Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: ΩΣ ΕΔΩ....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

ΩΣ ΕΔΩ....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

http://www.news247.gr/a/43!58727

νομίζω οτι δεν θα βρώ ορθώς σκεπτόμενο Έλληνα πολίτη που να μην αντιδρά σε αυτό που ακούσαμε όλοι χθες.

Την ίδια στιγμή που δικαστικοί και βουλευτές ζήτησαν 80% αύξηση αποδοχών!!! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Τι θέλετε δηλαδή , να μπεί ο κόσμος με μαδέρια στην βουλή και στον Άρειο Πάγο και να σας δείρει αλύπητα;

Επειδή κάποιοι αρπάζουν θα πρέπει να τα πληρώσουμε εμείς; Να θυμίσω πόσοι δουλεύουν με μπλοκάκι σε εταιρίες και μετά απο εισφορές και ασφάλειες παίρνουν καθαρά τον μήνα 900? ; Δηλαδή για αυτά θα πάρουν και φόρο 10% απο πάνω;

Να θυμίσω οτι όταν στριμώχνεις έτσι τις επιχειρήσεις, μειώνεις ακόμα περισσότερο τον ρυθμό ανάπτυξης; Ποιός νοήμων άνθρωπος τώρα θα βάλει 5 δεκάρες να ανοίξει μαγαζί και να κάνει κάτι; Αφού αμέσως θα χάσει τις 4 εξ αυτών και θα φορολογηθεί για την 1;

Μήπως έχουμε παρακοιμηθεί στην Ελλάδα και χρειάζεται πλέον μια μαζική αντίδραση;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Τι προτείνεις?
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Να προτείνω;...

Οτι έκαναν και σε άλλες χώρες (βλ. Γαλλια) όταν σταμάτησαν τα πάντα ( TA ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ! )σε μια τέτοια αντίστοιχη ανακοίνωση μειώσων και φοροεπιδρομών.

Γνωρίζω οτι στην Ελλάδα είναι δύσκολο , αλλά όταν η απελπισία πλέον σε φτάσει στο απροχώρητο.. ο κόσμος αντιδρά.

Κάπου στο απροχώρητο νομίζω είμαστε και τώρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

το πολι.....

2-3 χρονια πηστεψε με θα εχουμε αυτο που λεσ....μαζικο ξεσηκομω κτλ,,,,

και ειδη εχει ξεκηνισει να φενεται αυτο! και ναι ετσι πρεπει να γηνει να αλαξει το καθεστωσ και η επειχηρειση αυτην (ελληνικο κρατοσ αλλα και ευρωπη) πρεπει να κλησει και να ανακαινηστη απο την αρχη!

φτασαμε να μην μπορουναι τα κρατη οικονομικα να τα βγαλουναι περα! ειναι οπωσ μεγαλεσ αλυσηδεσ καταστηματων και εταιριων που ειναι με απολιεσ κερδοσ εδω και χρονια και δεν τησ κληνουν επειδη εχουν 1000-2000 προσοπικο!!!

ετσι ειναι και το κρατοσ , με το ζορι να πληρωση συνταξεισ και πρωσπαθει να το σωσει με διαφορα τεχνασματα,,,! επανασταση για ολικη μετατροπη του συστηματοσ!
    (δεν ειναι κατι που θελω γιατι και εκει θα χαθουναι πολλα αλλα πρεπει να τουσ κουνησουμε καλα!)

απο france θα ξεκηνισει!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πολυ απλα, ο καπιταλισμος ειναι ενα φιδι που τρεφεται απο την ουρα του καποια στιγμη θα φτασει στο κεφαλι....

Τοτε θα γινει το μεγαλο μπαμ και μετα φτου και απ την αρχη...ως ειδος εχουμε μια ταση πορος την μαλακια, οποτε δεν περιμενω να φτιαξουν τα πραγματα, παλι τα ιδια θα γινουν μεχρι που να ολοκληρωθει αλλος ενας κυκλος.

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να προτείνω;...

Οτι έκαναν και σε άλλες χώρες (βλ. Γαλλια) όταν σταμάτησαν τα πάντα ( TA ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ! )σε μια τέτοια αντίστοιχη ανακοίνωση μειώσων και φοροεπιδρομών.

Γνωρίζω οτι στην Ελλάδα είναι δύσκολο , αλλά όταν η απελπισία πλέον σε φτάσει στο απροχώρητο.. ο κόσμος αντιδρά.

Κάπου στο απροχώρητο νομίζω είμαστε και τώρα.

Gandalf
    Νομίζω πως εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες κοιτάμε να βολευτούμε παρά να ξεσηκωθούμε...στο μπλα μπλα καλά το πάμε.....
    Για κάνα διακοπο δάνειο είμαστε και frapuccino......
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Πολυ απλα, επειδη ο καπιταλισμος ειναι ενα φιδι που τρεφεται απο την ουρα του καποια στιγμη θα φτασει στο κεφαλι....

Τοτε θα γινει το μεγαλο μπαμ και μετα φτου και απ την αρχη...ως ειδος εχουμε μια ταση πορος την μαλακια, οποτε δεν περιμενω να φτιαξουν τα πραγματα, παλι τα ιδια θα γινουν μεχρι που να ολοκληρωθει αλλος ενας κυκλος.

σσσσσσσσσσσσσσωωωωωστοσσσσσσσσσσ!!!

Nefos....

Μα ακόμα και αυτό που λες , πλέον δεν μπορεί να το έχει ο Έλληνας μιας και για να πάρεις το καταναλωτικό σε ψειρίζουν πλέον στο τι έχεις και πόσες φορές έχεις περάσει Τειρεσία.

Για τον καφέ ... με 5-6?... είδος πολυτελείας πλέον για αρκετούς.

Σου λέω επειδή το βλέπω ... υπάρχει αντίδραση. Θα φανεί νομίζω στην ΔΕΘ πολύ έντονα.

Gandalf

gandalf....

ρε σει δεν μπορω να καταλαβω,,,,οκ 5-6 ο καφεσ ! φταιει το κρατοσ ? οχι ρε μην τα ισοπεδωνουμε ολα.........αμα πεισ την παρεα σου πεδια μην παμε εκει εχει 6 ο καφεσ ενω απεναντι 4 ευρο 8α σε πουναι μ@λ@κ......

αρα το κρατοσ και η επειχηρησεισ βρησκουν και κανουν,,,,,,ειμαι επηχηριματιασ και το βλεπω!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Iσως και να ειναι ψιλοασχετο το παραδειγμα αλλα αποτελει δειγμα. Θυμαμαι 20 χρονια πριν εβλεπα αμερικανικες ταινιες και ρωταγα τους γονεις μου τι ειναι η καλωδιακη, ουτε που μπορουσα να φανταστω. Σιγα σιγα ερχεται και στην Ελλαδα [η Ελλαδα της προοδου που μπαινει σε καθε εποχη προβαλοντας την κινηση της με υφος κορδωμενου βλαχου που πηρε ''σιμπιζακι'']. Καποτε βλεπαμε τον ΟΤΕ να μονοπωλει και να αυθαιρετει. Τελικα εσπασε το μονοπωλιο [και βεβαια αντι να ανασκουμπωθει ο ΟΤΕ εγινε ακομη πιο ανελεητος ετσι για να τιμωρησει ολους εκεινους που θελησαν να μεινουν παραδοσιακα στον ΟΤΕ] και πλεον μπορεις να πιεις κι ενα καφε τη βδομαδα. Οταν παλια επαιρνες τηλ να κανονισεις για καφε και τελικα δεν πηγαινες για καφε γιατι ολα τα λεφτα σου φευγανε στο τηλεφωνημα. Κοιταγα χθες το λογαριασμο της ΔΕΗ απο το μαγαζι ενος γνωστου μου. 180 ευρω το ρευμα, 150 ευρω δημοτικα τελη και ερτ. Οχι βγαλτε συμπερασμα για τα 150 ευρω. Για τα πενταβρωμικα πεζοδρομια, τα σπασμενα πλακακια, τους φανοστατες χωρις λαμπες. Παντου πληρωνουμε ταριφες χωρις να μας παρεχουν οτι πληρωνουμε. Οπως τα διοδια. Και τους δρομους πληρωσαμε και εισοδο πληρωνουμε επανειλημμενα και οι δρομοι ειναι απαραδεκτοι. Ομως υπαρχουν και ιδιωτικες εταιριες οπου πληρωνεις διοδια και οι δρομοι ειναι καλοι [ασχετα αν την αρχικη υποδομη καπου καπως καποτε την πληρωσες απο την τσεπη σου. Μου ελεγε ο θειος μου που ζει χρονια τωρα στο Οχαιο πως σκεφτεται ν' αλλαξει τηλεφωνικη εταιρια και δεν καταλαβαινα τι εννοουσε και να που τωρα το εχουμε και στην Ελλαδα και καποιοι εχουν ξυπνησει ηδη. Δηλαδη πιστευω πως συντελουνται αλλαγες δυστυχως οχι ομως με την ταχυτητα που πρεπει. Κι οχι απο τον καθενα μας που μολις αρπαξει αυτο που προσδοκει παυει και να τον αφορα το ζητημα. Χρειαζεται ενοτητα, ενοποιηση, ομαδικοτητα, κατα προεκταση κοινος στοχος. Που κοινος στοχος δεν ειναι να πληρωνεις λιγοτερα ΔΕΚΟ γιατι μπορει να ειναι για μερικους και για αλλους τοσους να μην ειναι προβλημα αυτο, αλλα η ακριβεια στα ειδη πρωτης αναγκης. Βασικος στοχος ειναι η παταξη της αυθαιρεσιας απο το κρατος [π.χ. το κτηματολογιο που φαγανε τις επιχορηγησεις και τωρα σκαμε ενα καρο λεφτα], η μειωση των φορων, η ευρεση πορων και οχι το ξεζουμισμα των πολιτων.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

