Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: delivery boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
    Τελικά από ότι βλέπω οι διακοπές μερικούς τους πειράζουν

Μάλλον θα μαζεύεται κάποια ουσία στο σόμα τους και δεν θα έχουν τον σωστό τρόπο να την αποβάλουν.

Μια ακόμα συμβουλή στον φίλο που παραδίδει πακέτα.

Η μεταφορά τροφίμων έχω την εντύπωση ότι βάση νόμου πρέπει να γίνεται από ιδικά οχήματα τα οποία παίρνουν έγκριση από το υπουργείο μεταφορών από ότι ξέρω. ( αν κάνω λάθος ενημερώστε με )

Τα πάσης φύσης δίτροχα δεν μπορούν να πάρουν τέτοια έγκριση ( από ότι ξέρω πάλι ).

Από ότι ξέρω πάλι η δουλειά που κάνεις έχει μια νομική ασάφεια στην ύπαρξη της.

Καλό είναι να οδηγάς μηχανάκι του μαγαζιού για καλύτερη νομική κάλυψη σου και να παρατήσεις το δικό σου.

Ελπίζω να έχεις βγάλει βιβλιάριο ασθενείας νομίζω το λέγανε ( απαραίτητο σε όσους μπλέκονται με τρόφιμα ) αν δεν έχεις είναι αυτόφωρο.

Καλό είναι να ασχοληθείς πρώτα με αυτά και μετά με της πλάκα του επαγγέλματος.
    +1000
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Φίλε καλές δουλειές και πολλή μα ΠΟΛΛΗ προσοχή στους δρόμους. Ας γουργουρίσουν λίγο παραπάνω οι πεινασμένες κοιλιές καμιά φορά, δέ πειράζει...

Παλαιό μέλος
    Έχεις δίκιο μπορεί μερικές φορές να γίνομε σπαστικός

Μην νομίζεις ότι στην ζωή μου κατά γράμμα όσα γράφω

Πιστεύω ώμος ότι καλό είναι όταν κάνουμε κάτι με τον λάθος τρόπο η όταν διακινδυνεύουμε καλό είναι να το κάνουμε εν γνώση μας και όχι με άγνοια μας.

Και όταν λέω εν γνώση μας δεν εννοώ το κλασικό που ακούω ( έλα μωρέ το ξέρω ότι κάνω λάθος ) αλλά την πλήρη γνώση των πιθανών συνεπειών της πράξης μας.

Τώρα όσο αναφορά τα καινούρια στοιχεία που μας έδωσες για τον τρόπο που εργάζεσαι.

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να μην παρεξηγήσεις τα γραφομενα μου

Θέλω να σου πω ότι

Από ότι έχω καταλάβει είσαι φοιτητής και η κύρια δουλειά σου είναι αυτή
    Επειδή ώμος αυτός που σε πριμοδοτεί αυτή τη στιγμή για να κάνεις αυτή τη δουλειά δεν σου δίνει αρκετά, αποφάσισες να κάνεις και δεύτερη δουλειά.

Κατά την γνώμη μου αν ήμουν ο άνθρωπος που σε πριμοδοτεί για την κύρια εργασία σου, θα αισθανόμουν ότι με εξαπατάς και βάζεις σε κίνδυνο την επένδυση μου δουλεύοντας παράνομα χωρίς καμία ασφάλιση σε ένα από τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    καλα μιλαμε για το ακρον αοτον της ανεκτικοτητας!!!

