Σελίδα 10 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 357

Θέμα: Εντυπώσεις από το νέο Transalp 700 (το οδήγησα...)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    .l...
    Τρανσαλπ καινουριο μονο 1. Vestromia παντου. Βαρεθηκα να χαιρεταω. ....

Κι αυτό βενζίνη θα έβαζε... τα άλλα που να τα φτάσεις για να τα δεις....

Ενώ τα βεστρώμ... μία θερμοκρασία, μία η ντίζα, μία το φρένο, μία το γνωστό τσικι-τσίκι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε παρτε Versys που ασχολειστε με τις μπακταλες ΤΑ & Strom....

ετσι και αλλιως ποσοι απο εσας πατε χωμα;

Versys λεμε!!

10 ημέρες στην Μικρά Ασία και 2000χλμ δεν είδα πάντως κανένα V Strom και κανένα Transalp.
    Μόνο ΚΤΜ, BMW και AFRICA συνάντησα

Σιγά ρε vestroma.....χαλάρωσε λιγο...Σε λιγο θα μας πεις οτι δεν είδες κανένα Honda στο δρόμο...
    Perimenei to neo V4 tis HONDA.....

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Πωπω τι ωραίο thread!!
    :rotflmao:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
    φιλε postman μην το βλέπεις έτσι.Και στα αυτοκινητα πχ,ολα έχουν ABS αλλά κάπουν διαφέρουν...Εγώ αγόρασα την νέα Transalp από ΒΑΤΙΔΗ(παρα πολυ καλή εξυπηρέτηση)..Είχα την transalp 650 αλλά μολις οδηγησα την 700 την εκανα αμέσως ανταλλαγή.Πιστευω οτι ειναι η καλύτερη μηχανή αυτή την στιγμή και με διαφορά απο τις άλλες..Και επειδή κατασκευ. στην ισπανια παει να πει οτι δεν ειναι καλή....κανεις λάθος....
    Έπρεπε όμως να είχα σταματήσει κάπου εδώ που ακούστηκε το τεράστιο όνομα του Μέγιστου (θου κύριε) ΒΑΤΙΔΗ..
    Προσκυνώ άρχοντα. Πουλάω σπίτι και κωλομπαρο και τρέχω να αγοράσω TA700. Oυγκ.

Εγω απλός ανέφερα απο που το πείρα,τωρα εαν εχεις προσωπικα με τον συγκεκριμένο μου είναι αδιάφορο...Πούλα και μαγαζι δεν με ενδιαφέρει..
    Perimenei to neo V4 tis HONDA.....

1ον είμαι πολύ χαλαρός. Έχω κατεβάσει καμιά 10αριά βίντεο από το youtube με κρητικά τραγούδια από τον Πορτοκαλομάικ και την έχω καταβρεί !

2ον δεν είμαι βεστρωμάς.

3ον δεν ξέρω την ηλικία σου και ούτε με νοιάζει αλλά όταν είχα Αφρικα 650cc και Transalp 400cc εσύ πρέπει να έπαιζες με σιδηρόδρομους.

4ον δεν είμαι βεστρωμάς.

5ον ανέφερα αν διάβασες καλά είπα ότι είδα ΑΦΡΙΚΑ και μάλιστα κοντά στο Denizli σε αντιτουριστικό προορισμό. Εκτός και αν Honda ειναι μόνο τα Transalp

6ον δεν είμαι βεστρωμάς, αν και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Suzuki ήταν το πρώτο μηχανάκι μου. Ο ληστής....

Αυτά από εμένα.

Και όντως δεν είδα κανένα Transalp, όπως και πολλά άλλα μηχανάκια αλλά δεν νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία....

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Εγω παντως φευγοντας ειδα στην Πατρων

1 ΤΑ 650
    2 Τζιξερ
    1 FJR
    1 Hornet
    Κατι παπιες
    2-3 CBR

Αυτα
    :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    10 ημέρες στην Μικρά Ασία και 2000χλμ δεν είδα πάντως κανένα V Strom και κανένα Transalp.
    Μόνο ΚΤΜ, BMW και AFRICA συνάντησα
    με εκανες να χαρω,ειδες 2 απο τις εταιρειες που εχω,ktm,bmw.
    α ρε αθανατη africa.πολυ μου αρεσε αυτη η μηχανη.

Διευκρινιζω για οσους δεν το καταλαβαν, οτι αναφερθηκα στο καινουριο τρανσαλπ, υπαινισομενος οτι δεν πουλαη.
    Οσογια την Μικρα Ασια που αναφερθηκε ο φιλος, στο youtube κυκλοφορουν καργα τα βιντεακια με Τουρκους vstromαδες, που λυσανε σε ολα τα εδαφη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Διευκρινιζω για οσους δεν το καταλαβαν, οτι αναφερθηκα στο καινουριο τρανσαλπ, υπαινισομενος οτι δεν πουλαη.
    Οσογια την Μικρα Ασια που αναφερθηκε ο φιλος, στο youtube κυκλοφορουν καργα τα βιντεακια με Τουρκους vstromαδες, που λυσανε σε ολα τα εδαφη.

