.
    Κατι σαν Μπαρμπα Θωμα αλλα χωρις το μπαμπακι στις τσεπες.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

παλικαρια....οποτε παραγγελνω παντα δινω πουμπουαρ
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
    παλικαρια....οποτε παραγγελνω παντα δινω πουμπουαρ

έτσι πρέπει το ορίζει και ο νομός 10% στα γκαρσόνια που κάνουν 10 μετρά να σου φέρουν κάτι εμείς που κάνουμε ολόκληρα χιλιόμετρα με βροχή και με πόλους μαλακές τριγύρω, δεν αξίζουμε κάτι παραπάνω … με 4,5 ευρώ την ώρα δεν λέει και πολλά το μεροκάματο ,καλά εγώ επειδή γουστάρω τα μηχανάκια το κάνω και επειδή θέλω να είμαι τουλάχιστον οικονομικά ανεξάρτητος (τους καφεδες μου και τα ποτα μου )αλλά αυτοί που κάνουν αποκλείστηκα αυτή την δαυλιά απορώ πως τα βγάζουν περά (δεν τα βγάζουν)…

Re: Re: delivery boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ουτε εμεις θα φερουμε ευθυνες για οτι επακολουθησει.

πλακα κανω ρε προσεχω ,οι παλιοί μου λενε για τους καθρέπτες που εχουν παρει :rotflmao:

Re: Re: Re: delivery boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
    πλακα κανω ρε προσεχω ,οι παλιοί μου λενε για τους καθρέπτες που εχουν παρει :rotflmao:
    ΠΟΤΕ μην αφησεις αλλον να σου δεσει το κουτι επειδη την ειδε καλος ανθρωπος
    ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ

σε περιπτωση ομως που.... να ξερεις οτι στην πρωτη στροφη
    θα μαζευεις κουτι καθρεπτες κ πολλα αλλα απ το δρομο

θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    ηταν ενας ντελιβερας και αρχισε να με κυνηγαει, με το σκουτερ 400αρη εγω.
    μου κλεινει τον δρομο σε μια γεφυρα και αισθανθηκε γρηγορος.
    το προλαβαινω στην ευθεια το προσπερναω και παμε με 110. απο τον εγωισμο του εβλεπε οτι δεν εκοβα για την επομενη στροφη και ερχοταν απο πισω.
    φτανουμε στην κορυφη της το ριχνω με την μια εγω και στριβω.
    στα χωραφια ο βλαμενος για αλωνισμα.ετσι για να μαθει να κλινει δρομο.

χειροτεροι απο τους ταριφες ειστε.τουλαχιστον αυτοι σταματανε σε κανενα κοκκινο και εχουν και φωτα

Re: Re: Re: Re: delivery boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    ΠΟΤΕ μην αφησεις αλλον να σου δεσει το κουτι επειδη την ειδε καλος ανθρωπος
    ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ

σε περιπτωση ομως που.... να ξερεις οτι στην πρωτη στροφη
    θα μαζευεις κουτι καθρεπτες κ πολλα αλλα απ το δρομο

ευχαριστώ για την συμβολή .ναι δεν αφήνω κανέναν για τι εγώ δουλεύω με το δικό μου μηχανάκι ,δεν κάνω μακρινές παραδόσεις ,και το ξέρω καλύτερα πως στρίβει πως σταματαει και γενικά νιώθω ποιο ασφαλής και μου δίνει και 5 ευρώ περίπου παραπονώ έλα κερνάω

καλησπερα σε ολουσ!!!!καιγω παιδες δουλευω πακετο εδω και 2μιση χρονια,ενταξει η δουλεια εχει και τα καλα της αλλα και τα κακα της.παντως για λεφτα που ειπε καπιος πιο πανω ειναι πολυ καλα σε σχεση με καφετεριες και αλλες ημιαπασχολησεις.

Νέο μέλος
    οταν κανεις λαθος ζητας συγνωμη.μου βγηκε σφινα στην στροφη.
    εγω δουλευω σε πεζοδρομιο οποτε αν βαλω τρικλοποδια σε περαστικους πρεπει να με κατανοηστε.

οτι να ναι .σταντ εξυσα παντως αλλα ο ντελιβερας εξυσε σιγουρα περισσοτερα
    Ελπίζω να μην υπάρχουν πολύ σαν εσένα στους δρόμους αν και το αντίθετο βλέπω και τι έγινε δηλαδή που δεν ζήτησε συγγνώμη πες ότι είναι ένας άμυαλος νέος άμα το κάνει μια δυο τρεις στο τέλος θα τον βάλει κανένας οδηγός Ι.Χ. από κάτω εσυ γιατί να τον στήλης στον τάφο ενταξη μπορεί να μην τον έκλεισες αλλα τον προκάλεσες να σε ακολουθήσει με αποτέλεσμα να βγει από το δρόμο και οκ για αυτόν δε σε νοιάζει τι μανούλα του δεν τι σκέφτηκες καθόλου

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Εγω θελω να σου δωσω μια συμβουλη επειδη την εχω κανει αυτη τη δουλεια. Αν σου φυγει το κουτι και πεσει σε αυτοκινητο, η ζημια βαρυνει τον ιδιοκτητη του μαγαζιου και οχι εσενα. Ειναι καραντι αυτο που σου λεω, αν κι ευχομαι να μη σου συμβει φιλε μου ολοψυχα.

Παντως απ' οσο θυμαμαι μπορεις να βγαλεις ανετα γκομενα
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    Τελικά από ότι βλέπω οι διακοπές μερικούς τους πειράζουν

Μάλλον θα μαζεύεται κάποια ουσία στο σόμα τους και δεν θα έχουν τον σωστό τρόπο να την αποβάλουν.

Μια ακόμα συμβουλή στον φίλο που παραδίδει πακέτα.

Η μεταφορά τροφίμων έχω την εντύπωση ότι βάση νόμου πρέπει να γίνεται από ιδικά οχήματα τα οποία παίρνουν έγκριση από το υπουργείο μεταφορών από ότι ξέρω. ( αν κάνω λάθος ενημερώστε με )

Τα πάσης φύσης δίτροχα δεν μπορούν να πάρουν τέτοια έγκριση ( από ότι ξέρω πάλι ).

Από ότι ξέρω πάλι η δουλειά που κάνεις έχει μια νομική ασάφεια στην ύπαρξη της.

Καλό είναι να οδηγάς μηχανάκι του μαγαζιού για καλύτερη νομική κάλυψη σου και να παρατήσεις το δικό σου.

Ελπίζω να έχεις βγάλει βιβλιάριο ασθενείας νομίζω το λέγανε ( απαραίτητο σε όσους μπλέκονται με τρόφιμα ) αν δεν έχεις είναι αυτόφωρο.

Καλό είναι να ασχοληθείς πρώτα με αυτά και μετά με της πλάκα του επαγγέλματος.

όλα αυτά που λες είναι πολύ σωστά και πολύ ένταξη, νομικά και ηθικά αλλά έτσι αποκλείετε ποτέ να διήκεις επιχειρήσεις στο ελλαδισταν ,από αυτά που γραφείς (συνήθως )εγώ καταλάβει πως είσαι πολύ οργανωτικός …όταν πήγα να ρωτήσω για αυτή την δαυλιά ούτε για ΙΚΑ ούτε για πικπα μου είπε ο ιδιοκτήτης(δεν υπάρχω στα χαρτιά πουθενά) και στα τρεια μαγαζια μου ειπαν οτι δεν εχει ικα στουσ νεους …το μηχανάκι που μου έδωσαν την πρώτη εβδομάδα ήταν το χειρότερο που έχω οδηγήσει ποτέ (έχω καβαλήσει πoλες μπακατέλες ) ούτε φώτα ούτε φρένα ,με τα πόδια σταματούσα ,ήταν ένα 70νταρί της συμφοράς 2 φόρες πήγαν να με πατήσουν όταν όρχησα να του κάνω παραπόνα μου είπε να δουλέψω με το δικό μου. Τώρα αυτά που λες δεν τα γνωρίζω καλά θα το ψάξω όμως ,αλλά τα εμβόλια μου τα έχω κάνει όλα, σε κτηνίατρο, πρόσφατα .την δουλειά αυτή την κάνω για το χαρτζιλίκι ,φοιτητής είμαι δεν εξαρτάμε απόλυτα από αυτό .έχω ασφάλεια στο δικό μου μηχανάκι και νομική προστασία (ακόμα αχρείαστη είναι),ενδεχόμενος να αλλάξω εργοδότη να έχει κανένα μηχανάκι της προκοπής

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. pizza boy....
    από GST στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 19:48
  2. Bike boys... μπλιαχχχ
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 16:14
  3. κι αλλη εντουραδα το σ/κ(boys only)
    από Spazz στο forum Συναντήσεις & βόλτες