Χτες στην βουλιαγμενης λιγο πριν το σταθμο του μετρο. Παω αργα ευτηχως, αριστερα μου 2 αυτοκινητα. Απο αριστερα λοιπον ερχεται τυπος ο οποιος αποφασιζει να περασει με κοκκινο (ειχε ψιλοσταματησει, σαν να φρεναρε) την ωρα που εμεις επιταχυνουμε στο πρασινο που εχει ηδη αναψει. Ο οποιος επειδη ειχε (ψιλο)σταματησει σχεδον 3 μετρα πισω απο το φαναρι οταν επιταχυνε περασε και με πολυ φορα.
Ολοι φρενα. Εμεις απο πισω μας, ολοι. Ο τυπος ουτε χερι σηκωσε ουτε κοιταξε ουτε τιποτα. Μας εγραψε κανονικα περασε και ολα καλα.
Ειχα καιρο να δω κατι τετοιο (δοξα το θεο) και μου εκανε εντυπωση. Δολοφονος. Δεν σκεφτηκε οτι ισως απο δεξια να ερχεται αλλο αμαξι ή μηχανακι που δεν μπορει να δει λογω των αλλων αυτοκινητων απο αριστερα και απλα περασε. Ή το σκεφτηκε και απλα περασε γραφοντας μας ολους εκει που δεν πιανει μελανι......
Πως σκεφτονται αυτοι οι ανθρωποι ρε φουστη μου; Tι εχουν στο κεφαλι τους; Δεν τους νοιαζει; Γιατι δεν παει να αυτοκτονησει; Mπας και γλυτωσουμε και εμεις.
Τελικα ο Ελληνας για να λειτουργησει σαν πολιτισμενος ανθρωπος θελει εναν μπατσο πανω απο το κεφαλι του και αυτο με στεναχωρει πολυ.