σαφως και ειναι καλυτερα: τα σου σου και τα μου μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
Bart ενταξ τωρα με τα σουξουμουξου??:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σαφως και ειναι καλυτερα: τα σου σου και τα μου μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
Bart ενταξ τωρα με τα σουξουμουξου??:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα ντε! για αυτο και εγω λεω καλημερα οσο ειναι μερα, αλλα κατι μαγκουφηδες εδω μεσα με την λεγανε που ελεγα καλημερα στις 4 μμ με νταλα τον ηλιο εκει πανω...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Συγγνώμη που θα ρωτήσω τώρα εγώ, αλλά να ................ την έχω την απορία !!!
Αν κοιτάξεις έξω από το παράθυρό σου .......... βλέπεις ημέρα ;;;![]()
![]()
![]()
Τέλος πάντων ...........
Καλημέρα !!!![]()
![]()
![]()
...αλλα τους συγχωρουσα γιατι ειναι καλα χριστιανοπουλα με χριστιανικες αρχες!!!![]()
παραδεξου το, δεν ερχεσαι για.... τις καλημερες!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Τώρα μην ρωτήσει κανείς τι θέλω εγώ στις καλημερες![]()
Αλλά για αυτούς που δεν κράτιονται και θέλουν να ρωτήσουν![]()
να απλά…. Αμάρτησα….
είχα πει να μην γράφω για χοντα (φτου φτου πρωί πρωί )και έγραψα κατά λάθος καλημέρα και ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, οπότε ηρτα από εδώ να εξαγνιστώ
καλημεραα![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
εχει να φαει 3 βδομαδες και θα βγεις μαζι του? εισαι υποδειγμα θαρρους!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Σάββατο τίποτα, Κυριακή ίσως είμαι Κιάτο... ίσως
θα στείλω μήνυμα ή θα πάρω τηλ αν είμαι![]()
![]()
![]()
![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
καλημερα λεμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
http://www.youtube.com/watch?v=JP_2qjzj73Y![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Φίλε μου να στο εξηγήσω εγώ
η μαγισσουλα ή ερωτευμένη είναι και βλέπει το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο ή ζει σε μια χώρα που έχει ξημερώσει πριν 6 ώρες και κάτι ψιλά σε λεπτά (τα λεπτά είναι 51 για την ακρίβεια)(όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα )
:rotflmao: :rotflmao: οι καλημερες μου ειναι μαγικες :rotflmao: :rotflmao: κανουν τη νυχτα μερα! :wacko:
δεν ειπα καλο σκ...ειπα οτι ερχεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Το σίγουρο όμως είναι, ότι ή είναι, ή θέλει να γίνει δημόσιος υπάλληλος γιατί από πέμπτη καλό σκ μόνο αυτοί λένε![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
μΕ φαινεται πως το νικ πρεπει τελικα να το κανω μαγισσουλα :rotflmao:
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
http://www.youtube.com/watch?v=JP_2qjzj73Y
Pump it UP
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
μην ξεχαστεις: στα 40 nicknames καιγεσαι! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
μΕ φαινεται πως το νικ πρεπει τελικα να το κανω μαγισσουλα :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μην ξεχαστεις: στα 40 nicknames καιγεσαι! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ενταξ μωρε ακομα ειμαι στο 2ο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εκτος αν το κανω a-mixani Μαγισσουλα που ακουει φωνες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το original α-μηχανο™ μελος
και μαζι με το φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ρρρρρρ ττης τατι να μας γεμιζετε τις οθονες!Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
εκτος αν το κανω a-mixani Μαγισσουλα που ακουει φωνες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλησπερα απ το χωριο του χαμπου, ξεσκιστικα στα τριγωνα κι αυτος ο π?..στης πουθενα... Την επομενη ομως θα ερθω με το μηχανακι μου και δεν την γλητωνει.
γλυκια μικρη μου μανιβελα....