Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Νέος όδηγος μηχανής- V Strom

παλι HONDA ρε παιδια??
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Ω φοβερέ τρισμέγιστε αετέ, τι είπες τώρα;
    Ο Ελύτης το έγραψε; Τρόμαξα τώρα!

κανονικα η κουταμαρα σου θα επρεπε να σε τρομαζει μονο
    καλα ειναι να μη σχολιαζεις πραγματα που απλα ειναι πολυ...περα απο σενα
    και μπορει για καποιους να σημαινουν πολλα και σημαντικα
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
    κανονικα η κουταμαρα σου θα επρεπε να σε τρομαζει μονο
    Που την είδες εσύ την κουταμάρα μου και ποιά είναι αυτή;

καλα ειναι να μη σχολιαζεις πραγματα που απλα ειναι πολυ...περα απο σενα
    Ναι 1000 συγνώμη γι' αυτό. Είναι κακό να σχολιάζει κάποιος τέτοια πράγματα
    που είναι πολύ πέρα από εκείνον.

ειναι πολυ...περα απο σενα
    Συγνώμη κι εδώ φίλε, δεν ήξερα ότι με γνωρίζεις προσωπικά για να ξέρεις τι είναι πέρα από μένα.

και μπορει για καποιους να σημαινουν πολλα και σημαντικα
    ΑΥΤΟ είναι ακριβώς το θέμα μας! Το λες και μόνος σου! Για κάποιους! Ξέρεις όμως ποιούς;
    Για μένα λες να μη σημαίνει τίποτα; Το οτι δεν ήξερα οτι είναι του Ελύτη δεν σημαίνει οτι
    δεν ξανάκουσα το στίχο. Για μένα σημαίνε τότε πολλά, κι ακόμα σημαίνει, και ο στίχος αλλά
    και αυτός από τον οποίο το άκουσα.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

παλι HONDA ρε παιδια??
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    [B]Που την είδες εσύ την κουταμάρα μου και ποιά είναι αυτή

..........

αυτο το μηνυμα σου για μενα δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο!
    ομως οταν διαβασα το <<τρομαξα τωρα>> θεωρησα οτι ειρωνευτηκες την συγκεκριμενη προταση, τον δημιουργο, και εμενα που το εχω επιλεξει για <<υπογραφη>>
    γι αυτο η αντιδραση που ειδες

αν δεν το ειπες ετσι (ειρωνικα δηλαδη) τοτε εγω δεν το καταλαβα ζητω συγνωμη και ανακαλω
    εσυ ξερεις ......

οσον αφορα το περα απο σενα δεν εννοουσα τη σχεση σου με το θειο (θεο) απλα οτι μερικοι ανθρωποι (και γω μεσα σ αυτους) οταν δεν καταλαβαινουν την τεχνη (ποιηση) την χλευαζουν και αυτο ειναι λαθος...
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Παρεξήγηση... Δεν πειράζει, κι από μένα σόρυ για τον τρόπο μου.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Οδηγούσα για 14 χρόνια παπί. Μηχανή δεν είχε τύχει, ούτε για λίγο, γιατί κανένας στη παρέα δεν οδηγεί.

Μηχανή βέβαια ήθελα πάντα και όταν το επέτρεψαν τα οικονομικά κατέληξα στο vstrom (είχε βγει πριν λίγο καιρό, οι περισσότεροι μου έλεγαν να μη το πάρω γιατί δεν ήξερα τι προβλήματα θα έβγαζε κτλ κτλ και να πάρω το transalp).

Και εγώ φοβόμουνα τη μετάβαση και το σκεφτόμουνα αλλά δεν ήθελα να πάρω κάτι άλλο (που δεν ήθελα κιόλας (250άρι)) και άμα σε τρώει η αλήθεια είναι ότι το συναίσθημα επικρατεί κατι τις της λογικής.

Για να μη πολυλογώ το πήρα. Ο μεγάλος τρόμος ήταν όταν το καβάλησα στο κατάστημα για να το πάω σπίτι, δέος, φόβος, χαρά, τρόμος όλα μαζί. Γενικά όμως όλα καλά, φοβόμουνα ότι θα είχα πρόβλημα με το αμπραγιάζ αλλά μια χαρά.

Το πακέτο στην αρχή ήταν να συνηθίσω το βάρος και το πως στρίβεις το θηρίο. Το πρώτο μήνα ήμουν πολύ συγκρατημένος και έκανα λάθη τα οποία καταλάβαινα αλλά έλειπε η εμπειρία και η γνώση. Πήγα λοιπόν και παρακολούθησα ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης το οποίο με βοήθησε πολύ. Τα άλλα ήρθαν με το χρόνο.

Δε το μετάνιωσα ποτέ. Έχω κάνει μικρά και μεγάλα ταξίδια, φορτωμένος με δυο άτομα, έχω κάνει και λίγο χώμα όταν βρέθηκε μπροστά μου και για να πάω στις παραλίες που ήθελα. Το μηχανάκι είναι σκυλί, δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα.

Φυσικά σε σχέση με το παπί δεν έχει καμιά σχέση. Έτη φωτός από άποψη ασφάλειας, άνεσης κτλ.

Όσο για όσα διαβάζω ότι στη πόλη είναι δύσκολο και κουράζει ποτέ δε τα κατάλαβα. Πηγαίνω πολύ πιο γρήγορα από το παπί, πηγαίνω όπου και τα παπιά κατά 90% (και το ψηλό τιμόνι που δε βρίσκει στους καθρέπτες πραγματικά κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα). Ειλικρινά στη κυκλοφορία της πόλης είμαι πολύ καλύτερα με το vstrom σε σχέση με το παπί.

Το πρώτο καιρό το έριξα τρεις φορές σε στάση (θέλει λίγο χρόνο να συνηθίσεις το βάρος) αλλά πέρα από ψιλογρατζουνιές στα κάγκελα και στις χούφτες δε τρέχει τίποτα, η μηχανή δε παθαίνει τίποτα και άμα μάθεις το τρόπο το σηκώνεις πανεύκολα μόνος σου. Τη μεγαλύτερη ζημιά μου την έκανε ένα καλόπαιδο που μου χάραξε το ντεπόζιτο με κλειδί... Έκτοτε το έχω ρίξει άλλες τόσες από δισκόφρενο

Έχω περάσει και περνάω πολύ καλά, είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει και δε σκοπεύω να το αλλάξω. Αν είσαι προσεκτικός και το σεβαστείς στην αρχή νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα. Αν μπορέσεις να βρεις και κάποιον να σου δείξει κάποια πράγματα στην αρχή, να πάτε κάποιες βόλτες παρέα κτλ ακόμα καλύτερα.

Καλή αγορά ότι και να πάρεις και πάντα όρθιος και συγνώμη αν ξέφυγα στην απάντησή μου.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Sos Νέος Οδηγός Cbf 250
    από tsofras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2006, 08:41
  2. Νέος οδηγός: Transalp ή BMW 650
    από perastikos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2006, 09:22
  3. νέος οδηγός
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2006, 12:07
  4. Νέος οδηγος - ερωτήσεις
    από cbr125 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2005, 18:30
  5. νέος οδηγός
    από mbjp στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2005, 11:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