Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: τελετη λήξης

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εμένα μου άρεσε γιατί είμαι καλόβολος άνθρωπος

μιλαμε Η ΔΗΛΩΣΗ του Thread!!!

charlie says και Gandalf dr685sm
    έδωσα λάθος εντύπωση με τα γραφόμενά μου.
    Υποστηρίζω την μπουζουκοποπ όπως και τα δημοτικά ή τα ρεμπέτικα .
    Ειναι ΟΛΑ δικα μου.
    Αυτά τα ακούσματα με διαμόρφωσαν εκούσια ή ακούσια. Γαλούχησαν τον ψυχισμό μου είτε γιατί μου άρεσαν η στοίχοι είτε γιατί αντέδρασα στο πνεύμα τους.
    Ειμαι αυτά και ειναι εγώ.

Έγραψα και ξεχώρισα, οτι αυτά είναι ΕΝΑ κομμάτι του πολιτισμού και όχι όλος ο πολιτισμός
    έγραψα και για εικόνες, αυτού του γούστου. Το θέατρο ακόμα και το κλασικό είναι σκηνοθετημένο και παρουσιάζεται με αυτήν την αισθητική.
    Το βιβλίο το ίδιο.
    Οι επιβραβεύσεις στηρίζονται επι το πλείστον σε αυτό το γούστο.
    Ζούμε μέσα και ήμαστε αυτό το γούστο.
    Το καταναλώνουμε ή (το χειρότερο), δεν παράγουμε το αντιστάθμισμα σε σωστές αναλογίες.
    Του επιτρέπουμε με τον ενα ή τον άλλο τρόπο να επικρατεί.

ΑΛΛΑ
    Λοιπόν όσο και άν ακούγετε περίεργο αυτο οδηγεί σε εξέλιξη ανθρώπων και σκέψης!!!
    Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και δεν λέγετε παρά μόνο σε τράπεζες αφιερωμένες στην χοληστερίνη και με σπονδές στο Διόνυσο.
    :wacko:

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    μπορουσαν να το οναμασουν παγκοσμιο πρωταθλημα και να βαλουν στην τελετη εναρξης και ληξης δροσερες κοπελες και γλυκα αγορια να κανουν λαπ ντανσινγκ και οτι τραβαει η ψυχουλα τους .ολυμπιακοι αγωνες γιατι πρεπει να λεγονται? και απο ποτε πρεπει να μας δειχνουν τα ηθη και εθιμα του τοπου τους ?αφου το παρακολουθουν οι <πολιτες > του κοσμου τι θα καταλαβουν ? θα τους δειξουν μια απο τα ιδια προς τερψη οφθαλμων για να εχει και το καταστημα πελατια .σαμπως και εδω στην εναρξη που τους παρουσιασαμε τον φανητα καταλαβε κανεις τιποτα ?τον κιουπιντ ειδαν .καλα παντως παμε, μετα τον σινη τον πυτιοκαμπτη δωσαν την διοργανωση στους ερπετοειδης εκει να δουμε τι θα δουμε.ελπιζω με τα γραφομενα μου να μην προσβαλα καποιον.
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
    .ελπιζω με τα γραφομενα μου να μην προσβαλα καποιον.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ σινη τον πυτιοκαμπτη ΚΑΙ ΤΟΥΣ ερπετοειδης ????
    μπάααα........................ κανέναν :rotflmao:

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    μαλλον παρασυρθηκα ισως φταιει οτι ειμαι δημοτης του δημου ερμου :rotflmao: :rotflmao:
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ρε το youtube περα απ΄την ζεμπεκια που ριξε ο ρουβας , να μην εχει το καραπιπερι(καλα το λεω ) του ιδιου.

Είχε φάει και μια σαβούρδα τριφασική εκέι πάνω στο χορό,αν θυμάμαι σωστα!!:rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

ολυμπιακοι αγωνες γιατι πρεπει να λεγονται?

Γιατί ποιός του λέει έτσι???

Παγκοσμίως ονομάζονται Olympic games ,ήτοι Ολυμπιακά παιχνίδια.Εμείς μόνο ως κολλημένοι παρελθοντολάγνοι έχουμε την ψευδαίσθηση ότι αναβιώνουν τα αρχαιοελληνικά ιδεώδη και οι αξίες.Τότε μόνο ο πρώτος σε κάθε αγώνισμα ήταν ο νικητής ,τους υπόλοιπους τους έτρωγε η μαρμάγκα.Όχι όπως τώρα που μας πιπιλάνε την αξία της συμμετοχής κλπ.

Το ποδόσφαιρο,μπασκετ,volley,ping pong,badminton και δεν ξέρω γω τί άλλες παπάτζες έχουν ενσωματωθεί στα Olympic games, παιχνίδια δεν είναι?
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    δε νομιζω να υπαρχει μεταφραση στη λεξη αγων οπως την εννοουμε εμεις

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    δε νομιζω να υπαρχει μεταφραση στη λεξη αγων οπως την εννοουμε εμεις
    Ο άγγελος παυλα εσ βι, έχει απόλυτο δίκιο
    Ολυμπιακά παιχνίδια είναι και εκεί είναι η ουσία του όλου θέματος

Ο αγώνας στα ιγκλαντερικα δεν είναι race?
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    μη κανουμε πως δε καταλαβαινουμε ,τοτε γιατι παιρνουν την φλογα απο την ολυμπια?εδω ουτε οι περσες την εποχη μυδικων δεν ειχαν καταλαβει περι τινος προκειται θα καταλαβουν οι νεοπρωτογονοι?

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Από την Τελετή υποδοχής...
    από morpheus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 09:03
  2. Έχουν τα λάδια ημερομηνία λήξης;
    από gRim στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2005, 22:57
  3. Και τα ποτά έχουν ημερ/νία λήξης !
    από takiskan στο forum Συναντήσεις & βόλτες