Τι κοινό έχουν οι κυνηγοί και οι ζωγράφοι ;;;
Και στους μεν και στους δε, αρέσει η νεκρή φύση !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
μα οι κυνηγοι δεν εχουν λογο να σκοτωσουν την αρκουδα γιατι πρωτον τετοια περιοδο δεν εχει κυνηγους πανω μιας και απαγορευται το κυνηγοι και δευτερον δεν μπορουν να την παρουν μαζι για να κρεμασουν το κεφαλι στον τοιχο οπως στις ταινιες.
τελος για να σκοτωσεις αρκουδα πρεπει να εχεις και τα καταλληλα οπλα που σημαινει να εχει βγει για αγριογουρονο κατι που ειναι πολυ δυσκολο μιας και για αγριογουρονο δεν ειναι η εποχη του και οσοι πανε ειναι ομαδες οποτε θα ειχαν εντοπιστει αν πηγαιναν παρανομα απο την θηροφυλακη
Το άλλο το ξέρετε;
Από φέτος λέει οι κυνηγοί υποχρεώνονται να φορούν φωσφορίζοντα γιλέκα.
Το τι γέλιο έχουν να ρίξουν οι κουρούνες και οι καρακάξες δεν λέγεται.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
δεν ξερω για προς τα κατω τι γινεται.στον βορα ειναι πολυ αυστηρα τα πραγματα παντως.
τελος παντων οι κυνηγοι ειναι οι τελευταιοι που αγαπουν και προσεχουν την φυση μιας και απο κει πηγαζει το χομπι τους και ξερουν οτι θα μεινουν με το οπλο στο χερι αν δεν προσεξουν
παρτε το χαμπαρι οτι οι λαρισαιοι και η γυρω κηνυγοι σεβονται το δασοσ,,,,το καθαριζουν κανουν περιπολιεσ και εκτρεφουν ζωα .
δεν ειμαι κηνυγοσ αλλα εχουν αντημετοπισει μεγαλη πιεση και εχουν καταφερει κατι απιστευτο,,,,πριν μερικα χρονια ητανε ο τρομοσ στο βουνο και τωρα ειναι σχεδον δασοφυλακεσ!!!!
μπραβο τουσ
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Το μόνο που θα πω είναι ότι οι περισσότεροι βοσκοί είναι οι μεγαλύτεροι κάφροι και καταστροφείς της φύσης & χίλια δυο άλλα...
Είναι ανάξιοι λόγου & δεν έπρεπε να παίρνουν μια από κρατικές επιχορηγήσεις & άλλα συναφή. Γ@μ@νε που γ@μ@νε τα πάντα, κλέβουν με το έτσι θέλω περιουσίες ανθρώπων & θα τους επιδοτούμε κιόλας....? :a31: :a31:
Χίλιες φορές καλύτερα κρέας από μια σωστή μονάδα εκτροφής παρά από "αλανιάρικα" ζώα.
& άμα θέλετε να μιλήσουμε κιάλο για βοσκούς έχω να σας πω τα άπειρα...
Είμαστε στα δικαστήρια με τέτοιους γ@μημένους γιατί με το έτσι θέλω μας καταπάτησαν μια ολόκληρη πλαγιά...![]()
![]()
![]()
σου φενεται παραξενο? ο ιδιοσ συλογοσ τουσ το κανει! για να μην εχουν ατυχηματα! οπωσ και ο μηχανοβιοσ δεν πρεπει να του επιβαλεται το κρανοσ αλλα να το φωραει για ασφαλεια του ετσι ειναι και αυτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Το άλλο το ξέρετε;
Από φέτος λέει οι κυνηγοί υποχρεώνονται να φορούν φωσφορίζοντα γιλέκα.
Το τι γέλιο έχουν να ρίξουν οι κουρούνες και οι καρακάξες δεν λέγεται.![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sorry ............. δεν κρατήθηκα !!!![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Για τους κυνηγούς είσαι λάθος,πολύ λάθος φίλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
![]()
![]()
![]()
Όπως δε θεωρώ μοτοσυκλετιστές τους κάγκουρες και όσους γυρνάνε με τη σαγιονάρα έτσι δε θεωρώ κυνηγούς όσους κυνηγάνε λαθραία ή/και σκοτώνουν ό,τι να'ναι ή/και καταστρέφουν τη φύση.
Πίστεψέ με αναλογικά οι άχρηστοι μοτοσυκλετιστές είναι πολύ περισσότεροι απ'τους άχρηστους κυνηγούς...δυστυχώς για όλους μας...
el hymador +10000000000000 όσα αντέχεις φίλε...
Πέρα απο την εισβολή των ανθρώπων στο φυσικό περιβάλλον των ζώων (τι δουλειά έχει ρε το βοσκοτόπι στον Όλυμπο που ζούσαν μόνο κρι-κρι; ) έχουμε και την απαίτηση να εξαφανιστούν για να μην μας ενοχλούν. Η συμβίωση με τα άγρια ζώα σε ενα περιβάλλον που εμείς είμαστε οι εισβολείς και οχι αυτά , θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν όταν ζούμε εκεί.Σιγα μην κατσω να στεναχορηθω για τον καθε βοσκο, γεωργο που εχει βαλει φωτιες για να φτιαξει βοσκοτοπια και εχει αντλησει παρανομα νερο για τις καλλιεργειες του...
Στα @@ μου τα κατσικια και τα αρνια, ουτως η αλλως ειναι η χειροτερη ποιοτητα κρεατος που μπορει να φαει κανεις, τιγκα στην χοληστερινη και τα λιπη....ας φτασουν 10? το κιλο τα ραπανα και τα μαρουλια...
Ισως τοτε σκεφτουμε ολοι μας σχετικα με εναλλακτικους τροπους κτηνοτροφιας και γεωργιας....αλλα πολυ πιθανον, τοτε, να μην εχει μεινει ουτε μια αρκουδα, ουτε ενα δασος, ουτε ενα καθαρο ποταμι.
Και αν τώρα είναι μια αρκούδα... με τα φίδια, τους αετούς (που εύκολα σκοτώνουν κατσικάκι) , τσακάλια κτλ... τι γίνεται; Με τις αλεπούδες;
Όσον αφορά την Αττική δυστυχώς επειδή είμαστε το κράτος που είμαστε δεν έχει ληφθεί τιποτα υπόψη εξού και είναι η Αθήνα η πόλη που είναι. Στο μέρος που ζώ , έχω δεί απο σκατζόχειρους και αλεπούδες, μέχρι γεράκια και φίδια που διόλου ακίνδυνα δεν είναι... οι δε αλεπούδες για τις κότες εκεί είναι ο υπαριθμόν 1 κίνδυνος... τι σημαίνει αυτό δηλαδή τώρα;.. οτι πρέπει να τα καθαρίσουμε απο την περιοχή για να ζήσουμε εμείς; ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΜΕ;
Αν δεν μπορείς να συμβιώσεις με την πανίδα γύρω σου, κατέβα στην Ομόνοια και στήσε αντίσκηνο. Όσο για αγροτική παραγωγή... Πρέπει να γίνει στον Όλυμπο ή στα όρη της Ηπείρου; Στο τελευταίο φυσικό περιβάλλον των ζώων δηλαδή;
Σαφώς τώρα και αν δεν προστατεύσουν οι ντόπιοι την περιοχή τους κάποιος θα "επωφεληθεί" , αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι τους δίνει και το δικαίωμα να καταπατούν και να καταστρέφουν κατά το δοκούν.
Δυστυχώς σαν άνθρωποι εκείνο που δεν κατανοούμε είναι πως για οτι μας συμβαίνει υπεύθυνοι πρώτα είμαστε εμείς και οχι το περιβάλλον γύρω μας... αν το αντιληφθούμε ίσως και κάτι να αλλάξει για την επερχόμενη γεννιά.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ok ρε Βυρωνα. Και τωρα δηλαδη εκπολιτιστικαμε ετσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μαζί σου φίλε. Να πάρουμε ένα ρόπαλο και να πάμε να διεκδικήσουμε τον "ζωτικό " μας χώρο.
Με τις καραμπίνες και τα πυροβόλα όλοι μάγκες είμαστε![]()
![]()
1. Μισω θανασιμα τους κυνηγους και τα οπλα.
2. Το παραπανω ειπα οτι ΚΑΠΟΤΕ ισχυε ειτε θελουμε ειτε οχι. Εκτος και αν εσυ και ολοι σου οι προγονοι ηταν "πρωτευουσιανοι", με γραβατες και λαπτοπ....
3. Ειναι ακυρο και εντελως υποκριτικο να κατακρινουμε απο τις πολυθρονες μας καποιους που γεννηθηκαν σε αυτα τα περιβαλλοντα και η λεξη ΕΠΙΒΙΩΣΗ τους ειναι καθημερινοτητα...
Νίκος
Open Horizons
Πέθανε ο τελευταίος άνθρωπος που κατοικούσε στον πλανήτη.....
