Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: 31 Αυγούστου - Ευρυτανία

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    στακο.......πολυ σωστη η σκεψη σου,,,δεν θα χαλασεισ την εκδρομη τον αλονων εσυ να προσεχεισ γιατι θα πεσεισ προσπαθωντασ να τουσ φτασεισ ,,,,! πηγαινε μονοσ σου πρωτα μαθε πωσ να χειρηζεσαι την μηχανη, δοκιμασε να οδηγασ ορθιοσ, να πατασ καλα στουσ μασιπιεδεσ οταν στρηβεισ!!!
    καλα ειναι να φορασ ενα σκληρο παπουτσι αν δεν εχεισ μποτα , και προσοχη μην ερχεται κανενα αυυτοκηνιτο απο την αλλη !!!! χχεχεχεχεχεχεχε

κανε την ιδια διαδρομη αρκετεσ φωρεσ σαν πιστα για να δεισ τι θα μπορουσεσ να κανεισ καλυτερα,,,και αν παει να σου γυρει η μηχανη απλα πηδα δεν παθαινει τπτ!

σιγα σιγα και σταθερα να εχεισ τον ελενχο και να μην φοβασαι, το μπροστινο σε κραταει μονο να ξερεισ το πισω αστο να παει σαν πουτ@ν....
    Χαχαχα ωραία τα έγραψες!

Εξοπλισμό έχω φουλ αλλά στρητάδικο, θα την βγάλω αρχικά με αυτόν και βλέπουμε. Θα πάω για λίγο practice και βλέπουμε.

Και μετά καλά να είμαστε και θα κανονίσουμε άλλη βόλτα μαζί.

στακο

...σιγα σιγα και να βλεπεισ μεχρι που μπορει να παει το capanord (πωσ το λενε).....ειναι 1000 ετσι?
    προσοχη στο γκαζι και αστο να δεισ τησ δυνατοτητεσ του μην εισαι σφυχτοσ! ασε την μηχανη να πεζει με το χωμα και τησ πετρεσ,,,,,,

κητουσα το capanord του γειτονα μου 8ελει και αυτοσ να ερ8ει καμια φορα μαζι μασ χωμα,,,,
    ειναι ωραιο αλλα προσεχε ειναι 1000 ,,,δθνατο μοτερ για χωμα!

εγω χτεσ την κυριακη το εβαλα και παραλια λιγο,,,,,, 10 μετρα,,,,μπικα δυνατα και αρχησε να κολαει σιγα σιγα και γκαζωνοοο για να βγω,,,,και εχω συκωσει ενα ντουμανη πισω, κητουσε ολοι η παραλια!! χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε αλλα τον σεπτεμβριο 8α ξαναδοκιμασω!!!!! πιο δυνατα,,,,σηγουρα θα πεσω αλλα σιγα δεν πα8αινει τπτ στην αμο!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Προσωπική μου γνώμη πως δεν είναι πρόβλημα η απειρία. Άλλωστε οι ρυθμοί θα είναι χαλαροί σε επίπεδο "λουλουδοπαρατήρησης" οπότε δεν βλέπω πρόβλημα "χαλάσματος" βόλτας κλπ.

Αν η μηχανή είναι συντηρημένη σωστά και υπάρχουν μαζί κιτ επιδιώρθοσης ελαστικού ή fast τότε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στην συμμετοσή του οποιουδήποτε, αρκεί να υπάρχει "αυτοσυγκράτηση" στην οδήγηση στα δύσκολα σημεία. (α πάρτε και νερό μαζί)

οπότε για όποιον θέλει:
    Σημείο εκκίνησης:

Goodys Αγ. Στεφάνου στο χώρο του πάρκιγκ του καταστήματος.

τηλ συννενόησης 6977 492295

Κυριακή 31/8 ώρα 05:00 το πρωί
    εκκίνηση το αργότερο 05:15.
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    Προσωπική μου γνώμη πως δεν είναι πρόβλημα η απειρία. Άλλωστε οι ρυθμοί θα είναι χαλαροί σε επίπεδο "λουλουδοπαρατήρησης" οπότε δεν βλέπω πρόβλημα "χαλάσματος" βόλτας κλπ.