μπουγιουρουμ σιχτιρ γκιαουρ!!!!

νεο τρανσαλπ λεμεεεε

...καλά κρασιά !!! Το avatar του/της panisk
    Γεια χαρά και από μένα...
    Είμαι και εγώ στο ίδιο μπέρδεμα...Ποιά από τις 2 ???
    Σε μάρκες δεν τρώω κόλλημα. Κοιτάω με ποιο μηχάνημα θα καλύψω τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μου ανάγκες, ποιο είναι ποιο σύγχρονο τεχνολογικά αυτή τη στιγμή, το τι γουστάρω να βλέπω κάθε πρωί. Μετά ο δρόμος μου με οδηγεί σε Test Ride. Να διευκρινήσω ότι κινούμαι νότια προάστια Αθήνα και περίχωρα. Κίνηση δεν τρώω και πολυ.Συμπεράσματα ΔΙΚΑ μου και γνώμη ΠΑΝΤΑ προσωπική. Το Vstrom έχει πολύ όγκο για μένα που δεν ταξιδεύω. Καλό το ζύγισμά του, ευαίσθητο το ABS. Το Transalp πιο μαζεμένο, ο κινητήρας αποδίδει σαν ηλεκτρικός (απλά παντου!) δίχνει πιο ελαφρύ και πιο ζωντανό, είναι πολύ πιο ευέλικτο στο στροφιλίκι, πιο ζυγισμένο, χάνει στα πολλά και τα φρένα του με ABS και το σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS είναι απλά κορυφή.
    Με πονάει το 1000ρικο που είναι ακριβότερο από το V strom αλλά έννιωσα άνετα και πιο σίγουρος στο 1ο χλμ με το TA. Αυτό μετράει περισσότερο για μένα και όχι η μάρκα ή οι συντεταγμένες για κάπου που δεν θα πάω!
    Μου τη σπάει η τιμολογιακή πολιτική του Σαρακάκη και τσαντίζομαι που μάλλον θα τον πληρώσω (ακριβά), αλλά δεν θα περιμένω 2-3 χρόνια για μεταχειρισμένο ΤΑ. Άλλωστε πάντα παίζει το μεταχείρο V strom και όχι το ΤΑ 650.
    Ευχαριστώ αυτόν που διάβασε μέχρι εδώ.
    Live to Drive - Drive to Live

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panisk
    Το Transalp δίχνει πιο ζωντανό
    ...
    Περι ορεξεως φυσικα
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

δεσμοδρομικο τι εννοείς το συστημα μεταβλητού χρονισμού??
    :hypnotize

:hypnotize

τεχνικα τι έχει να αποδείξει η ducati οχι marketing system...
    Ελλλεεεεοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

Απαντηση για τις συντεταγμένες θέλω.....ουτε οι εταιρίες δεν απαντούν...
    Δεν παλευεται το παλικαρι λεμε! Τελος!!! :rotflmao:
    Πως την ειχα χασει τετοια ΘΕΜΑΤΑΡΑ ο μλκ;;;
    Νίκος
    Open Horizons

και εκεί να ήταν άλλος δεν είχε πάει...Τα λέμε αυριο

Ο ashimo και εγώ,σας ευχόμαστε καλά χιλιόμετρα και καλό βράδυ..
    Ξέχασα να σας συστήσω τον ashimo που έχει σχέση με την HONDA και την Τεχνολογία.....
    Περιμένω καληνύχτα,απο πιάνα και εξωλέμβιες για τεχνολογία...

ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ TRANSALP....

Κεραμικά οβάλ καληνύχτα...

ελα τωρα τιγρης χωρις δοντια.παπουτσια χωρις σολα καληνυχτα καλα και ασφαλη χιλιομετρα αυτο εινει το πιο σημαντικο.ολα τα αλλα ...............θα τα βρουμε θα παρετε ολοιι honda.

καλο βραδυ σε ολλους αν ειπαμε καμμια κουβεντα θελω να πιστευω οτι στο δρομο αναβουμε ο ενα στον αλλον μεγαλη σκαλα πονηρα και με νοημα.καλες διακοπες σε ολους...............
    ΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααααχαχαααααααα αααααααχαααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορω αλλοοοοοοοο!!!! Τι παλικαααααριιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ1. Ρε σεις μπας και ειναι ο ....Κοσμικος Μαστορας σε εκδοση Χονδα;;;

ΥΓ2. Ξερεις, δεν ζουμε σε δεντρα μεγαλε! ΞΕΡΟΥΜΕ για το ρομποτακι της Χονδα! Α και ειναι ASIMO (ως φορος τιμης στον Isaac Asimov, "πατερα" της συγχρονης ρομποτικης) και ΟΧΙ ...Ashimo! Για ανθρωπο που εχει παει Ιαπωνια (γουααααουυυυ) δεν τα ξερεις και τοσο καλα!
    http://world.honda.com/ASIMO/
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 10 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάντε λοιπόν το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας για το Νέο Έτος !!!! κόψτε το !!!
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 16:21
  2. το νεο video για το HONDA ACCORD
    από alex-vstrom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 13:22
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2006, 22:23
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 21:51
  5. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm