Σελίδα 89 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 3979848586878889909192939499139189 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ε ρε και να σας τη κανει η ανορθωση...να πεφτουν τα λεπια απο μας και να σας τα κολαμε στο κουτελο !!!

υ.γ.μη παιρνει ο πωπος σου αερα...(γιατι μετα θα εχει πολυ μαυρο δακρυ.κρατα πισινες κωστακη !!!)

μπα ρε εσυ trooper τι λες τωρα οι βαζελοι ειναι αποδειγμενο την κολοφαρδια που εχουν.ασε που ο ομιλος που κληρωθηκαν μια χαρα ειναι για τα μετρα τους.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω ενα εχω να πω σε σενα το λεω ξερεις εσυ(τον δαιμων του νικ ναιμ μου)

μεταγραφη ματ εκανε ο Δελλας θα δει τσου λου :rotflmao: ρε τι εγινε :rotflmao: δε μπορω να σταματησω να γελαω :rotflmao: λες να γυρισει ο κετσπαγια παλι στο διπλο?προπονητης και παικτης?να δει και αυτος τσου λου στα γεραματα?νοτ μπαντ 6 αγωνες ειναι αυτοι.

τανα μπαλα

υσ¨ειδατε που η μπλουζα του κετσπαγια εγραφε κοουτς πανω?:rotflmao: ειναι μπας και τον μπερδεψουν :rotflmao: παικτοπροπονητοπροεδροσκαουτερ :rotflmao:

το ασχετακι μου:
    και επειδη δε γυρναω πισω να δω αλλα θελω να το πω....γεια σου ρε Ριμπο υπερανω χρηματων

δε ξενερωνουμε ποτε θρυλε ολε θρυλε

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Παρασκευής θα μάθει τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, που έχει χαρακτήρα προκριματικού, ενώ θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς. Φυσικά και το επίπεδο είναι χαμηλότερο από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δίνει την δυνατότητα υψηλής διάκρισης και στον Πειραιά δεν θα ενοχλούσε κανέναν μία καλή πορεία στον θεσμό.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ψιτ EVI... Ντόρτμουντ, η Νάπολι, η Βόλφσμπουργκ, η Σταντάρ Λιέγης και η Σεντ Ετιέν είναι και αυτοί στους "αδύνατους". Βάστα μην πέσετε με τίποτα τέτοιους γιατί θα αρχίσουμε να μην χωράμε καλά καλά στον καναπέ πάλι. Αίντε...θέλουμε τον χώρο μόνο για εμάς και τον ΑΡΗ... μην παίρνετε αέρα έτσι;

Για χθες...

ΡΕ ΑΕΚτσήδες... τι ψάχνετε δικαιολογίες; Αν περνάγαμε απο τους Κύπριους δηλαδή με αυτό που είδαμε χθες, πόσα χαστούκια θα τρώγαμε μετά;

Αμ αυτό με τις μεταγραφές;... ετεροχρονισμένος φόρ και ψάξιμο για μέσο; Τώρα το είδαν;

Χάλι μαύρο.. είμαι 35 χρονών και τέτοια κατάντια στην ΑΕΚ δεν έχω δεί ποτέ... ούτε καν με την συντριμ-τιμ που είχαμε.

Στενοχώρια, οργή, πίκρα.... αλλά και μειδίασμα γιατί το χαστούκι στην υπεροψία κάποιων που λένε οτι έχουμε καλή ομάδα χρειαζόταν.

Οι κάρτες (2η του Σκόκο και απεύθείας κόκκινη στον Χουαφράν)απόλυτα δίκαιες.. στην μία θέατρο στην άλλη τσεκούρι με τον παίκτη σε προφανή θέση για goal (1-1 με τερματοφύλακα πλέον).

Απο που να πιάσω και που να τελειώσω... μόνο ο Μπλάνκο και Κυριάκος έτρεχαν αλλά χωρίς την μπάλα τι να κάνουν;

Παίκτες Β επιπέδου που δεν είχαν ψυχή να καταθέσουν. Ο Σουηδός να κάνει γκέλες , τα μπακ να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και όποτε το έκαναν , τα μπέρδευαν (βλ. Χουαφράν). Στην μέση η μετουσία του ανύπαρκτου κορμού , όπου ο καθείς ήθελε μια μπάλα για να κάνει παιχνίδι. Μπασινάς αναμενόμενα μέτριος... Καφές ... δεν το έχει ρε παιδι μου.. δεν έφυγε ελεύθερος τυχαία απο τον ΟΣΦΠ. Σκόκο κάτι έκανε αλλά την κουβαλάει πολύ την μπάλα (και τι να την κάνει όμως; ).

Σε στιγμές μου φαινόταν οτι έβλεπα αγάλματα στο γήπεδο που διακοσμούσαν παρά παίκτες που έπρεπε να καταθέσουν ψυχή και τσαμπουκά.

Δώνης... ΞΕΚΟΛΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ 4-3-3 ... αφού δεν σου βγαίνει , τι το παλεύεις;

Κάτι έκανε ο Παυλής στο τέλος μετά το πέρασμα στην θέση του Εντίνιο που φανερά δεν είχε ανάσες ούτε ηρεμία.

Κάποιος φίλος μου είχε πεί οτι χαιρόμαστε τσάμπα με τον Δώνη μιας και το μόνο που έκανε ήταν 1-2 εμφανίσεις της Λάρισσας στην Ευρώπη αλλά απο εκεί και πέρα κόντεψε να την υποβιβάσει την ΑΕΛ.... μπορεί και να έχει και δίκιο... τι να πω;...

Αυτή την στιγμή δεν έχω ψυχρό μυαλό να πώ κάτι , μιας και ειλικρινά έχω τσαντιστεί με το τι έχει γίνει στην ΑΕΚ που πραγματικά πλήν 3-4 παικτών οι άλλοι θέλουν πόδι το δυνατόν συντομότερο απο εκεί μέσα. Τι νοοτροπία είναι αυτή;

Έχει καταρχάς παιδιά δικά μας όπως τον Ζορμπά και τον Γκέντσογλου και τον Παυλή που σίγουρα θα δώσουν οτι έχουν για να διακριθούν και βάζει παίκτες μισθοφόρους με αντίστοιχη νοοτροπία μέσα που δείχνουν οτι δεν ξέρουν που βρίσκονται.

Φοβάμαι οτι στο ΟΑΚΑ ο κόσμος δεν θα περνά τις 10-11.000 και αυτό κυρίως επειδή είναι ντέρμπυ με ΠΑΟ. Για κανένα άλλο λόγο.. Ντροπή σας εδώ που καταντήσατε την ΑΕΚ που πάντα αν μη τι άλλο στεκόταν με πάθος στο γήπεδο.

Ντρέπομαι για τα χάλια μας ...

Για τον ΑΡΗ.. .καλά ρε... αυτό το 1ο goal ούτε στην αλάνα δεν το τρώνε.. τι κανανε;... Δυστυχώς ήταν και άτυχοι μιας και αρκετά σουτ στο τέλος δεν τους έκαναν το χατήρι. Γενικά πάντως δεν έκαναν καλή εμφάνιση. Σαν κοιμισμένοι.

Περαστικά μας για φέτος λοιπόν και ας δούμε τουλάχιστον τους δύο που απέμειναν στην Ευρώπη τι θα κάνουν και εκείνοι... α... και πολύ περιεργη κλήρωση για τον ΠΑΟ με τους Κύπριους που δείχνουν με τον τύπο που έχουν στην αντιπροεδρεία της UEFA να σπρώχνει καταστάσεις... για πονηρευτείτε λίγο. Περιέργη η κλήρωση μιας και στον όμιλο του ΠΑΟ, το θηρίο είναι μόνο ενα και λέγεται Ίντερ... οι άλλες ομάδες δεν μπορείς να πείς οτι είναι αποκαλούμενα θηρία...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    [B]Τωρα θα την σπασω σε πολλους αν πω...

ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!!
    [QUOTE]

εννοείται...αλλά μόνο στα χανούμια
    ο Θρύλος συνεχίζει έστω και ουέφα

αλλά να παίζει ο αιώνια τρίτος C.L και ανύπαρκτος εδώ και χρόνια και στην ευρώπη όσο να ναι είναι μια ξεφτύλα και κατάντια του ελληνικού πρωταθλήματος

ας προσέχαμε....δεν πειράζει θα γελάσουμε φετο....χρονιά τσίρκου στο C.L
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μίλαν (Ιταλία), Σεβίλλη (Ισπανία), Βαλένθια (Ισπανία), Στουτγκάρδη (Γερμανία), Άγιαξ (Ολλανδία)Λα Κορούνια (Ισπανία),Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)Άστον Βίλα (Αγγλία),.....

+ αρκετες πολύ γνωστές ομάδες αλλα όχι σαν τις απο πάνω

ρε βαζελάκια , και ρωτάω εσάς λόγω συνεχους συμμετοχής στον θεσμό σαν αιώνια τρίτοι, πάντα τόσες πολλές μεγάλες ομάδες συμμετέχουν στο ουέφα ή έτυχε φέτος????

ευτυχώς αυτες είναι μαζί μας στους ισχυρούς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ψιτ EVI... Ντόρτμουντ, η Νάπολι, η Βόλφσμπουργκ, η Σταντάρ Λιέγης και η Σεντ Ετιέν είναι και αυτοί στους "αδύνατους". Βάστα μην πέσετε με τίποτα τέτοιους γιατί θα αρχίσουμε να μην χωράμε καλά καλά στον καναπέ πάλι. Αίντε...θέλουμε τον χώρο μόνο για εμάς και τον ΑΡΗ... μην παίρνετε αέρα έτσι;

Για χθες...

ΡΕ ΑΕΚτσήδες... τι ψάχνετε δικαιολογίες; Αν περνάγαμε απο τους Κύπριους δηλαδή με αυτό που είδαμε χθες, πόσα χαστούκια θα τρώγαμε μετά;

Αμ αυτό με τις μεταγραφές;... ετεροχρονισμένος φόρ και ψάξιμο για μέσο; Τώρα το είδαν;

Χάλι μαύρο.. είμαι 35 χρονών και τέτοια κατάντια στην ΑΕΚ δεν έχω δεί ποτέ... ούτε καν με την συντριμ-τιμ που είχαμε.

Στενοχώρια, οργή, πίκρα.... αλλά και μειδίασμα γιατί το χαστούκι στην υπεροψία κάποιων που λένε οτι έχουμε καλή ομάδα χρειαζόταν.

Οι κάρτες (2η του Σκόκο και απεύθείας κόκκινη στον Χουαφράν)απόλυτα δίκαιες.. στην μία θέατρο στην άλλη τσεκούρι με τον παίκτη σε προφανή θέση για goal (1-1 με τερματοφύλακα πλέον).

Απο που να πιάσω και που να τελειώσω... μόνο ο Μπλάνκο και Κυριάκος έτρεχαν αλλά χωρίς την μπάλα τι να κάνουν;

Παίκτες Β επιπέδου που δεν είχαν ψυχή να καταθέσουν. Ο Σουηδός να κάνει γκέλες , τα μπακ να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και όποτε το έκαναν , τα μπέρδευαν (βλ. Χουαφράν). Στην μέση η μετουσία του ανύπαρκτου κορμού , όπου ο καθείς ήθελε μια μπάλα για να κάνει παιχνίδι. Μπασινάς αναμενόμενα μέτριος... Καφές ... δεν το έχει ρε παιδι μου.. δεν έφυγε ελεύθερος τυχαία απο τον ΟΣΦΠ. Σκόκο κάτι έκανε αλλά την κουβαλάει πολύ την μπάλα (και τι να την κάνει όμως; ).

Σε στιγμές μου φαινόταν οτι έβλεπα αγάλματα στο γήπεδο που διακοσμούσαν παρά παίκτες που έπρεπε να καταθέσουν ψυχή και τσαμπουκά.

Δώνης... ΞΕΚΟΛΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ 4-3-3 ... αφού δεν σου βγαίνει , τι το παλεύεις;

Κάτι έκανε ο Παυλής στο τέλος μετά το πέρασμα στην θέση του Εντίνιο που φανερά δεν είχε ανάσες ούτε ηρεμία.

Κάποιος φίλος μου είχε πεί οτι χαιρόμαστε τσάμπα με τον Δώνη μιας και το μόνο που έκανε ήταν 1-2 εμφανίσεις της Λάρισσας στην Ευρώπη αλλά απο εκεί και πέρα κόντεψε να την υποβιβάσει την ΑΕΛ.... μπορεί και να έχει και δίκιο... τι να πω;...

Αυτή την στιγμή δεν έχω ψυχρό μυαλό να πώ κάτι , μιας και ειλικρινά έχω τσαντιστεί με το τι έχει γίνει στην ΑΕΚ που πραγματικά πλήν 3-4 παικτών οι άλλοι θέλουν πόδι το δυνατόν συντομότερο απο εκεί μέσα. Τι νοοτροπία είναι αυτή;

Έχει καταρχάς παιδιά δικά μας όπως τον Ζορμπά και τον Γκέντσογλου και τον Παυλή που σίγουρα θα δώσουν οτι έχουν για να διακριθούν και βάζει παίκτες μισθοφόρους με αντίστοιχη νοοτροπία μέσα που δείχνουν οτι δεν ξέρουν που βρίσκονται.

Φοβάμαι οτι στο ΟΑΚΑ ο κόσμος δεν θα περνά τις 10-11.000 και αυτό κυρίως επειδή είναι ντέρμπυ με ΠΑΟ. Για κανένα άλλο λόγο.. Ντροπή σας εδώ που καταντήσατε την ΑΕΚ που πάντα αν μη τι άλλο στεκόταν με πάθος στο γήπεδο.

Ντρέπομαι για τα χάλια μας ...

Για τον ΑΡΗ.. .καλά ρε... αυτό το 1ο goal ούτε στην αλάνα δεν το τρώνε.. τι κανανε;... Δυστυχώς ήταν και άτυχοι μιας και αρκετά σουτ στο τέλος δεν τους έκαναν το χατήρι. Γενικά πάντως δεν έκαναν καλή εμφάνιση. Σαν κοιμισμένοι.

Περαστικά μας για φέτος λοιπόν και ας δούμε τουλάχιστον τους δύο που απέμειναν στην Ευρώπη τι θα κάνουν και εκείνοι... α... και πολύ περιεργη κλήρωση για τον ΠΑΟ με τους Κύπριους που δείχνουν με τον τύπο που έχουν στην αντιπροεδρεία της UEFA να σπρώχνει καταστάσεις... για πονηρευτείτε λίγο. Περιέργη η κλήρωση μιας και στον όμιλο του ΠΑΟ, το θηρίο είναι μόνο ενα και λέγεται Ίντερ... οι άλλες ομάδες δεν μπορείς να πείς οτι είναι αποκαλούμενα θηρία...

Gandalf

ΠΑΡΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΠΙΚΡΑ............

Μάγε..........

Θύμισε μου μιά 2η κίτρινη πού έχει δωθεί σέ τέτοιο σημείο τού γηπέδου....???
    Οί κίτρινες στήν ΑΕΚ έβγαιναν βροχή.........
    Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝ ΦΡΑΝ....??
    Μάλλον δέν ξέρεις μπάλλα.........!!!!!!!

Όπως είπες ό άντιπρόεδρος ήθελε τήν Όμόνοια.......αύτό όχι άπλά φαινόταν άλλά
    έβγαζε μάτια..........

Η..........ΑΕΚ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ.........ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.........

Ό Μπασινάς ...?? Τουρίστας...!!!
    Ό Καφές..?? Νά φύγει μέ έλευθέρας.......ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ......!!!!!
    Ό Ρίκκα...?? Έλα μέ τόν κηδεμόνα σου σέ 2 χρόνια...!!!
    .Ο Μαιστόροβιτς...?? Μισθοφόρος κουρασμένος τού κώλου....!!!
    Ράμος...?? Δεξί μπάκ......??? ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ....!!!

Καί όμως ό Μπλάνκο είναι πολύ βελτιωμένος.....!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ...!!!
    Κυργιάκος.........ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ.....

Χουάν Φράν.......?? ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ........ό καλύτερος μετά τόν Κυργιάκο...!!!
    Έδειξε ότι έχει φιλότιμο,...........
    ΒΙΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥΣ...............ΚΡΙΣΤΟΦΗ......καί τόν έστειλε άλλαγή
    Ή φάση τού 90 ήταν πολύ τυχερή ......ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΥΣΙΚΑ....!!!!
    Ούτε προφανή θέση γιά γκόλ 6-7 μέτρα έξω άπό τήν περιοχή καί πλάγια μέ τά άλλα 2
    μπάκ τής ΑΕΚ ..........ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ........

ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ............

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

αλλά να παίζει ο αιώνια τρίτος C.L και ανύπαρκτος εδώ και χρόνια και στην ευρώπη όσο να ναι είναι μια ξεφτύλα και κατάντια του ελληνικού πρωταθλήματος

ας προσέχαμε....δεν πειράζει θα γελάσουμε φετο....χρονιά τσίρκου στο C.L [/B]
    Πρωι πρωι αρχισες το ποτο....!!!!

:a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Πρωι πρωι αρχισες το ποτο....!!!!

:a31:
    δεν νομίζω
    απλά ο αιώνια τρίτος και ανύπαρκτος εδώ και χρόνια και στην ευρώπη παίζει C.L ... όσο να ναι είναι μια ξεφτύλα και κατάντια του ελληνικού πρωταθλήματος...

δεν βλέπω κάποιο ψέμα σε αυτό...βλέπεις εσύ?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τerens...

Για την Κόκκινη μπορεί να την δώσει εφόσον είναι ο τελευταίος παίκτης σε θέση για σκοράρισμα... επαφίεται στην κρίση του διαιτητή. Δεν παρέβηκε κανένα κανόνα... μάλιστα το μαρκάρισμα γίνεται απο πίσω οπότε είναι ακόμα πιο εύκολο για αυτόν να το δώσει...

Θυμήσου όμως που χάνει την μπάλα... τελευταίος παίκτης και αντί να την στείλει στα περιστέρια , κάθεται και κάνει ντρίμπλες και φυσικά ο Οκκάς την παίρνει και σίγουρα με δυνατή ερμηνεία παίρνει και την κάρτα... (Όσκαρ πολλά ο Κύπριος για παραστάσεις.. τον ξέρουμε καλά) αλλά το θέμα είναι οτι δίνει το δικαίωμα ο αμυντικός.

Επίσης.. ναι έτρεχε... αλλά χωρίς σκοπό και χωρίς να κοιτάει γήπεδο. Απλά πέταγε την μπάλα άουτ ή πλάγιο. Δεν είχε πάνω απο 2-3 μεταβιβάσεις σωστές σε όλο το παιχνίδι.

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ πλην του Ρίκκα που δεν περιμένω στα πρώτα δυνατά παιχνίδια του έξω και σε αυτή την ηλικία να σηκώσει όλη την ΑΕΚ... αν το μπορούσε δεν θα ήταν σε εμας φίλε αλλά σε κάποια πολύ μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή ομάδα.

Κάτσε να δείς είσπραξη σε τεμμάχια απο ΠΑΟ που θα έχουμε την Κυριακή... Δεν σε βλέπω όμως να σχολιάζεις τον Δώνη.. θέλω την γνώμη σου στο πως κατεβάζει την ΑΕΚ παρόλο που δεν τραβάει και είναι εμφανές αυτό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Ο μόνος ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΣ στην Ευρώπη είναι ο Γαύρος ............. LaVilla

Είσαστε άλλωστε η ΜΟΝΗ ομάδα που έχει κάνει ΜΠΙΡΙΜΠΑ !!!
    Έχετε φάει από 1 - 7 !!!
    :a029: :a029: :a029:

Και παρά το ότι δεν παίξαμε 3 χρόνια .............. ακόμα πίσω μας είσαστε στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Ο Ολυμπιακός .... θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς. ... αυτό δίνει την δυνατότητα υψηλής διάκρισης και στον Πειραιά ......
    EVI ....... ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ !!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Έχετε αγγίξει μιλάμε τα όρια του σουρρεαλισμού .............. μιλάμε !!! Νταλί και βάλε !!!
    Διάκριση στον Πειραιά ................
    Να 'σαι καλά ρε EVI .................. καλαμπούρια που κάνεις ....................

To ποτο σκοτωνει τον ερωτα lavilla

Το να το λες και να το σκέφτεσαι μονος σου ΔΕΝ σημαίνει οτι ειναι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Μεγαλύτερος γελοτοποιος απο τον γαυρο στην Ευρώπη απλα δεν υπάρχει...

10 χρονια ευρωπη 1 νικη μεχρι περσι εκτος εδρας δεν ειχατε κανει....

Εξαιτιας σας επαιξαν ολες οι ελληνικες ομαδες προκριματικα για τους ομιλους!!!!

Εαν θεωρεις τον Παναθηναικο (και την ΑΕΚ) ανυπαρκτες στην ευρωπη αρκει να σου πω οτι ακομη και ο Παοκ εχει περισσοτερες εκτος εδρας νικες απο σας!!!

Πιες ενα καφε...και ξαναγραψε αργότερα...

:hypnotize

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Μίλαν (Ιταλία), Σεβίλλη (Ισπανία), Βαλένθια (Ισπανία), Στουτγκάρδη (Γερμανία), Άγιαξ (Ολλανδία)Λα Κορούνια (Ισπανία),Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)Άστον Βίλα (Αγγλία),.....

+ αρκετες πολύ γνωστές ομάδες αλλα όχι σαν τις απο πάνω

ρε βαζελάκια , και ρωτάω εσάς λόγω συνεχους συμμετοχής στον θεσμό σαν αιώνια τρίτοι, πάντα τόσες πολλές μεγάλες ομάδες συμμετέχουν στο ουέφα ή έτυχε φέτος????

ευτυχώς αυτες είναι μαζί μας στους ισχυρούς...

Εχεις μεγαλη πλακα ρε πατριωτακι...... αυτο το αιωνια τριτος μη το μελετας γιατι προβλεπω φετος που αρχιζουν και τα πετρινα σου χρονια οχι τριτος μπορεις να βγεις αλλα και πολυ πιο κατω

Ευτυχως που ειστε και στο ουεφα με τους ισχυρους ...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Παρασκευής θα μάθει τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, που έχει χαρακτήρα προκριματικού, ενώ θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς. Φυσικά και το επίπεδο είναι χαμηλότερο από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δίνει την δυνατότητα υψηλής διάκρισης και στον Πειραιά δεν θα ενοχλούσε κανέναν μία καλή πορεία στον θεσμό.

ΕΤσι ετσι αρχιζετε να προσαρμοζεστε στη νεα πραγματικοτητα ......

Καλη επιτυχια στο ΟΥΕΦΑ

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα