:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
fake? Μάλλον δεν κατάλαβες σε ποια Γεωργία αναφέρεται..... Υπάρχει και πολιτεία των ΗΠΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Fake μάλλον, αλλά πετυχημένο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
fake? Μάλλον δεν κατάλαβες σε ποια Γεωργία αναφέρεται..... Υπάρχει και πολιτεία των ΗΠΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Ικανούς τους έχω τους αμερικάνους με την αμορφωσιά τους και την προπαγάνδα των ΜΜΕ να νομίζουν πως τόσες ημέρες μιλάνε όλοι για την Γεωργία των ΗΠΑ.![]()
![]()
![]()
Που είναι η "δική" μας Jessica, να της πεί πως ζει στην Athens* και επίσης δεν βλέπει τανκ
*Athens,Georgia
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ικανούς τους έχω τους αμερικάνους με την αμορφωσιά τους και την προπαγάνδα των ΜΜΕ να νομίζουν πως τόσες ημέρες μιλάνε όλοι για την Γεωργία των ΗΠΑ.![]()
![]()
![]()
Ενώ εδώ εμείς είμαστε τίγκα στην μόρφωση......![]()
Σε λιγο θα ρωτάνε τι έγινε στις 25/3/1821 και θα αναρωτιούνται αν ήταν η μέρα που ιδρύθηκε η ΠΑΕ Λάρισα.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Τελικα δεν εχουμε αδικο που τους βριζουμε![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Φοβερό!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ελεος ομως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το original α-μηχανο™ μελος
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
fake? Μάλλον δεν κατάλαβες σε ποια Γεωργία αναφέρεται..... Υπάρχει και πολιτεία των ΗΠΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
δεν ειναι η κυρα-Γεωργία που μενει απο πάνω.....![]()
Εδω τους ρωταγανε που ειναι η Ελλαδα και λεγανε στην Σαντορινη..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"