Σελίδα 63 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1353585960616263646566676873113163 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 931 έως 945 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

free the bandits now! o mamouni killer bandage it thelei mama eksatmisi... toulaxiston meta tha exeis dikio na gkriniazeis! sorry gia ta greeklish eimai ektos elladas kai den exei ti glwssa...

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    free the bandits now! o mamouni killer bandage it thelei mama eksatmisi... toulaxiston meta tha exeis dikio na gkriniazeis! sorry gia ta greeklish eimai ektos elladas kai den exei ti glwssa...
    Ουτως η αλλως εχω δικιο που γκρινιαζω :rotflmao: :rotflmao:
    - Omnia mea mecum porto -

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    Θελω να φτιαξω αργιλε με καταλυτη..
    Με τις υγείες σου τότε!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

pantws gia na ksanathiksw ena paliotero thema...

ekana to servis twn 24000 kai allaksa kai tis flantzes tis kefalis giati dakrize apo tis gwniakes vides. Kostos xwris ladia, 270 an den kanw lathos... kapou 70 eurw oi flantzes, 10 filtro ladiou, ta mpouzi de thimamai kai ergasia 150, allakse kai ta takakia (ladia kai takakia apo siggeni, xwris na ta plirwsw pali kala). kai meta allaxtike kai alisida kai granazi empros kai pisw... i alisida eixe ftasei tentwma terma kai pali xalari itan, opote den pigaine allo. to megalo provlima, itan na vrw granazia! i suzuki den eixe kanena, oi ipoloipoi pou rwtisa den eixan pisino 47ari. Opote... Kateliksa se alisida regina X-ring kai afam granazia, 15 empros alla 46 pisw. Einai liiiigo pio makria i sxesi metadosis pleon alla den tou fainetai. Episis, to manual leei 112 krikous alla DEN einai!!! Auti pou forouse apo ti mama tou itan 116... Opote mas paidepse to pigaine-ela na allaksw tin alisida kai na parw megaliteri.
    H plaka loipon itan oti ekei pou pisteva oti ola pane roloi, i alisida kanei allo ixo kai mou ti spaei ligo (tha to sinithisw) alla kai ta ferodo takakia akougontai sto frenarisma. Den sfirane, alla exoun ena entono ixo tripsimatos. Apo apotelesmatikotita, kanena parapono. Alla eixe mia talantwsi, les kai eixe ksevidwsei to plaisio kapoios. Afou tsekara tis vides kai itan OK, telika se ena venzinadiko pou den paw sixna, vlepw ton aera kai... empros anti 36 eixe 24 kai pisw 22. Einai meta na min kounaei? Dolofone venzina... Evala kanoniko aera kai ola OK. Alla merikes meres meta to pisw itan pali pita, apo kapou xanei, valvida ftaiei, to kordoni mias episkevis ftaiei, de kserw, otan paw athina tha to dw pali.
    Evala kai kainouria zelatina! +15 ekatosta. Sto thema thorivou den exei voithisei poli, i katara tis arai tha me kinigaei forever and ever, alla den trww katholou aera sto swma, pragma POLI aneto ston anoixto dromo. Pio polla apo to diko mou PC tin alli evdomada giati me ta greeklish eknevrizomai kai egw pou ta grafw.

Κάποιοι τύποι πουλάνε μία Yoshimura από Bandit 400cc για 80 ευρώ,
    η εξάτμιση μεν δείχνει ταλαιπωρημένη αλλά ο κοlλητός μου με το Bandit 650 '05
    ψήνεται για κάτι τέτοιο αφού τα φράγκα είναι λίγα και μπορεί να βολευτεί με αυτή
    ώσπου να βάλει καμμιά leovince ή καμμιά Mivv ξερω 'γω τι...
    Γίνεται να μπει η εξάτμιση αυτή στο Bandit 650 '05 μοντέλο;
    Εσείς γενικά τι λέτε;

eksartatai apo to an einai slip on i oxi. slip on me swlina 50mm mpainei, to an tha kerdisei kati to 650 omws einai amfivolo afou ta diafragmata tha einai lathos.

elle εχω εργοστασιακη εξατμιση καινουρια με 5000 χλμ, ελαφρως γκρατζουνισμενη εξωτερικα...τιμη μιση απο καινουρια ( την αλλαξα γιατι πληρωσε η ασφαλεια)

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 2600 ΧΛΜ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΦΑΙΡΙΝΚΓ .ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΤΗΣ.

με τα εργαλεία της μοτοσικλέτας, ξεβίδωσε τις αλενόβιδες που συγκρατούν το μαύρο πλαστικό πάνω από το fairing που φτάνει μέχρι τα όργανα. Μετά βγάζεις τις βίδες κάτω από τα όργανα. Τραβάς με προσοχή να ξεκουμπώσεις τα όργανα, βγάζεις το μπριζάκι από πίσω (έχει μιά μικρή ασφάλεια που θέλει πάτημα για να βγει, μη το τραβήξεις και το κόψεις) και παίρνεις τα όργανα (αστείο ακούγεται αυτό) στό χέρι. Το μαύρο πλαστικό βγαίνει μετά... Και έχεις τις 4 βίδες της ζελατίνας: Οι δύο εξωτερικά κοντά στους καθρέφτες, οι 2 εσωτερικά πίσω από τα όργανα.

Και μιά που μιλάμε για ζελατίνες, η ψηλή που έβαλα είναι τέλεια! Με καλύπτει από τον αέρα ακόμα και στα 220, ΟΚ το κράνος ακόμα κάνει φασαρία, η κατάρα της Αραι, αλλά η μόνη πίεση που νιώθω είναι στη βάση του κράνους και στο λαιμό (ο αέρας περνάει οριακά πάνω από τους ώμους μου). Και Ελληνική και μόλις 70 ευρώ. Είναι μιά βιοτεχνία στην αρχή της Θησέως στην Καλλιθέα, Υδρας 3 2109537472, MPF λέγεται.

Thumbs up

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Puig στον Μπαξεβάνη περίπου 130 ευρώ
    Ευχαριστώ φίλε αν και απάντησα λίγο αrga :hypnotize :hypnotize

Τελικά το πήρα απο uk μαζί με Καρίνα 220 ευργια !!!!!!!
    Bandit 650 s ABS K7

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Να ρωτήσω ρε παιδιά,αυτή η leovince (τιτανίου)πόσο πάει???

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis67
    elle εχω εργοστασιακη εξατμιση καινουρια με 5000 χλμ, ελαφρως γκρατζουνισμενη εξωτερικα...τιμη μιση απο καινουρια ( την αλλαξα γιατι πληρωσε η ασφαλεια)
    Μπα όχι τη μαμά εξάτμιση την έχει κι αυτός. Απλά θέλει καμμία που να κάνει και λίγο θόρυβο!

To Bandit 650 το Κ8 χωρίς ABS μπορούμε να το βρούμε παραεισαγωγής;

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Να ρωτήσω ρε παιδιά,αυτή η leovince (τιτανίου)πόσο πάει???
    Πάρε τηλέφωνο 2103463189 ή πέρνα από πειραιώς 110, Λεωνίδας Πούλος ο αντιπρόσωπος. Δε θυμάμαι πόσο είχε, νομίζω κάτω απο 400, αλλά δε παίρνω όρκο.

Elle παραεισαγωγή για να το βρεις πιο φτηνά; Δε νομίζω να υπάρχει φτηνότερα σε άλλη αγορά.

αρτοποιος 3ης γενιας Το avatar του/της Fournaris
    Δειτε λιγο αυτο μηπως και με βοηθησετε παιδες

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=64735
    Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!

Πετρος

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •