Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: Ti KatanaΛΩΣΗ Exei H V-strom

Ti KatanaΛΩΣΗ Exei H V-strom

ΓΕΙΑ

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ V-STROM 650 ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕ 20 ΛΙΤΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΜΑΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ!ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ!!!!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΞΕΡΩ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΧΟΥΝ!!!

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΚΑΘΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 20 ΛΙΤΡΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: Ti KatanaΛΩΣΗ Exei H V-strom

Αρχικά δημιουργήθηκε από batigoal
    ΜΟΥ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΚΑΘΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 20 ΛΙΤΡΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
    What? Πόσα χιλιόμετρα κάνεις ρε άνθρωπε;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΤΙ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ?

ΚΑΙΕΙ 20 ΛΙΤΡΑ ΤΑ 200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!!!!

ΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Τα 200 χιλιόμετρα αυτονομία εμένα μού τα έβγαζε όταν το πήγαινα με 7,500+ στροφές.Όταν οδηγούσα πιο ήπια ο μέσος όρος ήταν τα 300 χιλιόμετρα.
    Στο στρώσιμο δε,είχα δει και 400!Δεν ζω στην Αθήνα αλλά μού φαίνεται τουλάχιστον απίστευτη η κατανάλωση.
    Είναι σωστά ρυθμισμένο το μηχανάκι;Τα σέρβις του έχουν γίνει σωστά;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Νέο μέλος
    Καλο μεσημέρι κυριοι ημουν κατοχος του Vstrom για δυο χρονια 2006 μεχρι 2008, ειχα κανει 50000 χλμ .Η καταναλωση στο στρωσιμο 400 χλμ ,μετα και για τα υπολοιπα 45000χλμ, εκαιγε 320 με 340 στην πολη Αθηνα .στο ταξιδι περιπου το ιδιο .μετα απο ενα σερβις κατι πειραξαν στο συνεργειο χωρις να το ζητησω εγω και η καταναλωσει επεσε στα 260-280 .οποτε πηγενε να ρυθμισεις φιλικα Βασιλης .
    vp

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ!!!

ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!

ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ................

ΠΑΝΤΩΣ SHELL ΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΠΑΝΤΑ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pepes1gr
    Η δικιά μου σε 14 μήνες με 22.600χιλ κάνει σε ορεινό οδήγημα περίπου 380-390 ενώ σε αυτοκινητόδρομο με 130-140 και διπλός 350περίπου χιλ.Φυσικά όχι πάνω από 7500 στο στροφόμετρο.

Νέο μέλος
    ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΛΑΜΙΑ ) ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ(ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΕ 20-21 ΛΙΤΡΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ) ΒΓΑΖΩ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ 350 - 380 ΧΛΜ ,
    ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΟΡΕΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ( ΛΑΜΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕΣΩ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ) ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΛΑΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΡΟΠΗ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 420 ΧΛΜ ,
    ΕΝΩ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ( Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ) ΑΘΗΝΑ - ΛΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΛΑΚΩΜΕΝΟΣ (180 ΕΩΣ 190+ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ) ΠΕΡΙΠΟΥ 210 ΧΛΜ ΜΕ 17 ΛΙΤΡΑ,

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 4,5 ΛΙΤ/100 ΧΛΜ , ΜΕΓΙΣΤΗ 8,5 ΛΙΤ / 100 ΧΛΜ ( ΜΕΠΟΛΥ ΒΑΡΒΑΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΟΜΩΣ ) .ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 6 ΛΙΤΡΑ / 100 ΧΛΜ ΔΗΛ 330 -350 ΧΛΜ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 16000 ΧΛΜ ΣΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ

ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ TO ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Μέλος Το avatar του/της miketzif
    ρε παιδιά να πώ και γώ την κουταμάρα μου. Πως είναι δυνατόν να δείς κατανάλωση υπολογίζοντας τα χλμ και όχι τα λίτρα π.χ τόσα λίτρα τα 100. Απ' την άλλη το πώς οδηγείς το πού και το τι βενζίνη βάζεις έχουν τεράστιο ρόλο. Στο δικό μου στρόμα έχω κάνει με 19 λ 416 χλμ και με τα ίδια λίτρα 290, 315, 370 κ.ο.κ. Νομίζω ο ασφαλέστερος τρόπος να υπολογίσεις κατανάλωση είναι με το να φουλάρεις καθε φορά να σημειώνεις τα λίτρα που βαζεις τα χλμ που έχεις διανύσει υπολογίζοντας που τα έχεις διανύσει (εντός, εκτός ή μικτό) και με τι ταχύτητες. Μετά από καμοιά 10 μετρήσεις θα έχεις μία σαφή εικόνα και τότε θα μπορείς να πέις αν έχει προβλημα η μηχανή ή όχι.