@μοντς:μη το σβησετε.λοκ και οποτε βρεθει κοσμος που μιλαει για μη ανεκτικους μοντς κλπ στειλτε το λινκ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Θα σας πω την αναποδη ιστορια. Κι εγω σα φοιτητης δουλεψα αν κι εκανα κι αλλη δουλεια. Με εξετασεις και βιβλιαριο υγειας απο τη νομαρχια. Εντουτοις, εγω εκανα αυτη τη δουλεια με μηχανη. Αλλα καποιες φορες τυχαινε να δουλεψω και με κατι μικροτερο. Εχετε ιδεα ποσοι δικυκλιστες με μεγαλα παπ//ρια και καλα κολλανε στους ντελιβεραδες; Μονο οσοι εχετε κανει αυτη τη δουλεια ξερετε. Επιπλεον για καποιον που ειπε παραπανω οτι οι ντελιβεραδες ειναι σαν τους ταξιτζηδες, εχω να πω οτι το ταξι θα σε γραψει στα ... του και θα σταματησει χωρις προειδοποιηση μπροστα στον πιθανο πελατη, κατι που δεν θα το δεις ευκολα απο ντελιβερα, ισως και καθολου.
    Στην ιστορια μας τωρα... Πηγαινα κανονικα παραγγελια οταν με εκλεισε ενα ΧΤ κι οταν λεω την πηγαινα κανονικα ενοω δεξια λωριδα με καμια σαρανταρια χιλιομετρα και θεση για να στριψω, με κλινει, στριβει μπροστα μου σχεδον κοκαλωνοντας το στο στριψιμο η οδηγαρα... Ηταν η σταγονα που ξεχειλισε. Απλως κολλησα πανω του, τον περασα πριν απο στροφη με αποτελεσμα για να με περασει να παραβιασει ολο τον κοκ σε οτι μπορει να φανταστειτε αφου στη στροφη εχασε σχεδον τον ελεγχο. Και δεν ειναι το μονο περιστατικο.