Καλύτερα, γιατί τον είχε φάει η μαλακία.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πέθανε ο τελευταίος άνθρωπος που κατοικούσε στον πλανήτη.....
Καλύτερα, γιατί τον είχε φάει η μαλακία.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πραγματικά πικραίνομαι και ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος όταν διαβάζω ειδήσεις όπως αυτή.
Πικραίνομαι όμως και ντρέπομαι περισσότερο όμως, όταν μερικοί και μάλιστα μοτοσυκλετιστές, εκφράζουν γραπτά (που σημαίνει ότι τις έχουν σκεφτεί έστω και λίγο), απόψεις που μας δείχνουν το πόσο ο άνθρωπος έχει κάνει κατάχρηση της θέσης του στο ζωϊκό βασίλειο σε βάρος όλων των υπολοίπων όντων. Το κακό είναι ότι τώρα που άρχισε να καταλαβαίνει ο άνθρωπος τη μαλακία που έκανε, είναι πια πολύ αργά.
Το κυνήγι είναι στυγνή δολοφονία κύριοι, το ιδιο και κάθε οι πράξη βίας σε ζώα, ότι ζώα και αν είναι αυτά. (Eχω δει πως σκοτώνουν οι ίδιοι οι κυνηγοί τα σκυλιά τους όταν δεν φέρνουν πουλιά). Αν είστε πράγματι sportsmen κύριοι κυνηγοί, βγείτε και κυνηγήστε με ακόντια, μαχαίρια και τόξα. Τότε να σας δώ.
Και ρε μερικούς απο εσάς, να σας κλείνανε σε κανένα δωμάτιο με 2-3 αρκούδες να βλεπαμε τι φιλοσοφίες θα λέγατε περί δικαιωμάτων των κυνηγών, των βοσκών, των και γω δεν ξέρω ποιων άλλων.
Κανένας, μα κανένας, ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν θα σκότωνε καμία αρκούδα και κανένα άλλο ζώο ΠΟΤΕ.
Και μην μου πειτε, μερικοί να ανέβω πρώτα στον Ολύμπο, την Πίνδο, τη Ροδόπη το Παϊκο και δεν ξέρω γω πιο άλλο βουνό μένει κοντα ο καθένας, για να μπορώ να μιλάω.
Γιατί το διάβασα και αυτό!!!
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
εγω παντωσ πηστευω πωσ αμα καταλαθοσ κατεβαινε μια αρκουδα στην ομονοια δεν θα την κερνουσαν γυρο!
στην περιοχη μασ ειναι λογικο πωσ υπαρχουν αυτεσ οι περιπτωσεισ . εδω υπαρχουν αλλα και αλλα .........
![]()
και το κηνυγει παντα υπηρχε και με αυτο εζησε ο ανθρωποσ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Φίλε χυμαδορ έχεις σκεφτεί ποτέ ν'αλλάξεις χώρα και να'ρχεσαι Ελλάδα μόνο για διακοπές;(δε σε ρωτάω ειρωνικά).Εγώ παλιότερα ναι...
Δεν παω πουθενα!
Αν ειναι να φυγω απο το μπουρδελο της Αθηνας, θα παω επαρχια, αλλα ΠΑΝΤΑ στην Ελλαδα...
εγω λεω ουτε απο μοναδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το μόνο που θα πω είναι ότι οι περισσότεροι βοσκοί είναι οι μεγαλύτεροι κάφροι και καταστροφείς της φύσης & χίλια δυο άλλα...
Είναι ανάξιοι λόγου & δεν έπρεπε να παίρνουν μια από κρατικές επιχορηγήσεις & άλλα συναφή. Γ@μ@νε που γ@μ@νε τα πάντα, κλέβουν με το έτσι θέλω περιουσίες ανθρώπων & θα τους επιδοτούμε κιόλας....? :a31: :a31:
Χίλιες φορές καλύτερα κρέας από μια σωστή μονάδα εκτροφής παρά από "αλανιάρικα" ζώα.
& άμα θέλετε να μιλήσουμε κιάλο για βοσκούς έχω να σας πω τα άπειρα...
Είμαστε στα δικαστήρια με τέτοιους γ@μημένους γιατί με το έτσι θέλω μας καταπάτησαν μια ολόκληρη πλαγιά...![]()
![]()
![]()
να τρωμε καλυτερα συνθετικο κρεας.....
τους βοσκους τους πατε στα δικαστηρια τους εμπορους δεν τους βλεπετε με το χασις