Τι πιο φυσιολογικό από το να κάνει κάποιος μετά τη δουλειά μια βόλτα με το δίτροχό του για να χαλαρωσει? Ειδικά άμα δουλεύεις και την επομένη μια βολτούλα είναι ότι πρέπει.
Ε την περασμένη Πέμπτη είπα να πάω κ γώ μια βόλτα με το παπάκι μου…το εστιατόριο έκλεισε νωρίς (κατά τις 2.30) ε δεν είχα ύπνο, καβάλησα το παπί και την έκανα…
Που να πάω, που να πάω? Δεν πετάγομαι μία μέχρι τον Πύργο?
Μπουφάν,γάντια,μπότες τσεκ, φουλάρω στο πρώτο βενζινάδικο και βουρ για εθνική!
Το παπί σταθερότατο στην εθνική ταξίδευα με 160-200 χλμ/ωρα. Άδεια η εθνική νο πρόμπλεμ.Με το που πέρασα τη Κόρινθο έπεσα στα 140-160 και τσουπ! Ο δείκτης βενζίνης ακούμπησε τα κόκκινα…φαγανιάρικο το παπάκι…δε γαμιέται λέω, θα γεμίζω στα mc donalds. Πλησιάζω τα mc donalds, κλειστό το βενζινάδικο…ωραία…
Πέφτω στα 120 με το άγχος θα-με-φτάσει-δε-θα-με-φτάσει-μέχρι-το-Αίγιο…ε τελικά
Φτάνω στο Αίγιο,φουλάρω πάλι με βενζίνη,κάνω και μια στάση για red bull και τσιγάρο και φύγαμε…
Χωρίς το άγχος της βενζίνας συνεχίζω το ταξίδι,τέσπα να μη τα πολυλογώ φτάνω στον Πύργο κατά τις 5,30…ξύπνησα και τους κακομοίρηδες τους γονείς μου, με λέει η μάνα μου:νόμιζα παιδάκι μου ότι πάρκαρε κανά τρακτέρ απ’όξω! Χαχαχαχαχα
Τέσπα αφού τα’παμε για λιγάκι την έπεσα ξερός για ύπνο γτ έπρεπε να σηκωθώ κ κάποια στιγμή γτ απόγευμα Παρασκευής ξανάπιανα δουλειά!
Ξυπνάω την επόμενη μέρα για την επιστροφή.Πάλι από εθνική?Μπα…βουρ στα βουνά να δώ πως στρίβει το παπί.Ακολούθησαν και οι γονείς μου με το αμάξι έτσι για παρέα μέχρι σ’ένα σημείο.
Πύργος -> Ολύμπια -> Λάλας -> Φολόη ->Δϊβρη -> Βυτίνα -> Ε.Ο Τριπόλεως-Κορίνθου-Αθήνας.
Θα χαρώ στροφιλίκι! Ξαναγεμίζω το παπάκι και χαιρετώ τον Πύργο. Μπαίνουμε στα στροφιλίκια…το παπί δυσκολευόταν να μπεί, είναι φτιαγμένο κυρίως για ευθεία,ε και? Counter-steering και σιγά μη πάω σα κότα! Χιχιχι
Κάνουμε μια στάση στου Κούμανι, μια περιοχή λίγο μετά το πανέμορφο και σπάνιο δάσος της Φολόης, και αφού κάναμε (εγώ κ οι γονείς μου) τα στομάχια μας στάβλους μόσχων και αμνοεριφίων εσηκωθήκαμε.
![]()