Κατι αλλο που δεν ξερετε για τους εργοδοτες, που καποιος παραπανω ειπε πως ειναι ριγμενοι ειναι οτι πολλοι οταν ξεκινουν αυτη τη δουλεια δεν ξερουν για τις εξετασεις που χρειαζονται, κατι που γνωριζουν τα αφεντικα και πολυ συχνα δεν το λενε καν, η σου λενε κανε τις εξετασεις και στο μεταξυ δουλευε κανονικα. Εγω ειχα κανει εξετασεις για ντελιβερι οι οποιες ειναι λιγοτερες απ' οσες κανουν οι εργοδοτες και απ' οσες κανουν τα ατομα που δουλευουν κουζινα. Στην ιδια δουλεια εργαστηκα ταυτοχρονα καποιες φορες και σε ποστο πασσαδορου.
    Επισης μιας και μιλαμε για εξετασεις και υγιεινη μηπως γνωριζετε οτι τα αφεντικα θα σου ζητησουν να φτιαξεις κουτια, ενδιαμεσα να διακοψεις για να βαλεις αναψυκτικα στο ψυγειο, η να πεταξεις τα σκουπιδια χωρις να υπαρχει περιθωριο για να πλυνεις τα χερια σου, η παραλληλα να πας και παραγγελια που το τιμονι σου δεν ειναι κι οτι πιο καθαρο. Ολα αυτα εν γνωσει τους. Στα κουτια χωνεις κανονικα οσο τα φτιαχνεις τα χερια σου εκει που θα μπουν οι πατατες, η πιτσα κλπ. Θα μπορουσε να πει κανεις οτι τα φαγητα ειναι ζεστα οποτε καταστρεφονται τα μικροβια. Ειναι ομως ετσι;
    Παρα πολλοι νομιζετε οτι η δουλεια του ντελιβερα ειναι ευκολη και ξεκουραστη. Απο μακρια ισως. Απο κοντα ομως δε φαινεται, ετσι δεν ειναι; Και δεν ειναι μονο τα σκουπιδια, η τα αναψυκτικα. Ειναι οι προμηθειες που αφηνουν εξω τα φορτηγα σε παλετες και πρεπει να ανοιξεις και να πας στην αποθηκη που συνηθως χρειαζεται ν' ανεβοκατεβαινεις σκαλες κρατωντας βαρος.
    Ειναι οι παραγγελιες που πρεπει να πηγαινεις πεντε πεντε και να παραδοθουν ολες ζεστες κι ας βρισκονται εκ διαμετρου αντιθετα. Με καθε καιρικη συνθηκη. Με αερα, με βροχη [ακομα κι οταν το νερο εχει φτασει τα 50 εκατοστα], με τα ποδια οταν δε μπορεις να χρησιμοποιησεις μηχανη. Μην ξεχναμε τα λαθη στις τηλεφωνικες παραγγελιες που μπορει να σε στειλουν τελειως αλλου, τις ψευτικες παραγγελιες, τις επικινδυνες παραγγελιες, τους οξυθυμους πελατες που αν αργησεις θα σε βρισουν σε βαθμο να σε κανουν σκουπιδι, χωρις να τους νοιαζει αν δε φταις εσυ, η ακομη κι αν φταις χωρις να τους νοιαζει οτι εχουν παραγγειλει απο ενα μαγαζι που μπορει ν' απεχει και 15 χιλιομετρα απο το σπιτι τους.
    Και μεσα σε ολα αυτα, τα αναψυκτικα, τα μαχαιροπιρουνα οταν ζητουνται, τα γλυκα, η παγωτα πρεπει να τα δεις εσυ στην παραγγελια και να τα παρεις γιατι ο πασαδορος υποτιθεται οτι εχει να βγαλει παραγγελιες ακομη κι οταν δεν εχει αλλες, ενω το αφεντικο καθεται και τα ξυνει βλεποντας ποδοσφαιρο. Και για να μην υπαρξουν παρερμηνειες δουλεψα και σε μικρομαγαζα αλλα και σε φιρμες.
    Επισης ολοι μιλαμε για το τι μας κανουν καθημερινα τα κουτια. Νομιζετε οτι οι ντελιβεραδες δεν ανηκουν στην κατηγορια αυτη; Εκει κι αν ο κυριος κουτης λεει ''στα παπ//ρια μου''...
    Αν εβγαλα λεφτα απο αυτη τη δουλεια; Ναι παρα πολλα. Ανεξαρτητα αν ξυπναγα με φριχτους πονους στο δεξυ χερι απ' το γκαζι, ανεξαρτητα απο τις φορες που πηγαινα σε ανηφορες με κλιση ανω του 10 και η στεκα δεν επιανε κι αφηνα τη μηχανη οπως οπως και την εβρισκα τουμπα. Ανεξαρτητα απ' οσες φορες επεσε πανω μου αυτοκινητο. Ανεξαρτητα απο εκεινη τη φορα που χρησιμοποιησα κουτι που την προηγουμενη ημερα το ειχε ριξει αλλος κατω κι ειχαν βγει 2 βιδες κι εφυγε μες στη μεση του δρομου. Ανεξαρτητα απο τα 2 γευματα την ημερα που οταν δεν τους βολευε γινοταν ενα η και κανενα, γιατι υπηρξε και περιοδος που δουλευα 12ωρο λογω μεγαλης αναγκης κι οταν σχολας στις 2 και δεν εχεις φαει ολη την ημερα που θα βρεις κατι αξιοπρεπες να φας περα απο τυπου εβερεστ;
    Ειναι μια δυσκολη δουλεια κι οχι οπως ηταν καποτε χαρτζηλικι για τα 16χρονα. Τωρα οι εργοδοτες ζητουν να κανεις τα παντα εντος κι εκτος μαγαζιου. Ακομη και να σκουπιζεις, σφουγγαριζεις, μαζευεις τραπεζια, σερβιροντας οταν δεν εχει παραγγελιες να πας, μαζευοντας αποφαγια συν τον οδικο κινδυνο, συν πολλα αλλα που περιγραφηκαν παραπανω.

Χαρβεστερ, η αληθεια ειναι οτι τον ζορισες αλλα ηταν επιλογη του να προσπαθησει να στριψει κι ελλειψη εμπειριας και οδικης παιδειας απο πλευρας του. Ομως αυτη η αγρια χαρα [επετρεψε μου τον ορο] που αισθανεσαι γι' αυτο ειναι απαραδεκτη.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67

Χαρβεστερ, η αληθεια ειναι οτι τον ζορισες αλλα ηταν επιλογη του να προσπαθησει να στριψει κι ελλειψη εμπειριας και οδικης παιδειας απο πλευρας του. Ομως αυτη η αγρια χαρα [επετρεψε μου τον ορο] που αισθανεσαι γι' αυτο ειναι απαραδεκτη.
    σύμφωνο και επαυξάνω

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καλα μιλαμε για το ακρον αοτον της ανεκτικοτητας!!!

@μοντς:μη το σβησετε.λοκ και οποτε βρεθει κοσμος που μιλαει για μη ανεκτικους μοντς κλπ στειλτε το λινκ.
    Το θέμα ξυρίστηκε, και όσοι πρόλαβαν είδαν για ποιό λόγο δεν είναι δυνατή η "αυτορύθμιση" του φόρουμ απ΄τους χρήστες.

