175 sti Vouliagmenis![]()
Το βάζω εδώ για να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι Tener-αδες , και να μην γίνουμε ρόμπα ωσάν τους Vestrom-αδες.....
Άπνοια και ευθεία στην Εγνατία.....
Όργανα 169 Klm/h (6400 rpm)..... και το δεξί χέρι τερματισμένο
GPS Garmin 156 Klm/h
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αττική Οδό (που σπάνια βρισκω καλές συνθηκες μιας και συνηθως φυσαει δυνατα και απο παντου), εχω τελικιασει στα 128 με ευνοικοτατες συνθηκες (ΧΤ 400 Artesia 95, αναβατης 100 kilos πανω κατω). Ταξιδι χαλαρα με 100 χλμ/ωρα μέχρι Νεάπολη το πιο μακρυνο, δικάβαλος και φορτωμενο σαν μουλάρι το ΧΤ.
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Και αυτοι που κανανε τα τεστ στα περιοδικα πριν τα παραλαβουμε εμεις γραφανε για τελικες στην Αττικη οδο απο 170 εως 180 οι μλκς.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Το βάζω εδώ για να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι Tener-αδες , και να μην γίνουμε ρόμπα ωσάν τους Vestrom-αδες.....
Άπνοια και ευθεία στην Εγνατία.....
Όργανα 169 Klm/h (6400 rpm)..... και το δεξί χέρι τερματισμένο
GPS Garmin 156 Klm/h
Αυτοι μαλλον εχουν για προσωπικη μηχανη v-strom.![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ίδιο μηχανάκι, αλλά του '93 και με -40Kg αναβάτη, τελική 138,8Km/h σε ελαφριά κατηφόρα και νηνεμία.Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
Αττική Οδό (που σπάνια βρισκω καλές συνθηκες μιας και συνηθως φυσαει δυνατα και απο παντου), εχω τελικιασει στα 128 με ευνοικοτατες συνθηκες (ΧΤ 400 Artesia 95, αναβατης 100 kilos πανω κατω). Ταξιδι χαλαρα με 100 χλμ/ωρα μέχρι Νεάπολη το πιο μακρυνο, δικάβαλος και φορτωμενο σαν μουλάρι το ΧΤ.
![]()
εγω παιδια, με ΧΤ500 '03 εχω δει 145 με 4η μεσα, η 5η δεν ανεβαζει...
σε επιπεδο και χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ αερα...
αυτο ηταν αρχιζω διαιτα...Ίδιο μηχανάκι, αλλά του '93 και με -40Kg αναβάτη, τελική 138,8Km/h σε ελαφριά κατηφόρα και νηνεμία.![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
ego me ttr 600 motard spasmenos de prepei na ksepernao ta 150
de ksero omos den exo konter![]()
150 κοντερισια χωρις να φτασει κοφτη...(αμα φτασει σε καμμια κατηφορα και δεν πεταξω θα ενημερωσω...)![]()
Θα το στρωσω που θα παει..
xt660x 177xlm στην ευθεια στη κερατεα χωρις αερα.. 85 κιλα ειμαι![]()
Τα αγαθά copies κτώνται...
re παιδες τελικη να λετε οχι οταν κανετε ελευθερη πτωση απο γκρεμο![]()
κι εγω στην κατηφορα στην Ελευσινα εχω δει 165 κοντερισια(ευτυχως δε φυσαγε) αλλα αυτο δεν ειναι η τελικη![]()
Σωστό... και επίσης πρέπει να ξέρετε ότι σε ΕΠΙΠΕΔΟ δρόμο χωρίς ανωφέρεια-κατωφέρεια, το βάρος δεν παίζει κανένα ρόλο όσον αφορά την μέγιστη δυνατή τελική.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
re παιδες τελικη να λετε οχι οταν κανετε ελευθερη πτωση απο γκρεμο![]()
κι εγω στην κατηφορα στην Ελευσινα εχω δει 165 κοντερισια(ευτυχως δε φυσαγε) αλλα αυτο δεν ειναι η τελικη![]()
![]()
You BETA believe...
165 ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 95 ΚΙΛΑ(ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΤΣΟΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ![]()
).ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙΑ!...:rotflmao:
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΧΤ 500 ΜΕ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ ΖΙΓΚΛΕΡΩΜΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ(ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ) ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΜΕΧΡΙ 180+
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
Εγω τελικα ειμαι ο πιο γρηγορος.
Σε ελευθερη πτωση απο τα μετεωρα πριν ανοιξει το αλεξιπτωτο ειχα πιασει τα 300.![]()
![]()
Καιηταν και απειραχτο το μοτερ.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!