nope... δεν κατηγορώ το κράτος για τα 5-6 που χρεώνουν... το κατηγορώ όμως που δεν τους το κλείνει το ρημάδι για αισχροκέρδια... ή ακόμα και εμάς τους ίδιους που δεν τους απορρίπτουμε σαν πελάτες αλλά σαν κοθώνια πάμε και τον χρυσοπληρώνουμε.

Αυτό κατηγορώ φίλε.

Gandalf

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Nefos....

Μα ακόμα και αυτό που λες , πλέον δεν μπορεί να το έχει ο Έλληνας μιας και για να πάρεις το καταναλωτικό σε ψειρίζουν πλέον στο τι έχεις και πόσες φορές έχεις περάσει Τειρεσία.

Για τον καφέ ... με 5-6?... είδος πολυτελείας πλέον για αρκετούς.

Σου λέω επειδή το βλέπω ... υπάρχει αντίδραση. Θα φανεί νομίζω στην ΔΕΘ πολύ έντονα.

Gandalf
    Μακάρι να υπάρξει επιτέλους μια σοβαρή αντίδραση....
    Εδώ & δυο χρόνια περιμένω κάτι τέτοιο ή πίστευα ότι ήδη θα είχε συμβεί, για να το θέσω καλύτερα. Τόσα & τόσα έχουν γίνει, τι να πρωτογράψω... Αποκορύφωμα οι περυσινές φωτιές με τόσους νεκρούς & όλα τα σκάνδαλα με κουμπάρους, Ζαχόπουλους & σία. Πλέον όμως δε συγκινείται κανείς..
    Εγώ βλέπω τα SUV να γίνονται όλο και περισσότερα, τα 1200GS να γεμίζουν το τόπο...Λεφτά για τους πιο πολλούς δεν υπάρχουν. Υπάρχει όμως μαλακισμένη λογική & δάνεια. Όλοι αυτοί αποκλείεται να ξεσηκωθούν, μόνο αν τους απαγορεύσουν το freddo. Από την άλλη ο κόσμος που πραγματικά ζορίζεται, ο οικογενειάρχης, ούτε αυτός θα ξεσηκωθεί.. Έχει μάθει πια στη μιζέρια & στη δυσκολία & δε πιστεύει σε τίποτα..
    Ίσως απλά περιμένει να πεθάνει.....
    Αυτό που χρειάζεται είναι μεγάλες κινητοποιήσεις οι οποίες να δημιουργήσουν προβλήματα σε όλους του τομείς & κυρίως στα Μεγάλα Κεφάλια (τράπεζες, ΜΜΕ, πολιτικούς...).
    Κάτι σαν αυτό που είχαν κάνει οι μαύροι στη Γαλλία, που όμως κράτησε λίγο...
    Δε συνεχίζω να γράφω γιατί θα με κράξετε πολύ, όμως αν λέμε αν ένα πρωί καθάριζαν κάποιον, μήπως θα υπήρχε λίγο περισσότερο μέτρο στις λαμογές τους....?
    Τώρα δε φοβούνται τίποτα.........

Road67...

Μαζί σου στην ιδιωτικοποίηση και επιτέλους στο "ξεκάρφωμα" πολλών βολεμένων στο Δημόσιο απο τις καρεκλίτσες τους... αλλά να υπάρχει και έλεγχος. Το τελευταίο κοιμάται στην Ελλάδα και είναι φανερό σε όλους.

Δεν διαφωνώ οτι όταν σπάνε μονοπώλια , υπάρχει καλύτερη συμπεριφορά (μερικές φορές) προς τον πελάτη. Αλλά μιας και ανέφερες τηλεπικοινωνίες... το οτι δεν υπάρχει έλεγχος και οι πάροχοι έχουν απαράδεκτες after sales υπηρεσίες, οδηγεί και πάλι πολλούς στον κλασσικό ΟΤΕ και σε καταγγελίες στην ΕΕΤΤ.

Αυτό λέμε... οτι απλά το κράτος έχει διαμορφωθεί εδώ και πολλαααααααααα χρόνια σαν ενα όργανο απομύζησης πλούτου και χρημάτων χωρίς ανταπόδωση στους πολλούς και εξυπηρέτησης μόνο προς τους λίγους και ευνοούμενους.

Gandalf

MikeG..

Mια γενική στάση ...οχι πολλών μερών.. 3-4 σου λέω εγώ θα τους ταρακουνούσε όλους. Ακόμα και εκείνους που κοιμούνται με τα δάνεια και τον οικογενειάρχη που δεν μπορεί να αντιδράσει λόγω μουδιάσματος. Γιατί όταν ο όχλος αποκτά συνοχή , δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να μπορεί να τον περιορίσει ή ελέγχει.

Δεν ξέρω... ίσως να είμαι υπερβολικός.

ίσως και οχι όμως, μιας και ανεργία - ακρίβεια σύντομα θα οδηγήσουν σε κοινωνική αντίδραση. Βλέπεις όταν πλέον δεν έχεις να φάς και να πάρεις τα απαραίτητα , τότε πλέον το πρόβλημα διογκώνεται και δεν λογαριάζεις τίποτα.

Και πλέον δεν θα είναι μόνο οι χαμηλόμισθοι των 500-900? αλλά και εκείνοι που παίρνουν απο 1200-1500?! Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι στην ΔΕΘ , θα υπάρξει πολύ μεγάλο θέμα.

Gandalf

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    MikeG..

Mια γενική στάση ...οχι πολλών μερών.. 3-4 σου λέω εγώ θα τους ταρακουνούσε όλους. Ακόμα και εκείνους που κοιμούνται με τα δάνεια και τον οικογενειάρχη που δεν μπορεί να αντιδράσει λόγω μουδιάσματος. Γιατί όταν ο όχλος αποκτά συνοχή , δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να μπορεί να τον περιορίσει ή ελέγχει.

Δεν ξέρω... ίσως να είμαι υπερβολικός.

ίσως και οχι όμως, μιας και ανεργία - ακρίβεια σύντομα θα οδηγήσουν σε κοινωνική αντίδραση. Βλέπεις όταν πλέον δεν έχεις να φάς και να πάρεις τα απαραίτητα , τότε πλέον το πρόβλημα διογκώνεται και δεν λογαριάζεις τίποτα.

Και πλέον δεν θα είναι μόνο οι χαμηλόμισθοι των 500-900? αλλά και εκείνοι που παίρνουν απο 1200-1500?! Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι στην ΔΕΘ , θα υπάρξει πολύ μεγάλο θέμα.

Gandalf
    Μακάρι να υπάρξει μια πραγματική αντίδραση... & μαζική.
    Γιατί διαφορετικά αφού ξέρουμε ότι όλα πλέον είναι θέματα επικοινωνιακά θα παρουσιαστούν με τον ανάλογο τρόπο από τα ΜΜΕ & μέσα σε 3 μέρες θα έχει τελειώσει. Γι'αυτό ανέφερα πριν ότι ανέφερα στο τέλος γιατί πλέον με απλές πορείες, όσο μαζικές & να είναι δεν γίνεται τίποτα.
    Πρέπει να υπάρχει διάρκεια & αρνητικές συνέπειες δυστυχώς. Να γίνει πολύ αισθητό.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..!!! ΟΧΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΙΣ 14-3-07
    από DOG HANDLER στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2007, 12:47
  2. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..!!! ΟΧΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΙΣ 14-3-07
    από DOG HANDLER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2007, 18:27
  3. Φτάνει πια....
    από VanDiemen στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2007, 09:56
  4. Φτάνει πια
    από Nrgman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2006, 23:21
  5. φτανει πια με τα V-strom και τα Ζ!...ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗ....
    από jinks στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 09:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF