Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: .drg

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Και για να τελειωσω το γραφικο μου παραληρημα, να πω για οσους ενδιαφεροντε, να ψαξουν πως η c.i.a μεσα απο πειραματα εκανε μοδα τα ναρκωτικα στους ιδιους της τους πολιτες, τι εγινε στο Γουνστοκ και πως δεν μπορουν να παταξουν την μαστιγα που διαλυει προσωπικοτητες και συντηρη της μεγαλυτερες οικονομιες, του πλανητη, μαζι με τα οπλα και την πορνεια.

Ουααου....
    Ανατρίχιασα ρε φίλε. Ούτε που μου είχε περάσει απ΄το μυαλό ότι τα ναρκωτικά, η πορνεία και τα όπλα συντηρούν τις οικονομίες.

Btw τι έγινε στο woodstock εκτός από rock festival?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Oι χαμουρες οι αλλες αρχισανε παλι, αλλα ο καιρος γαρ εγγυς .
    Κουφαλες να παρακαλατε μην παθει τιποτα ο φιλος σας ο vestromas και δεν εχετε μετα ουτε γελια αλλα ουτε καλη μεταφυσικη πληροφορηση.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Vroum Vroum μέλος Το avatar του/της native
    Vestroma όσο πάει σε συμπαθώ και περισσότερο,

ΕL along with us. hehehe

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tι μου θύμισες τώρα...Πέρυσι τέτοιο καιρό κάθε μέρα για ένα 8ωρο υπήρχε τρελή ανάλυση περί θεωρίας Λιακο....

Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...

Παλαιό μέλος
    Αν και δεν είμαι και ιδικός επί του θέματος

Δεν νομίζω ότι αναφέρονται σε συχνότητες δόνησης που ανήκουν στο φάσμα συχνοτήτων που αντιλαμβανόμαστε μέσο των αυτιών μας.

Το σόμα μας έχει την ιδιότητα να συντονίζετε σε κάποιες συχνότητες

Η μάλλον για να το θέσω καλύτερα κάποια μέρη του σόματος μας η όλα δεν είμαι σίγουρος για αυτό ( πχ στομάχι )

Κατά τον συντονισμό τους μας κάνουν να αισθανόμαστε διαφορετικά από το φυσιολογικό η σε κάποιες περιπτώσεις προκαλούν βλάβες στο σώμα μας

Σαν παράδειγμα θα χρησιμοποιήσω την ναυτία που πιάνει πολλούς μέσα σε ένα καράβι.

Αν μου έλεγε κάποιος ότι μετά από έρευνα έχει βρει μια συχνότητα δόνησης στην οποία αν εκτεθώ θα με πιάσει υπνηλία θα των πιστέψω ( έχει γίνει μελέτη από ότι ξέρω άλλωστε ) .

Το θέμα είναι ότι αν πάρω το παράδειγμα της ναυτίας πχ που συμβαίνει κατά την έκθεση μας σε συγκεκριμένη περιοχή συχνότητας που παράγεται στο καράβι, δεν θα αντιδράσουμε όλοι το ίδιο

Άρα αν και ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη μπάντα συχνοτήτων φέρνει ναυτία αυτό δεν είναι απόλυτο.

Τέλος πάντων μάλλον τα έχω και εγώ λίγο μπερδεμένα.

Δυστυχώς αν και έψαξα δεν κατάφερα να βρω μια μελέτη που είχα σχετικά με της συχνότητες που έχει αποδειχτεί ότι επηρεάζουν το σόμα μας και με πιο τρόπο και επιπτώσεις

Αν κάποιος είναι τεχνικός ασφαλείας μάλλον θα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.

Καλό απόγευμα

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    οταν αποφασισα να δημοσιευσω τον προβληματισμο μου πανω στο θεμα, καπου ηξερα οτι θα επερνε τετοια τροπη ,τελσπα εστω θα συνεχισω και εγω καπως ετσι και καπου στην πορεια ελπιζω να βγει και κανενα συμπερασμα.εδω και παρα πολλα χρονια φιλοι και συμμαχοι εψαχναν την συχνοτητα της γης ,στην συχνοτητα αυτη συντονιζουν ΟΛΑ εμψυχα και αψυχα ,τη βρηκαν http://wiki.answers.com/Q/What_is_th...%27s_frequency και εχουν μεσω αυτης της συχνοτητας προσπαθουν να επηρεασουν τα παντα και εκει βασιζεται ενα απο τα δυο πασιγνωστα συστηματα παρακολουθησης και επηρεασμου των συμμαχων μας.στη σχεση του νου (λογιστικο) και ψυχης (επιθημιτικο,θυμοειδες) δε θα αναφερθω καθολου γιατι δε πανε με το γιαουρτι:smilea:
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

charlie says, προσωπικα τα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα αυτα που λες και θα ηθελα εαν συμφωνουν οι διαχειριστες να ανοιξεις θεμα στις σκεψεις προβληματισμους για περετερω αναλυση συζητηση.

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    φιλε vstroma τι να πω και εγω μπερδεμενος ειμαι ,απλως με ανυσηχει και μονο η ιδεα του οτι αυριο μεθαυριο μπορει να εθιστει σε κατι το παιδι μου και εγω να μην μπορω να κανω κατι ουσιαστικο Y.Γ οσων αφορα το βιβλιο περι υποταγης συνηδησεων του ακατανομαστου θα ψαξω να βρω απο που το εχει αντιγραψει μιλαμε αν θυμαμαι καλα εχει παραπλησιο εξωφυλλο ,οπως και εχει αντιγραψει και το βιβλιο που μιλαει για τον πλανητη αρη:rotflmao:
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Λοιπόν,
    σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να σας πω πως τo Ι-Doser είναι... ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!

(δυστυχώς.. )

Αν πιστεύετε πως δεν είναι έτσι όπως σας λέω, ζητήστε μου να σας στείλω όσες doses γουστάρετε..
    Έχω περίπου 13-14GB (όλες; )

ΕXPERIMENTAL ήχοι για κάτι κολλημένους σαν εμένα και τίποτα περισσότερο.
    Αυτά που βλέπετε στα videos στο youtube από κάτι πιτσιρικάδες ως αποτέλεσμα αυτών των ακουσμάτων, θεωρήστε τα θέατρο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	i-doser.jpg 
Προβολές:	62 
Μέγεθος:	90,8 KB 
ID:	139856
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    spam mode on εγω παντως εχω εθιστει με αυτο http://www.youtube.com/watch?v=xQDRJ...=related΄spam mode off

Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
    spam mode on εγω παντως εχω εθιστει με αυτο http://www.youtube.com/watch?v=xQDRJ...=related΄spam mode off
    Αυτό μάλιστα!!

(μα γιατί είναι μοναχούλια τους τα καημένα; )
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF