Καλησπερα![]()
Γνωριζει κανεις αν και που μπορω να προμη8ευτω jean παντελονι με προστατευτικα?Ο λογος ειναι πως προτιμω κατι διακριτικο για να πηγαινω ας πουμε στη σχολη,καφε παρα να βγαινω με τα δερματινα..
![]()
Καλησπερα![]()
Γνωριζει κανεις αν και που μπορω να προμη8ευτω jean παντελονι με προστατευτικα?Ο λογος ειναι πως προτιμω κατι διακριτικο για να πηγαινω ας πουμε στη σχολη,καφε παρα να βγαινω με τα δερματινα..
![]()
Έχει η dainese, η alpinestar, η σπουλ και άλλη μια που δε θυμάμαι το όνομα...
Ξεκινάνε από 100+ μέχρι 300+...
![]()
Αν πας στον εξοπλισμό και ψάξεις λίγο θα βρεις ότι χρειάζεσαι!!!
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
τσεκαρε και draggin jeans http://www.jfandk.gr/
και η icon εχει καποια ωραια κομματια
επισης υπαρχουν και καποια γαλλικα που ερχονται ελλαδα αλλα μιλαμε για 300αρα.
ESQUAD λέγονται τα Γαλλικά παντελόνια απόλυτης προστασίας .Υπάρχει κ σχετικό βιντεάκι με τουμπίδια κ δοκιμή προιόντος.
Ειχε φερει και η hellinmoto
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Γι αυτό κάνουν 300 άρια ................Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Ειχε φερει και η hellinmoto![]()
![]()
![]()
Πέτσινο και πάλι πέτσινο φίλε...Στα παπάρια σου η διακριτικότητα,η προστασία σου πάν'απ'όλα...άκου που σου λέω...Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
Καλησπερα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Πέτσινο και πάλι πέτσινο φίλε...Στα παπάρια σου η διακριτικότητα,η προστασία σου πάν'απ'όλα...άκου που σου λέω...![]()
ναι πετσινο παντελονι...
και αμα σου πιασει μετα τον κωλο κανας μουσατος με μαλλιαρη κοιλια να φαινεται μην πεις κουβεντα.
Η προστασια πανω απ'ολα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Διαβασα ορισμενα 8ρεντ οπως μου συνεστησε η latris mixanis..Πρεπει να υπαρχουν λυσεις τυπου απλου τζιν με προστατευτικα στα γονατα και σε κατι τετοιο 8α επικεντρω8ω,γνωριζοντας πως δεν 8α εχουν την απολυτη προστασια του δερματινου..
Υπαρχουν και τα Esquad που αναφερατε αλλα δεν εχουν προστατευτικα..
Ευχαριστω για την βοη8εια..
![]()
εχουν προστατευτικα.τα esquad οπως και τα draggin ειναι συνιθισμενο υφασμα μαζι με kevlar ή κατι αναλογο.alpinestars dianese icon κτλ εχουν δικα τους υφασματα που μοιαζουν απο λιγο εως πολυ με συνιθισμενα πανταλονια.τα κοιτας απο κοντα κι οποιο σου γεμισει το ματι.Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
Διαβασα ορισμενα 8ρεντ οπως μου συνεστησε η latris mixanis..Πρεπει να υπαρχουν λυσεις τυπου απλου τζιν με προστατευτικα στα γονατα και σε κατι τετοιο 8α επικεντρω8ω,γνωριζοντας πως δεν 8α εχουν την απολυτη προστασια του δερματινου..
Υπαρχουν και τα Esquad που αναφερατε αλλα δεν εχουν προστατευτικα..
Ευχαριστω για την βοη8εια..
![]()
μπορείς βέβαια να έχεις ένα απλό (σχετικά φαρδύ) παντελόνι και να φοράς επιγονατίδες από μέσα
μια χαρά διακριτικό και σε συνεργασία με καλές μπότες είσαι καλυμμένος.
η dainese έχει τζιν με θήκες για επιγονατίδες αλλά στην περιοχή του γανάτου η επιγονατίδα φαίνεται.
εγώ έχω ένα τέτοιο αλλά σκέφτομαι να το δώσω γτ μου είναι λιγάκι στενό στη μέση...κ το χα φορέσει
μόνο μια φορά ρε γμτ...
Πριν κανα χρονο εχω παει με την κοπελα μου για καφε κι ερχεται και παρκαρει μπροστα μας για τεραστια bmw απ' οπου κατεβηκε ενα κυτος με φουλ δερματινη στολη κι εκπληκτος τον βλεπω, να βγαζει ενα χαρτοφυλακα απο τη μπακαζιερα, να βγαζει το μπουφαν και να φοραει σακακι και μπροστα μας να βγαζει το παντελονι κι απο μεσα να φοραει το παντελονι του κουστουμιου![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Εννοείται kevlar σώβρακο από μέσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ναι πετσινο παντελονι...
και αμα σου πιασει μετα τον κωλο κανας μουσατος με μαλλιαρη κοιλια να φαινεται μην πεις κουβεντα.
Η προστασια πανω απ'ολα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Ρίξτε μια ματιά:
http://www.motomarket.gr/pindex.php?...t.xml&catid=33
ΤΕΛΟΣ