*Αφησα το αρχικό θέμα, μιας και μπορεί να βγεί λίγο γέλιο από ιστορίες με delivery
    *Αφησα την επική κόντρα του harvester γιατί ανήκει στις best of.... Τα σχόλια έφυγαν, όπως και θα ξαναφύγουν αν συνεχιστούν. Εμειναν μονο 2-3 ήπιες απαντήσεις
    *Δεν άφησα τις kinky ιστορίες που δεν μας αφορούν ως moto forum. Παρόμοιες ιστοριούλες με πεινασμένες γκόμενες, ξεμαλιασμένες milf, λαδωμένους μαύρους με πριαπισμό και κόντρες με κένταυρους στο δάσος, θα πάρουν την άγουσα σε χρόνο 0-400 με τουρμπισμένο Busa.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    *Αφησα την επική κόντρα του harvester γιατί ανήκει στις best of....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος

Forum των Ντελιβεράδων

Ο λόγος της δημιουργίας αυτής της σελίδας και του forum είναι να φτιάξουμε ένα σημείο συζήτησης και συνάντησης όλων των εργαζομένων σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με την παράδοση εμπορευμάτων και αγαθών στους πολίτες αυτής της χώρας Ένα σημείο επαφής και συναναστροφής όπου θα μπορούμε να επικοινωνούμε και να περνάμε τις ελεύθερες ώρες μας Εδώ θα μπορούμε να ψάχνουμε για εργασία από άλλους φιλους και από εδώ να προσφέρουν οι επαγγελματίες θέσεις εργασίας Μην διστάσετε να έρθετε μαζί μας σε επαφή εάν θέλετε να διαφημίσετε τα προϊόντα σας η να προσφέρετε εργασία

ντελιβεράδες forums

Σας περιμένουμε ολους εκει

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    ηταν ενας ντελιβερας και αρχισε να με κυνηγαει, με το σκουτερ 400αρη εγω.
    μου κλεινει τον δρομο σε μια γεφυρα και αισθανθηκε γρηγορος.
    το προλαβαινω στην ευθεια το προσπερναω και παμε με 110. απο τον εγωισμο του εβλεπε οτι δεν εκοβα για την επομενη στροφη και ερχοταν απο πισω.
    φτανουμε στην κορυφη της το ριχνω με την μια εγω και στριβω.
    στα χωραφια ο βλαμενος για αλωνισμα.ετσι για να μαθει να κλινει δρομο.

χειροτεροι απο τους ταριφες ειστε.τουλαχιστον αυτοι σταματανε σε κανενα κοκκινο και εχουν και φωτα
    εισαι τραγικος και μαλακας ρε καραγκιοζη :a14:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Προσθετο Μέλος
    ναι γιατί έτρεχες τόσο...

ο άλλος πως θα σε ακολουθήσει ?(μεσα από τα χωραφια?)

δεν πας καλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    \

να θυμηθείς να τον σπάσεις στο ξύλο όταν τον δεις!

:rotflmao:

Προσθετο Μέλος
    αρκεί να τον πιάσει...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ

:rotflmao:

All kinds of awesome... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
    έτσι πρέπει το ορίζει και ο νομός 10% στα γκαρσόνια που κάνουν 10 μετρά να σου φέρουν κάτι εμείς που κάνουμε ολόκληρα χιλιόμετρα με βροχή και με πόλους μαλακές τριγύρω, δεν αξίζουμε κάτι παραπάνω … με 4,5 ευρώ την ώρα δεν λέει και πολλά το μεροκάματο ,καλά εγώ επειδή γουστάρω τα μηχανάκια το κάνω και επειδή θέλω να είμαι τουλάχιστον οικονομικά ανεξάρτητος (τους καφεδες μου και τα ποτα μου )αλλά αυτοί που κάνουν αποκλείστηκα αυτή την δαυλιά απορώ πως τα βγάζουν περά (δεν τα βγάζουν)…
    τι συγκρινεις ρε μεγαλε?
    αν ειναι δυνατον.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. pizza boy....
    από GST στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 19:48
  2. Bike boys... μπλιαχχχ
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 16:14