Η άλλη όμως μπορεί να είναι καλύτερη στον λεβιέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Nαι![]()
![]()
Η άλλη όμως μπορεί να είναι καλύτερη στον λεβιέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Nαι![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εγω πηγα με μια που οδηγαγε τρολευ........![]()
Αλλα μου τραβαγε συνεχεια τα αυτια και με ξενερωσε.....![]()
Αφού δεν σε ρώταγες αν ακύρωσες το εισιτήριο, άγιο είχες....
All right στα λόγια μου έρχεσαι...
![]()
Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...
????????????? με βοηθητικές ρόδες;
Ε ρε γλέντια!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Έχω δεί πολύ όμορφες γυναίκες με δερμάτινες στολές μηχανής, οι οποίες στολές ήταν τόσο κομμένες-ραμένες πάνω τους, που οι καμπύλες διαγράφονταν λες και φορούσαν ολόσομο κολάν η κάτι![]()
Σε ενα τέτοιο θέαμα πιστεύω δεν υπάρχει αρσενικό (μηχανόβιος ή όχι) που θα γυρίσει αλλού το κεφάλι!
Chris
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αφού δεν σε ρώταγες αν ακύρωσες το εισιτήριο, άγιο είχες....
Ελεος.......![]()
![]()
Eεε τι ρε Κώστα να σου πω;Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ελεος.......![]()
![]()
![]()
Αγιο είχες σου λέω. Ακουσα μια φάση με κάποιον που πήγε με νταλικιέρισα και πάνω στο σφύριγμα την ακούει να τραγουδάει
"Με λενε Γιωρίκα
κι οδηγάω νταλίκα".....
![]()
Ε ρε γμτ...... μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Eεε τι ρε Κώστα να σου πω;![]()
Αγιο είχες σου λέω. Ακουσα μια φάση με κάποιον που πήγε με νταλικιέρισα και πάνω στο σφύριγμα την ακούει να τραγουδάει
"Με λενε Γιωρίκα
κι οδηγάω νταλίκα".....
![]()
Ειπα να βαλω και εγω το λιθαρακι μου ( :a31: ) σε αυτο το θρεντακι....
![]()
![]()
![]()
Εγω ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ και ΓΟΥΣΤΑΡΩ να οδηγεί η γυναίκα μηχανή!
Δείχνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ, πράγματα που έχουν εκκλείψει απο τις κοπέλες της γενιάς μου...
ΑΥΤΕΣ ειναι γυναίκες!
Εχουμε μπουχτίσει στις χαζογκόμενες με στυλάκι ντίβας, μαλλί των 50 Ε/Εβδομάδα και μυαλό δωδεκάχρονου...![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
εμ... και αυτό είναι κακό;.... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ... ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!! Ειδικά αν το πιπίνι είναι και κάποιων "σωματικών" προδιαγραφών;Εχουμε μπουχτίσει στις χαζογκόμενες με στυλάκι ντίβας, μαλλί των 50 Ε/Εβδομάδα και μυαλό δωδεκάχρονου..
χεχεχεχεχεχεχεχεχε.....
Καλά ρε κορίτσια μην βαράτε... ενα αστείο είπαμε (που λέει ο λόγος!)
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Μάλλον κάτι τέτοιο:Αρχικά δημιουργήθηκε από all right
cartman κατι τετοιο εννοεις;
http://i42.photobucket.com/albums/e3...seYUblackB.jpg
δεν σε χάλασε ε!![]()
@Gi_4ce: Έτσι πες τα! ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ σε συνδιασμό με την θυληκότητα![]()
![]()
Chris