Σελίδα 70 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 2060656667686970717273747580120170 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.036 έως 1.050 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

πολυ σωστα κινηται η διοικηση της ΑΕΚ στο θεμα Ριβαλντο!!!!!

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=73716

και αν αντικαταστησει το Ριβαλντο με τον Τζεμπουρ θα εχει πολυ μεγαλο κερδος..............
    εστω και αν ο Τζεμπουρ παιζει σε διαφορετικη θεση. Τη θεση που θα ηθελε να παιζει ο Ριβαλντο αλλα εδω και πολλα χρονια δεν μπορει!!!!
    ο Τζεμπουρ ειναι παικτης που μπορει να προσφερει πολυ περισσοτερα απ το Ριβαλντο!!!

Λετε οτι το καραβι της ΑΕΚ βουλιαζει........ομως με τις κινησεις που εχει κανει φετος το καλοκαιρι η ΑΕΚ θα ειναι ποιο δυνατη απο περσι.........απλα θα χρειαστει χρονο για να παρει τα πανω της μιας και οι αλλαγες ειναι πολλες!!!!

η ομαδα χωρις να ξοδεψει λεφτα (μιας και εβαζε σε μεταγραφες απο αυτα που εβγαζε).......δυναμωσε!!!!!!!!

εδω θα ειμαστε και βαζω και στοιχημα γι αυτο!!!!!!
    σε 2 μηνες που η ομαδα θε ειναι ετοιμη...................θα φανει η αληθεια!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μακάρι ρε φίλε... αλλά πέρα απο τις όποιες μονάδες παίζει ρόλο και η χημεία/αυτοματισμοί της ομάδος. Κάτι που δεν έχω δεί ώς τώρα.

Μακάρι να βγούμε ψεύτες ...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    πολυ σωστα κινηται η διοικηση της ΑΕΚ στο θεμα Ριβαλντο!!!!!

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=73716

και αν αντικαταστησει το Ριβαλντο με τον Τζεμπουρ θα εχει πολυ μεγαλο κερδος..............
    εστω και αν ο Τζεμπουρ παιζει σε διαφορετικη θεση. Τη θεση που θα ηθελε να παιζει ο Ριβαλντο αλλα εδω και πολλα χρονια δεν μπορει!!!!
    ο Τζεμπουρ ειναι παικτης που μπορει να προσφερει πολυ περισσοτερα απ το Ριβαλντο!!!

Λετε οτι το καραβι της ΑΕΚ βουλιαζει........ομως με τις κινησεις που εχει κανει φετος το καλοκαιρι η ΑΕΚ θα ειναι ποιο δυνατη απο περσι.........απλα θα χρειαστει χρονο για να παρει τα πανω της μιας και οι αλλαγες ειναι πολλες!!!!

η ομαδα χωρις να ξοδεψει λεφτα (μιας και εβαζε σε μεταγραφες απο αυτα που εβγαζε).......δυναμωσε!!!!!!!!

εδω θα ειμαστε και βαζω και στοιχημα γι αυτο!!!!!!
    σε 2 μηνες που η ομαδα θε ειναι ετοιμη...................θα φανει η αληθεια!!!!

ΡΕ...........ΣΥ

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ..........??????

Σέ δυό μήνες ξέρεις πού θάναι τό πουλάκι....??

Γιαμπατζολιά μου...........κι αύτό τό έγραψα...........

Κάτι περί τρίτης καί καταιδρωμένης.....

Κι έσύ δέ μέ διαβάζεις πιά.....???

Έμεινε ρέ τελικά κανένας...??

Ή όλοι βαρεθήκατε....???

Νά τό κόψω κι έγώ νά ήσυχάσετε........!!!!!!

Παιδες ασχετα με τα οπαδικα….
    Η κατασταση του Ελληνικου πρωταθλήματος είναι τραγική….

Οι «καλυτερες» ομαδες μας χανουν από….ομονοια και ανορθωση…. Οι γνωστότεροι παικτες φευγουν για…ουζμπεκισταν και κολοπετεινίτσα…και οι καλοι νεοι Ελληνες για ιταλια, Γερμανια κλπ….

Τι να λεμε και τι να βλεπουμε…..

Μπασκετ και πάλι μπάσκετ….

Εγω χόρτασα φαβα…δεν θα πάρω άλλο…

Αυτό που είπες για το basket ξαναπέστο... εδώ ακόμα και εμεις που δεν έχουμε πλέον στον ήλιο μοίρα έχουμε καταφέρει να πάρουμε και 1-2 καλούτσικους παίκτες. Για να μην μιλήσουμε για ΠΑΟ και ΟΣΦΠ γιατί πάμε σε άλλες κατηγορίες εκεί.

Και να δούμε τι θα κάνει και ο ΠΑΟΚ με τον Δρόσσο που τελικά τον έδιωξε και αυτόν ο Γιαουρτάς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

δεν κοροιδευω!!!
    καποια στιγμη θα μιλησουμε για το ποιοι εφυγαν και ποιοι ηρθαν στην ΑΕΚ και θα δειτε οτι οι προσθηκες ειναι ποιο σημαντικες απ τις αποχωρησεις!!!

οσο για το Ριβαλντο μιλουσα εδω και 4 χρονια γι αυτον..........αλλα τοτε ολοι με λεγαν εμπαθη!!!!

ο ανθρωπος ειναι μεγαλη πουτανα και τον θυμαμαι απο τοτε που εφυγε με τον τροπο που εφυγε απ τη Λα Κορουνια για Μπαρτσελονα!!!!

οταν τον ρωταγαν τι θα κανει στο μελλον παντα δηλωνε οτι μονο ο Θεος ξερει.........φαινεται τελικα οτι ο θεος τον εστελνε παντα στο χρημα!!!!
    ενταξει..........να το μαζεψει το χρημα αλλα μην το παιζει και ωραια παρθενα που αγαπαει την ομαδα που παιζει!!!!
    Αν αγαπουσε και σεβοταν την ομαδα που επαιζε, θα εφευγε με κανονικη μεταγραφη ετσι ωστε να αποζημιωθει και η ομαδα που πρεπει να αλλαξει πλανα 4 μερες πριν αρχισει το πρωταθλημα!!!!!

Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...............ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ!!!!

ο Ριβαλντο ηταν παντα σαν την ωραια γκομενα που πουλαει αγαπη στο δικο της, μεχρι να βρει καποιον με περισσοτερα φραγκα και να την κανει με τον καλυτερο διπλωματικο τροπο!!!!!

ολυμπιακοι και αετζηδες εχετε να θυμαστε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ αγωνες και φασεις οπου ο Ριβαλντο εδειξει την κλαση του (γιατι οντως ξερει πολυ μπαλλα) ξεχνοντας οτι οι ομαδες σας σε 10αδες αγωνες παιξαν με 10 παικτες!!!!

υ.γ. οι φιλοι του ολυμπιακου που νομιζουν οτι διακαιωνονται, ας κανουν αλλη μια κωλοτουμπα μιας και γι αυτον τον παικτη επι 3 χρονια ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΣΑΝ αυτον τον παικτη και προσπαθησαν να μας πεισουν με το ζορι οτι εχουν το μεσσια στην ομαδα τους.........και μην φερει κανεις αντιρρηση γιατι θα ψαξω και θα παραθεσω παλαιοτερα ποστ!!!!!!

Κοίτα για μένα δεν μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που έφυγε μιας και είναι επαγγελματίας και βρήκε καλύτερα λεφτά... ακριβώς όπως αν έρθουν σε μένα εκεί που δουλεύω και μου δώσουν τα 20πλασια ούτε που θα το σκεφτώ να κάτσω... όσο και να καίγονται.

Όσο για το αν είναι καλό για την ΑΕΚ ή οχι... γνώμη είναι πως θα την βοηθήσει να ανεβάσει ταχύτητες στο κέντρο... αλλα απο εκει και περα, θεωρώ οτι θα πρέπει και πάλι να δώ τι θα βγεί στο γήπεδο , μιας και ούτε προπονητής είμαι , ούτε και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Εγώ πελάτης έιμαι και θα πληρώσω για να πάω να δώ θέαμα..... αν δεν ... τότε κάθομαι σπίτι μου και σκανάρω τα δορυφορικά να δώ Premier League.

Τα 30αρια που ζητάνε κάθε Κυριακή (για διαρκείας ούτε λόγος... δεν με έπεισαν εμένα προσωπικα) είναι 2χ30 κάθε μήνα ... ενα εξηντάρι ευρώ για να δώ τι ακριβώς;

Για όσους κάνουν τους υπολογισμούς τα 60? + έξοδα εκεί , είναι δύο ημερομίσθια τον μήνα. Γιατί να τα δώσω να πάω να δώ κάτι που δεν μου αρέσει;

Αν βέβαια η ΑΕΚ μου δείξει οτι προσπαθεί τουλάχιστον τότε να το κάνω... αλλά για την ώρα , μοιάζει νωθρή... πεθαμένη και χωρίς πάθος. Χωρίς δίψα. Οπότε προτιμώ και εγώ τα 60 να τα δώσω κάπου που θα πιάσουν και τόπο.

Gandalf

a ... και για τα οικονομικά;

http://www.sport-fm.gr/article/144055

μας δουλεύουν;... εντάξει το προπονητικό εφόσον αγοράστηκε είναι ενα κόστος επιπλέον και σίγουρα επένδυση... αλλά ποιό παθητικό;

Απο την στιγμή που είχε έσοδα απο διαρκείας 25.000 και μαζί με αυτά τις λύσεις συμβολαίων , την πώληση Παπασταθόπουλου, Τόζερ,κτλ...

Ποιό ακριβώς ήταν το κόστος χρήσης εξαιρουμένου του ενοικίου στο ΟΑΚΑ και τα έξοδα κίνησης της ομάδος; Θα τρελαθούμε εντελώς... εκτός αν βάζουν και την πληρωμή χρεών μέσα σε αυτό.

Τι ειπώθηκε;... οτι μόνο 1,1 χρωστάει η ΠΑΕ;... καλά το είπα.. Γενάρη ετοιμαστείτε για αλλαγή διοίκησης καθώς δεν θα μπορούν να καλύψουν μόνοι τους το "παθητικό" της ΑΕΚ , και θα θέλουν βοήθεια... λάου-λάου μας το φέρνουν.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Κοίτα για μένα δεν μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που έφυγε μιας και είναι επαγγελματίας και βρήκε καλύτερα λεφτά... ακριβώς όπως αν έρθουν σε μένα εκεί που δουλεύω και μου δώσουν τα 20πλασια ούτε που θα το σκεφτώ να κάτσω... όσο και να καίγονται.
    ακριβως, ειναι επαγγελματιας!!!!
    και ως επαγγελματιας ειναι υποχρεωμενος να τιμησει το συμβολαιο του...........η να βρει μια μεση λυση που να αποζημιωνει και την ομαδα που του προσφερει το υπαρχων συμβολαιο, και οχι να ζηταει να φυγει ως ελευθερος παιρνοντας ολο το χαρτι για παρτι του!!!!!!!!!!!!!!
    Αν δηλαδη αντι για τη προταση 10.000.000 παθαινε μια ρηξη χυαστων..............πως θα του φαινοταν μια προταση της ΑΕΚ για διακοπη συμβολαιου?????????????????????
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ........................... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ?????????

Αν βέβαια η ΑΕΚ μου δείξει οτι προσπαθεί τουλάχιστον τότε να το κάνω... αλλά για την ώρα , μοιάζει νωθρή... πεθαμένη και χωρίς πάθος. Χωρίς δίψα. Οπότε προτιμώ και εγώ τα 60 να τα δώσω κάπου που θα πιάσουν και τόπο.
    Gandalf
    Ειναι νωρις ακομα για προγνωσεις............το εχεις πει και εσυ αλλωστε!!!
    ο τροπος παιχνιδιου που παει να περασει ο Δωνης θελει χρονο!!!

Βρε φίλε... μακάρι να βγώ ψεύτης...

Απλά λέω οτι βλέπω τώρα... και επειδη οι παίκτες δεν αλλάζουν τόσο εύκολα σε ικανότητες , το μόνο που μένει είναι οι αυτοματισμοί και η χημεία... να δούμε λοιπόν, μιας και όντως είναι νωρίς.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχω απογοητευτεί απο την στιγμή που κλείσαμε πρώτοι προπονητή και μεταγραφές και η ομάδα ακόμα να δέσει σε αυτά τα σημεία.

Θα δούμε... την Πέμπτη και την Κυριακή θα δούμε αν έστω και λιγο υπάρχει προσπάθεια. Γιατί αυτό είναι απαραίτητο.

Gandalf

Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει τόσο κακό στην ομάδα του;

http://www.sport24.gr/html/ent/820/ent.249820.asp

Δεν καταλαβαίνουν οτι η UEFA περιμένει στην γωνία;... δεν θυμούνται τον αποκλεισμό έδρας που είχαν εισπράξει παλαιότερα;

Για την ΑΕΚ τα γνωστά... Τζιμπούρ έρχεται και απομένουν λεπτομέρειες για τις υπογραφές... κάτι είναι και αυτό... αίντε να δούμε.

Gandalf

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster

Παει και ο Ribo

Ti θα γίνει ρε γαμώτο με την γ@μωομάδα που μπλέξαμε με ποιον θα παίζουμε μπάλα?
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Παει και ο Ribo

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Ti θα γίνει ρε γαμώτο με την γ@μωομάδα που μπλέξαμε με ποιον θα παίζουμε μπάλα?
    Εδώ θα παίζεις μπάλα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster

Re: Re: Παει και ο Ribo

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εδώ θα παίζεις μπάλα.
    Εγώ εδώ θα παίζω μπάλα, να δούμε στο ΟΑΚΑ ποιοι θα πάιζουν
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει τόσο κακό στην ομάδα του;

http://www.sport24.gr/html/ent/820/ent.249820.asp

Δεν καταλαβαίνουν οτι η UEFA περιμένει στην γωνία;... δεν θυμούνται τον αποκλεισμό έδρας που είχαν εισπράξει παλαιότερα;

Για την ΑΕΚ τα γνωστά... Τζιμπούρ έρχεται και απομένουν λεπτομέρειες για τις υπογραφές... κάτι είναι και αυτό... αίντε να δούμε.

Gandalf
    οχι φιλε!!!!
    δεν τα κανουν για κακο.............για καλο τα κανουν και μαλιστα οργανωμενα!!!!!
    εχει πιασει το κολπο αρκετες φορες στην ελλαδα και το εφαρμοζουν και με τους Κυπριους τωρα!!!!
    το υπονοουμενο επεσε εχτες το βραδυ στην εκπομπη των οργανωμενων του ολυμπιακου!

ξερουν οτι ειναι κατωτεροι της Ανορθωσης και δεν μπορουν να ανατρεψουν το σκορ!!!
    ξερουν οτι η ζημια χωρις Τσαμπιονς Λιγκ θα ειναι μεγαλη για την ομαδα και τον προεδρο.....................ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!!!
    δοκιμασμενη συνταγη ειναι, ομως οπως ειπαν και οι Κυπριοι........... ο Πλατινι δεν ειναι Γακαγκατσης!!!!!!!

αυτος ηταν και αυτος ειναι ο Ολυμπιακος!!!!!!

http://www.sport-fm.gr/article/144062

ποσο ποιο χαμηλα θα παει αυτος ο ολυμπιακος την ελλαδα!!!????

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε