Ολα ξεκινησαν μια ημερα στην δουλεια..με πηρε ο ξαδερφος μου απο την αθηνα να παμε τσεχια brno να δουμε με αφορμη κ τα motoGP οσα μερη μπορουμε... Εγω αν κ το ειχα υπολογισει για του χρονου μην μπω κατευθειαν στα εξοδα του ειπα ΟΚ παμε !!!![]()
Κανω το πλανο απο κιλκις να κατεβω αθηνα κ απο εκει πατρα με τον ξαδερφο μου κ αλλο ενα φιλο του!!
Ο ξαδερφος μου την επαθε με ενα ανταλακτικο ξενερωσε κ δεν μπορουσε να ερθει χωρις την ερωμενη του επομενος με γνωρισε τον φιλο του κ αφου τα ειπαμε του υποσχεθηκα ενα μπλουζακι κ ξεκινισαμε την επομενη 10/8 23:59 με τον Σοφοκλη απο την πατρα με την VFR μου κ το ER του φωρτομενα!!! Ο καιρος κυλισε πολυ ομαλα με καλο καιρο 30 περιπου κ φτασαμε στην Βενετια 13/8 7:30 οποτε μετα απο 30-40 λεπτα ειχαμε κατεβει κ στο πρωτο βενζιναδικο μετα το λιμανι σταματησαμε τσεκαραμε τα πραγματα βαλαμε ολο τον εξοπλισμο διαβασαμε λιγο τον χαρτη που ειχε φτιαξη ο Μακης(ER-6n) να δουμε λεπτομεριες κ ξεκινησαμε απο Auto strada για Austria μεσα σε 2ωρες ημασταν πλεον εδαφη αυστριας κ με μολις 11.80ευρω για περιπου 200 χιλιομετρα στην ιταλια (τσουξιμο) ; Αγορασαμε το ειδικο σηματακι διελευσης μηχανης 4.40 στην αυστρια κ συνεχισαμε!!
![]()