ΥΓ: μην υπότιμάτε το τι σκατά βενζίνη μας πουλάνε.
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miketzif
    ρε παιδιά να πώ και γώ την κουταμάρα μου. Πως είναι δυνατόν να δείς κατανάλωση υπολογίζοντας τα χλμ και όχι τα λίτρα π.χ τόσα λίτρα τα 100. Απ' την άλλη το πώς οδηγείς το πού και το τι βενζίνη βάζεις έχουν τεράστιο ρόλο. Στο δικό μου στρόμα έχω κάνει με 19 λ 416 χλμ και με τα ίδια λίτρα 290, 315, 370 κ.ο.κ. Νομίζω ο ασφαλέστερος τρόπος να υπολογίσεις κατανάλωση είναι με το να φουλάρεις καθε φορά να σημειώνεις τα λίτρα που βαζεις τα χλμ που έχεις διανύσει υπολογίζοντας που τα έχεις διανύσει (εντός, εκτός ή μικτό) και με τι ταχύτητες. Μετά από καμοιά 10 μετρήσεις θα έχεις μία σαφή εικόνα και τότε θα μπορείς να πέις αν έχει προβλημα η μηχανή ή όχι.

ΥΓ: μην υπότιμάτε το τι σκατά βενζίνη μας πουλάνε.
    κοίτα σε γενικές γραμμές όταν γεμίζεις με την τελευταία ένδειξη να αναβοσβήνει καμιά 20χλμ παίρνει 18-19 λίτρα οπότε από γεμισμα μέχρι αυτήν την ένδειξη λένε όλοι 340,400,250 κτλ θεωρώ ότι όλοι αναφέρονται στα 18-19 λίτρα από γέμισμα σε γέμισμα!
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

φιλε εγω εχω ενα καινουργιο στρομα με 1300 χκμ και το τεποζιτο μου βγαζει 350-με 380 χλμ...
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    οταν το στρωνεις ειναι ολα καλα μετα ομως που αρχιζεις τα γκαζια αντε γεια!!!!!
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Μέλος Το avatar του/της miketzif
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    κοίτα σε γενικές γραμμές όταν γεμίζεις με την τελευταία ένδειξη να αναβοσβήνει καμιά 20χλμ παίρνει 18-19 λίτρα οπότε από γεμισμα μέχρι αυτήν την ένδειξη λένε όλοι 340,400,250 κτλ θεωρώ ότι όλοι αναφέρονται στα 18-19 λίτρα από γέμισμα σε γέμισμα!
    ναι λογικό είναι αυτό που λές.
    Εγώ απλά έχω την συνήθεια να φουλάρω πάντα και να κρατάω τα λίτρα που βάζω επακριβώς μεχρι και δεκαδικό καθώς και ακριβή χλμ όχι χοντρικά και με την απλή μέθοδο των τριών υπολογίζω πόσα καιει η μηχανή σε λίτρα ανα 100. Και το κάνω όχι από ψυχασθένια απλά θέλω να ξέρω πόσα καίει η μηχανή μου κάθε φορά ώστε να μπορώ να διαγνώσω αν πάει κάτι στραβά και κυρίως για να τσεκάρω την ποιότητα της βενζίνης που βάζω. Στην μηχανή η κακή ποιότητα της βενζίνης είναι εμφανέστατη (απ' ότι στο αυτοκίνητο) και όταν βρεις καλό καυσιμο και καλύτερα πηγαινει το μηχανάκι και προσθέτεις χρόνια ζωής στον κινητήρα του. Και για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια ρίχνω που και που ενισχυτικό βενζίνης
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Δεν δοκιμάζεις και κανά άλλο βενζινάδικο;

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ βενζινάδικα που πειράζουν τις αντλίες τους ηλεκτρονικά και δεν τους πιάνει κανένας έλεγχος.

Μπορεί να πληρώνεις 18 λίτρα και να σου βάζει 15.

Το παλιό μου αυτοκίνητο είχε ρεζερβουάρ 37 λίτρων και υπήρξε και βενζινάδικο που μου έβαλε 41 !!!!!!!!!

oute 20 meres den to exo to stroma alla exo kanei 2000 xiliometra.......
    se ola ta gemismata exo kratisei tin katanalosei sta 100....

0-1000 xiliometra ekapse 4,9l/100km alla afta taxiliometra ta ekana thesaloniki-aleksandroupoli-thesaloniki stin egnatia diplos fortomenos kai me 5000 strofes (110km/h) venzini 100stara

1000-1700 xiliometra ekapse 5,2l/100km thesaloniki-(xalkidiki)-athina stin ethniki diplos fortomenos 6000 me 6500 strofes (130 km/h) venzini apli

1700-2000 xiliometra ekapse 8,2l/100km (v-power) mesa stin poli tou irakliou alla to ekana joy-machine tou ipia to aima ,arketa perimena.....to strosimo.....!!!!molis iremiso ligo tha sas steilo tin normal katanalosi tou dikou mou stromatos....

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ti Θa Exei To 2012???
    από yannis24 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2012, 00:00
  2. Mu exei meinei mono 1 kleidi paidia, ti kanw?
    από djantoine στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2008, 14:46
  3. ti diafora exei to antiprosopeias me to eisgoghs;
    από dj jeronimo στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2008, 12:58
  4. to sv650s k3 ti lampes exei? h4? h7?
    από alexioannides στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2006, 18:03

Κανόνες δημοσιεύσεων