Αν η μηχανή είναι συντηρημένη σωστά και υπάρχουν μαζί κιτ επιδιώρθοσης ελαστικού ή fast τότε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στην συμμετοσή του οποιουδήποτε, αρκεί να υπάρχει "αυτοσυγκράτηση" στην οδήγηση στα δύσκολα σημεία. (α πάρτε και νερό μαζί)

οπότε για όποιον θέλει:
    Σημείο εκκίνησης:

Goodys Αγ. Στεφάνου στο χώρο του πάρκιγκ του καταστήματος.

τηλ συννενόησης 6977 492295

Κυριακή 31/8 ώρα 05:00 το πρωί
    εκκίνηση το αργότερο 05:15.
    μα ρεσεισ γιατι εισαι ετοιμοτατοσ και οργανωμενοσ,,,,,,αμα ημουνα αθηνα ισωσ 8α ερχομουνα....αλλα γιατι δεν πατε απο σαββατο? sorry που επεμβενω απλα ρωτο!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Oλιγες παρατηρησεις:
    Η διαδρομη Χρυσω-Αγ.Δημητρης-Γαβρινα ειναι πολυ ομορφη αλλα με πολλη πετρα οποτε να αναμενετε πολυ κοπανημα
    Εναλλακτικα(για να μην κανετε τον μεγαλο κυκλο απο Μαυροματα-Νεραιδα Καρδιτσας)
    μπορειτε να κανετε την διαδρομη της κορυφογραμμης.Περνωντας το ρεμα της Γαβρινας να μην κανετε δεξια για Μαυροματα,αλλα αριστερα οπου απο δασικο δρομο θα ανεβειτε στο διασελλο του Γερουκου και θα κοψετε κατευθειαν για να βγειτε στην Μορφοραχη.Ειναι...αεροπορικου υψους διαδρομη,θα κοπανηθειτε απο αρκετα εως πολυ αλλα...μπρος στην θέα τι ειναι ο πονος?
    Ετσι θα γλυτωσετε τα αρκετα χλμ του κυκλου,και δεν θα κανετε και τις δυο διαβασεις του Μεγδοβα(στον οποιο κατι καλες εποχες εκανα μπανιο,παρεα με το Vstrom )
    Η διαδρομη που προτεινω παει απο Χρυσω στα Αγραφα(απο γυρω γυρω) σε κανα τριωρο(με χαλλλαρους ρυθμους)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

@ LARISEOS: Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα τα έχω υπόψη μου.

@ tzarot: Σε επόμενη βόλτα θα έρθω σίγουρα φίλε μου. Το ΣΚ θα το αφιερώσω σε practice στους βατούς χωματόδρομους της Πεντέλης. Άσε που το κιτ επισκευής ελαστικών το έχω δρομολογήσει μεν αλλά δεν το έχω στα χέρια μου δε... Το μηχανάκι κατά τα άλλα είναι ετοιμοπόλεμο, δεν θέλει τίποτα, και ο αναβάτης επίσης έτοιμος ψυχολογικά για ότι μπορεί να έχει μια τέτοια βόλτα. Στην επόμενη όμως!

Άσε που το κιτ επισκευής ελαστικών το έχω δρομολογήσει μεν αλλά δεν το έχω στα χέρια μου δε...
    κίτ υπάρχει και θα το έχω εγώ μαζί μου. (in case που το ξανασκεφτείς)

αλλιώς καλή προπόνηση

τζαροτ

τη μηχανη εχεισ?

σημερα οδηγησα το καινουριο tenere το πηρε ενασ φιλοσ μου!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01885.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	34,1 KB 
ID:	139862

Re: τζαροτ

τη μηχανη εχεισ?
    Transalp 700

ωραιοσ......

ποσο πηγε? και τι χρωμα? λαστοιχα ?

Re: ωραιοσ......

ποσο πηγε? και τι χρωμα? λαστοιχα ?
    μαύρο γκρί - 8,5Κ - τα λάστιχα της μαμάς. Αλλά πως και η ερώτηση ???

βασικα

μου αρεσει το μηχανακι και απλα ρωτο.....

στο χωμα παει καλα?? κρατηματα?

πηρα το tenere χτεσ βολτα , ισωσ απολυτο μηχανακι για χωμα, αν το δηνανε λιγα αλογα θα ητανε απιστευτο,,,,,εχει μερικα πραγματα πολυ εξυπνα και η θεση οδηγησεισ ,,,,τωρα δεν ξερω ορθιοσ αν σε κραταει καλα το ντεποζιτο,,,,,,καπωσ δεν μου αρεσε,,,δεν στηριζε καλα!

το Tenere πιστεύω είναι σαφώς πιο χωμάτινο.
    Το ΤΑ700 σαφώς πιό "μεικτό" οπωσδήποτε δε πιο "χωμάτινο" ΟΝ-OFF από τα άλλα δυκίλινδρα (εκτός GS που είναι πανάκριβο). Αλλά νομίζω τα είχαμε πει εκτενώς στο thread "ποιο ON-OFF να πάρω ?"

Σε κάθε περίπτωση το TA εμένα δείχνει να με καλύπτει ΠΛΗΡΩΣ. Μετά δε την εκδρομή που αναφέρω στο post θα μπορώ να απαντήσω και στο πως ακριβώς πάει στο χώμα.

Πάντα βέβαια περί ορέξεως...

Πως πήγε τελικά η βόλτα?

Καμιά φωτογραφία να δούμε?

31 Αυγούστου - Ευρυτανία ... που έγινε Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτρακίου

Με καθυστέρηση μιας βδομάδας (έπηξα στη δουλειά) να γράψω το τι έγινε...

Τελικά πήγα και δεν πήγα...

5 η ώρα στα Goodys. Μόνος. (και ο κολλητός μου ακύρωσε) Τρελλός αέρας και 5:15, να κρατάμε και τους τύπους, ξεκινάω....
    Φτάνοντας στον Σείριο ανοίγουν οι ουρανοί. Κυριολεκτικά.

Μέσα για καφέ. Περιμένω, κοιτάω το βαρομετρικό του Garmin. Κάθετη πτώση.
    Περιμένω να περάσει, αξιολόγηση κατάστασης: Αν εδώ είναι έτσι επάνω στα βουνά της Ευρυτανίας τι θα γίνεται ? ΟΕΟ???
    Αποφασίζω ακύρωση. Γύρω στις 7 επιστροφή.

Αλλά δεν θα το αφήνω έτσι. Επιτόπου σχεδιάζω άλλο μικρότερο tour και στις 11:00 το πρωί να με πάλι στο δρόμο με σκοπό να δώ ένα μέρος που ποτέ δεν είχα πάει (και πάντα ήθελα): Τη Λίμνη της Βουλιαγμένης (Ηραίου), αυτή κοντά στην Κόρινθο.

Συνδυασμένη βόλτα με μίνι γύρo της Β.Δ. Αττικής και άρκετό χώμα. Να είναι καλά το Garmin. (300 χλμ). Η πορεία:
    Εθνική, Ελευσίνα, Κακιά Σκάλα, Λουτράκι, Περαχώρα, Λίμνη, Πίσια, Αλεποχώρι, Βίλια, Οινόη, Οινόφυτα, Επιστροφή.

Με μία διαφορά: Στο ύψος της Κινέτας, δεξιά επάνω στο βουνό και άφιξη στο Λουτράκι μόνοα από χώμα (30χλμ). Όποιος δεν το έχει κάνει ΝΑ το κάνει σύντομα.

Η όλη βόλτα, πήγε μια χαρά. Το τοπίο υπέροχο, η Λίμνη μια αποκάλυψη. Έπαθα λέω. Το χωμάτινο τμήμα επίσης μια αποκάλυψη. Στο πουθενά, για μένα, υπέροχη βλάστηση, τοπία, πράσινο.

Το ΤΑ στο χώμα, που πολλές φορές ήταν και δύσκολο,(νεροφαγώματα, σπαστή κοφτερή πέτρα, χαλίκι, άμμος) φάνηκε άψογο. Στα πλαίσια της λογικής πάντα. Ταχύτητες στο χώμα :~40-50km/h στο δύσκολο ~70-80km/h στα ανοιχτά κομμάτια.

(Μελλοντικά να μαλακώσουν λίγο τα αμορτισέρ μπορεί να αλλάξω τα ελατήρια μπροστά και πίσω, λέμε τώρα μελλοντικά...)

Α όποιος δεν έχει πάει στο Ηραίο (Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτρακίου) να το κάνει το συντομότερο είναι θεϊκά. (Προσωπικά ξανπήγα και αυτό το Σάββατο, μετά της κυράς αυτή τη φορά για μπάνιο). Επίσης μην ξεχάσετε να επισκεφθήτε τον φάρο Μαλαγκάβι που είναι 5 λεπτά απο εκεί

Και τώρα φωτογραφίες...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_2599.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	70,3 KB 
ID:	140533

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2012, 12:29
  2. Kαλημερες Τριτη 31 Αυγουστου 2010
    από sotos 8 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 10